...Tomatpuré (eller passata) er en meget alsidig ingrediens og en af de grundlæggende fødevarer, der bruges til at lave mange Made in Italy opskrifter, samt mange andre, fra pastasaucer til de grundlæggende krydderier til pizzaer, og den bruges også i forskellige kødretter eller vegetariske retter. Den er lavet udelukkende af friske tomater, og der anvendes kun produkter af høj kvalitet, ikke affald...
Italien, Imperia
...Delikate og sprøde italienske peberfrugter. Akkompagneret af olivenolie og aromatiske urter. Produktetiket I 'Vedhæftninger' finder du etiketten med de ernæringsmæssige data og andre oplysninger om produktet. Kombinationer Klar til at blive nydt som en aperitif eller forret, eller til at blive brugt som en frisk base til fremragende opskrifter. Opbevaringsmetode Opbevares på et tørt og køligt sted, væk fra varmekilder. Når den er åbnet, opbevares i køleskabet (+4°C) og holdes dækket i olie og forbruges inden for 3 dage. Kode: PEP 280...
Italien, MILANO
...Artiskokblade, 100% Italiensk. Alsidige i køkkenet, de passer til mange opskrifter. De kan bruges i olie eller til at krydre lasagne eller pasta, men også til at berige supper og bouilloner. Særligt praktiske, Citres artiskokblade har et lavt indhold af eddike, så de passer perfekt til Focacce, Pizzaer og andre salte bagværk uden at efterlade en sur smag på maden. Vores artiskokker er 100...
Italien, Crevacuore
... SEPARATORER, til afviklingslinjer udstyret med automatisk N.C. slitter. De bevæger sig sammen med skærehovederne og udnytter det samme koncept. Så de har de samme fordele: operatørerne er frie til andre opgaver, det er muligt at gemme opskrifter. Særlige produkter og behov, for eksempel:...
Italien, Castellazzo Bormida (al)
... sin alsidighed er Tartufo Nero Uncinato Spaccato ideel til: Saucer og Cremer: Perfekt base til højkvalitets trøffelsaucer. Forarbejdede Produkter: Anvendes i produktionen af smør, olier og patéer. Gastronomiske Forberedelser: Perfekt til at blive revet over pasta, risotto, kød og æg. Gourmet Retter: En praktisk løsning til at integrere den sorte trøffel i kreative opskrifter. Kontakt os for din...
Italien, Forlì
... evne til hævning forårsaget af den lave proteinprocent. Rismelet bruges i nogle opskrifter eller blandes med hvede, hirse eller andre kornsorter for rigere varianter. Der er mange retter baseret på denne type mel, der er særligt velegnede til glutenintolerante, herunder risnudler, dampede ravioli og forskellige søde sager som japansk mochi. Det er ideelt til panering af friturestegt mad og i tilberedningen af nogle småkager.
Italien, Capo D'orlando
... clementiner til snacks, juice, chokolade kage med clementin og cognac, clementin kage. Clementiner egner sig til forskellige søde opskrifter, men de har også deres berettigelse i kombination med skaldyr og andre salte retter. NUTRITIONEL INFORMATION Clementine Nova er en kaloriefattig frugt. En enkelt clementine dækker cirka 80% af det daglige behov for vitamin C. Derudover er den en god kilde til kalium, magnesium, calcium og folater.
... produktionscyklussen. Programmerbart antal snit via PLC. Udskiftelige skaller for perfekt centrering af oste med forskellige former. Hurtig og nem udskiftning af skaller. Fuldautomatisk driftscyklus. Arbejdsoverflade, der nemt kan tages ud for at lette rengørings- og desinfektionsoperationer af maskinen. Multiple opskrifter til forskellige typer produkter og snit. Specialblade, udskiftelige til skæring af semi...
Italien, Trento
...Bauer, som altid omhyggeligt vælger de bedste grøntsager, har beriget opskriften på sin økologiske grøntsagsbouillonterning med tilsætning af miso, fremstillet af soja fra økologisk dyrkning. Dado Miso BIO Bauer beriger dine retter med en velsmagende note, ideel til at forberede innovative opskrifter og give karakter til enhver ret uden tilsætning af andre aromaer. For at opnå en velsmagende...
Italien, Sassello
...Vores trøffel svampecreme er et unikt produkt. Perfekt som pålæg på kanapéer eller croutoner som en aperitif, som krydderi til pasta, risotto, kogte/ristede grøntsager, på kød eller i mange andre opskrifter. Opbevares på et køligt sted væk fra direkte lys. Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet dækket med olie og bruges inden for få dage. INGREDIENSER: Svampe, Trøffel, ekstra jomfru olivenolie, salt, naturlige smagsstoffer Holdbarhed: 30 måneder, forskellige formater tilgængelige...
