Italien, Milano
... ABBINAMENTI Behagelig sødemiddel til drikkevarer, yoghurt og desserter, at nyde på søde oste og strækningsoste som mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt til fisk, både rå og tilberedt; med ekstra jomfru olivenolie og citron fremhæver den dressinger til salater og pinzimonio.
Italien, MILANO
... til kokke, der ønsker at skabe lækre desserter og drikkevarer. Høj stabilitet ved fryse- og optøningsprocesser. Biscoff smørepasta er lavet med de originale Biscoff småkager. Den indeholder ikke farvestoffer, aromaer eller kunstige konserveringsmidler. Og den er 100% vegansk. PAKKE MED 4 1 STK = EURO 6,00 1 PALLE 105 PAKKER MED 4 MINIMUMSORDRE 30 PALLE UDLØB 03/10/2025...
Italien, Radicofani
... til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholdere er fyldt, overføres ricottaen til en nedkølingscelle for hurtigt at reducere temperaturen til 2 °C. Fremragende som den er, eller utrolig lækker med tilsætning af chokolade, sukker eller rom. I køkkenet kan den bruges til at lave lækre desserter eller tærter, men også til lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Tilgængelig i en termisk forseglede beholder med en vægt på kg. 0,150 til fast vægt.
Italien, Bertinoro
...Glutenfri blandinger til Brownies, Pandekager, Muffins og mange andre desserter og buddingdesserter: Babbi's ekspertise i at skabe ingredienser til professionelle konditorer har gjort det muligt at udvikle denne serie af nemme at bruge pulverforberedelser med garanterede resultater.
Italien, Acerra
...Crema alla nocciola UDEN GLUTEN (glutenfri) ideel til at pynte og tilføje smag til din kaffe, dine desserter, yoghurt og is. Ryst før brug INGREDIENSER: sukker, vegetabilsk olie (solsikke, palme), hasselnødder (8%), skummetmælkspulver, magert kakao med 10-12% kakaosmør, laktose, emulgator: sojalecithin, aroma, naturlig vaniljearoma, antioxidant: rosmarinekstrakt. Kan indeholde spor af andre nødder.
Italien, Capo D'orlando
... kostfibre, og har antiinflammatoriske, antitumor og antihypertensive egenskaber. I KØKKEN Mango bruges i mange opskrifter, herunder saucer, i nogle opskrifter med rejer og skaldyr eller som tilbehør, i vegansk sushi eller i mangokage og også i mange andre desserter. Det bruges især som frugtsaft eller som te, i smoothies eller juice. Det er også en fremragende marmelade. NUTRITIONALE OPLYSNINGER Mango har et højt energiværdi og består hovedsageligt af kulhydrater, proteiner og lipider.
Italien, Conegliano
...Farve: Strå-gul med svage grønne refleksioner Næse: Delikate aromaer, frugtige og blomsteragtige noter, der minder om modne eksotiske frugter. Smag: Elegant, med den rette blødhed, der ledsager den lette syrenote med balance. Opbevaring og servering: Flasker bør opbevares i et køligt, tørt miljø, væk fra lys og varmekilder. Serveres ved en temperatur mellem 6-8°C. Et forholdsvis stort tulipanformet glas anbefales. Parringer: Fremragende efter et måltid og en perfekt ledsager til tørre kager, frugttærter og andre traditionelle italienske desserter.
Italien, Sambuca Di Sicilia
... SICILIANSKE GRANITE. GRANITE KAN OGSÅ KØBES I ENKELTPORCIONER PÅ 100g (granita af sorte morbær, granita af mandel, granita af citron, granita af kaktusfigner, granita af figner, granita af chokolade, granita af hasselnød... osv...) HÅNDVÆRKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTACIE (ÆGTE PISTACIE FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AF PANTELLERIA DESSERTVIN) SORT TRØFLER HVID TRØFLER CHEF CAKE (DEN MEST SOLGTE) DEN BEDSTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSNE KAGER 1) TRE TYPER AF TARTER (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE TARTER) 2) RICOTTA SMULDERKAGE 3) ANDRE 21 KAGER CHEF...
Italien, Paternó
Alisicily er et håndværkslaboratorium, der beskæftiger sig med produktionen af et bredt udvalg af sicilianske specialiteter, herunder søde og salte bagværk, desserter, monoportioner, halvfabrikata, friske og frosne pizzaer, arancini og andre lækkerier typiske for det sicilianske køkken. Vores virksomhed fokuserer på at skabe produkter af høj kvalitet, fremstillet med udvalgte ingredienser og...
Andre produkter
Mandelpasta i forskellige smagsvarianter
mandelmasse
... kvalitet, hvilket er grunden til, at vi kun vælger semolina af hård hvede og pølser, ricotta, kød, grøntsager og andre råvarer direkte fra producenterne til vores friske pasta. Det, vi ønsker at tilbyde vores kunder, er excellence i vores produkter. Punkt... og Pasta!

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play