...Pecorino-ost aromatiseret med pære.
Vægt: 350 g. Produktet er pakket vakuum.
Egenskaber: Ostemassen er meget smuldret med en udtalt pæresmag.
Sensoriske egenskaber: Modning: Ca. 60 dage. Format: Skålformet.
Ingredienser: Pasteuriseret komælk, pasteuriseret fåremælk, pærearoma (min. 1%), salt, løbe, kulturer. Behandlet med olivenolie på skorpen. Skorpen er ikke spiselig.
Opbevaringsmetode: Opbevares på et køligt og tørt sted.
Gennemsnitlig holdbarhed: 120 dage.
... mozzarella Campana DOP.
Francia Mozzarella GmbH - Fabrik i Berlin
Den tredje fabrik, den nyeste i rækkefølge, blev indviet i 2002 og ligger i Berlin i Tyskland: her produceres økologisk komælk mozzarella og ricotta samt komælk mozzarella og ricotta.
Vi sender de bedste typiske produkter fra Sardinien til hele Europa: Fåreost; Komælk oste; Vine (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrte likør; Traditionelle slik; Traditionel pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Vore kunder er både private og forhandlere. Hurtig levering!!
Vi producerer Fior di Latte, mozzarella lavet af bøffelmælk, fåre-, gedde- og komælk oste, fåre- og gedde-ricotta, bøffelricotta samt yoghurt lavet af komælk, bøffelmælk og gedde-mælk.