Italien, San Vito Dei Normanni
... markerne, af visdommen fra landmænd, der ved, hvordan man giver jer smagen af lækre grøntsager, der altid er friske og forarbejdet inden for 24 timer efter høst. Vi har privilegiet at betjene vigtige virksomheder i branchen, og giver dem kun kvalitetsprodukter, som I kan nyde og genopleve de gamle opskrifter, der er blevet givet videre fra generation til generation. Vi ligger på Viale Italia i San Vito dei Normanni (BR).
Italien, Asigliano Vercellese
... internationale marked, og en stor del af vores produktion består af kundemærkede produkter til Italien samt til det canadiske, amerikanske, franske, tyske, emiratiske, rumænske, schweiziske og andre markeder. Produktionslinjen er meget fleksibel og giver os mulighed for at realisere opskrifter designet sammen med kunden. Blandt vores særlige kendetegn kan vi fremhæve certificeringen Glutenfri...
Italien, Sant'arcangelo Trimonte
... kun lavet af ægte ingredienser, i strengt overensstemmelse med de mest autentiske napolitanske opskrifter. Til engrosleverancer og food service: du kan bringe den ægte napolitanske pizza, panuozzo, saltimbocca alla napoletana, fyldt calzone, friturestegt mad og mange andre referencer til dit cash & carry, restaurant, pizzeria eller supermarked: dine kunder vil elske dem fra første bid!
Vi markedsfører kvalitetsprodukter fra Apulien. Vi tilbyder vores kunder et udvalg af produkter under et enkelt handelsmærke: Taralli, småkager og søde og salte snacks, Orecchiette, Cavatalli og andre traditionelle former for håndlavet semulapasta, koldpresset ekstra jomfruolivenolie produceret i lokale oliemøller, ligesom i gamle dage. Vi producerer med sunde opskrifter, uden brug af konserveringsmidler, med fokus på kvaliteten af emballagen og mærkningen af vores produkter. Vore kunder i Italien er butikker, små supermarkeder og vinhandlere. Vi eksporterer til hele Europa.
Italien, Termeno
... kompleks, der strækker sig over cirka 10.000 kvadratmeter, hvoraf cirka 6.000 kvadratmeter er udstyret med de mest avancerede teknologier i branchen. Virksomheden har cirka 20 ansatte og er også IFS-certificeret, og vi har tilpasset et strengt kontrolsystem i henhold til HACCP. Vi er certificeret til at fremstille vores produkter i henhold til retningslinjerne for import til Rusland og Canada. Vi har også en gourmetlinje med udelukkende italiensk svinekød, der er strengt produceret efter traditionelle metoder og opskrifter til fine fødevarebutikker og alle dem, der søger særlige produkter.
Italien, Calenzano
... tager udgangspunkt i det værdifulde og gamle familiekogebog, som indeholder mange elementer fra en tradition, der stadig er eftertragtet af forbrugerne i dag. Virksomheden er i stand til at udvikle produkter under tredjeparts mærker, følge skabelsen af projektet: fra opskriftens udarbejdelse til tilpasning af emballagen. Il Nutrimento bruger mange råvarer dyrket i Italien til sine opskrifter for at sikre en kortere forsyningskæde, fremme italiensk økologisk landbrug og mindske den miljømæssige påvirkning fra transport.
... for flere referencer både inde og ude. Vi søger distributører af vores frosne produkter, der er villige til at indgå distributionsaftaler. Vi har købt et Trevigiana-selskab, Salmon club, for at udvide markedets tilbud med nye produkter og opskrifter, der også er glutenfrie. Vores bestræbelser på at sikre kvalitet og kontrollerede produkter er bekræftet af internationalt anerkendte certificeringer: ISO 9001, BRC, IFS og GREENER.
Italien, Racale
Rural Salento er en blog dedikeret til dem, der ønsker at lære Salento at kende, i det sydlige Puglia. Her finder du artikler om steder at opdage, nysgerrigheder, typiske opskrifter fra Salento, forslag til hvad man kan lave, hvad man skal se og besøge, til en ferie eller for dem, der allerede bor i området. I Salento kan man lave mange ting, ikke kun om sommeren. De, der fortæller, er lokale, der kender dette land godt. Begivenheder, koncerter, videoer, sange og andre godbidder, idéer til gaver og råd om, hvor man kan sove og nyde en ferie i drømme-masserier. Fotos af høj kvalitet, galleri.
Italien, Milano
... samarbejder: der ligger en undersøgelse, der starter fra de historiske rødder, traditionerne, klimaet, påvirkningerne fra andre folk og når til de typiske træk og udviklinger i et lands køkken, som alt dette stråler igennem, og som kan fortælles.
Italien, Palermo
... ægthed og håndværksmæssige produktion, finde nogle frø eller fibre fra frugten. I likørerne, mandarinello, limonello og arancello, kan man finde en suspension af en mere intens farve; det er de æteriske olier, der findes i skallerne af de citrusfrugter, der er brugt til infusion i otteoghalvfjerds dage, som afgiver deres olier til alkoholen. Faktisk bruger vi ikke essenser og/eller andre kunstige tilsætningsstoffer, som det gøres i industrielle produktioner i store mængder. .......... Bare ryst energisk før servering, godt koldt.
Italien, Paternó
... efter traditionelle sicilianske opskrifter. Vi tilbyder løsninger til enhver gastronomisk behov, med en produktion der spænder fra de mest klassiske søde retter til salte forberedelser, altid med særlig omhu for autenticitet og friskhed. Takket være brugen af innovative teknikker er vi i stand til at eksportere vores produkter over hele verden og bringe smagen af Sicilien hvor som helst.
Andre produkter
Mandelpasta i forskellige smagsvarianter
mandelmasse
Italien, Treviolo
...pasteuriseret og frosset, tilgængelig i forskellige formater. Vores tilbud udvides sammen med et udvalg af mange andre produkter: IQF-frugt, opskrifter og semi-forarbejdede frugtprodukter til industrien og mere. SignorSucco opbevarer løbende sortimentet fra Ricaeli i Italien, i Treviolo (BG), for at sikre en kontinuerlig og fleksibel forsyning på italiensk og europæisk niveau. Vi sørger dog kun for direkte forsyning fra Brasilien, hvis det ønskede produkt kan kvantificeres til container, mens vi følger logistik og fuld service.
Italien, San Gavino Monreale
... håndværksmæssig proces bliver de afskallet og malet på sten i vores mølle og omdannet til mel og semulje. Produkter, der er sjælen i vores sardiniske og italienske opskrifter, essensen af vores store kulinariske tradition. Vi ligger i San Gavino Monreale, i provinsen Sydsardinien og i hjertet af Campidano. En slette, der har en vigtig historie inden for kornproduktion, DOP safran og ris. Her, i...
Italien, Soresina
... grænser inden for food & beverage-sektoren og strækker sig til forskellige andre områder: Itataste bliver derfor en portal for idéer, musik- og gastronomiske events, opskrifter og alt, hvad der vedrører madlavning både ude og hjemme! Her får ekscellence en ny smag. Et gastronomisk univers rigt på inspirationer og nyheder: vi er forelskede i smagen og aromaen af vores produkter, fordi de kan forvandle...
Italien, Cavriago
... partnere, der kun bruger sunde dyrkningsmetoder. Den tætte og cremede tekstur af vores produkt skyldes udelukkende den høje procentdel af frugt, de indeholder. Vi bruger ikke pektin eller andre fortykningsmidler; vi bruger simpelthen mere frugt for at gøre vores produkter så saftige. Mere end 110% frugt, hvilket betyder, at vi bruger mindst 110 g frugt for at lave 100 g marmelade. Udover de søde...
Italien, Livorno
... kommercielle transaktioner mellem vores virksomhed, i modsætning til dem, der finder sted mellem vores virksomheder og andre grupper, som vi handler med vores forbrugere eller individuelle kunder. Vores virksomhed handler om en lokution...
... salt; sammen med håndarbejde efterfulgt af en hævning på mindst fire timer og bagning i træfyrede ovne, opnås der brød, der er unikt og ægte. Vi dedikerer al vores energi og opmærksomhed til de ernæringsmæssige behov for en sund, afbalanceret og intelligent kost. Vores produkter genopdager på en appetitlig og indbydende måde smagene fra fortiden. Udover brød kan du nyde Biscottato-brød, Freselle og Tarallini i forskellige smagsvarianter, herunder de berømte napolitanske taralli 'Sugna e Pepe' og mange andre kvalitets søde småkager.
...Virksomheden "Bontà di Altamura" blev grundlagt i 1987 af ejer, hr. Clemente Giuseppe, som ønskede at introducere den berømte "Pane di Altamura" og andre typiske produkter fra Apulien til de øvrige italienske provinser. Dette er missionen: "At tilbyde kvaliteten af de traditionelle Altamuranske og Apuliske opskrifter til hele landet gennem en omhyggelig søgen efter den bedste kvalitet og ægthed...
Italien, Palermo
... andre. Men at grille er ikke nemt. Her er nogle praktiske tips til at lave en fantastisk barbecue. Det første spørgsmål, du bør stille dig selv, men vær ikke bekymret, hvis du ikke kender svaret, for at forveksle dem er en meget almindelig fejl. Forskellen mellem en grill og en barbecue ligger i låget: en barbecue har et låg, en grill har ikke. Vi vil diskutere opskrifter, anbefalinger og typer af barbecue, der vil hjælpe dig med at blive en barbecue-ekspert.
Italien, San Valentino Torio
...). En stolthed i produktlinjen er de frosne kager: ricotta og pære, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana og mange andre lækkerier, der bare venter på at blive smagt.... Prøv det for at tro det!

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play