...Denne version af Finocchiona IGP vejer cirka 500 g og er pakket hel i naturligt tarmskind.
Finocchiona IGP fremstilles af udvalgte stykker svinekød af højeste kvalitet. Blandt disse finder vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Forarbejdningen er kendetegnet ved tilsætning af aromatiske frø fra vild fennikel, salt, peber og hvidløg. Denne naturlige og ægte blanding giver den toskanske pølse...
...SALAME TOSCANO, Forberedt med udvalgte svinekød, medium malet og terninger af svinefedt, bliver fyldt i kollagen tarme og modnet.
PROSCIUTTO - svineskinke "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Forberedt med udvalgte svinekød, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarme smagt til med fennikelfrø.
PANCETTA af rent svinekød, rullet eller flad, saltet og modnet på toskansk vis.
...Prosciutto fremstillet af udvalgte svinekød, manuelt trimmet. Modnet ved kontrolleret temperatur og fugtighed i mindst 100 dage. Dens ensartede farve mellem lyserød og rød er brudt af det rene hvide fra fedtpartierne.
Pakning: A.T.M. - S.V - Fri
Uden konserveringsmidler
Uden gluten
Uden laktose
Uden farvestoffer...
...Arrosticini lavet med udvalgt svinekød, krydret med naturlige krydderier typiske for regionen Molise, pakket i praktiske frostlagte pakker for at muliggøre delvis forbrug af indholdet, tilgængelige i to størrelser: 100 stk. og 225 stk.
Hotel Restaurant Monte Bove, beliggende i hjertet af Monti Sibillini, har hyggelige og karakteristiske værelser udstyret med alle bekvemmeligheder. I restauranten kan du smage på de typiske specialiteter fra Marche, såsom grillet kød, tagliatelle med trøffel, traditionel bruschetta, svinekød i sød-syrlig sauce, grillet ørred og mange andre karakteristiske retter.
Diverse delikatesser tilbydes vores kunder, såsom lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskellige smagskarakteristika, værdifulde specialiteter der stammer fra udvalgte svinekød og omhyggeligt krydret af vores dygtige håndværkere. Den minimale modningstid, der garanteres for hver pølse, samt det ideelle klima, hvori denne afsluttes, gør hvert produkt ekstremt velsmagende og lækkert; traditionen for forarbejdning af svinekød går tre generationer tilbage. Vores styrker er opmærksomheden på markedet, den særlige fokus på kvalitet og modning, ægtheden samt den hurtige og præcise service.
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med at male korn med stenmølle og opdrætte svin. Rå og kogte skinker, mortadella og pølser lavet af rent svinekød og jodiseret salt. Kogt skinke af høj kvalitet med frisk national svineben, glutenfri, laktosefri.
...Virksomheden Buggiani Domenico & C. snc opererer inden for engros salg af oksekød, svinekød, lam og fjerkræ og leverer til alt fra små slagtere til restauranter og stor distribution.
...afhængigt af de omstændigheder, der er offentligt kendte.
Frosset hel kylling og dele
Da folk kun køber det, de ønsker, er forbrugerens kvalitetsforventning mere passende. Når forbrugerne køber et fjerkræprodukt, tilbereder de det og serverer det for deres familier, forventer de, at det ser godt ud, smager godt og føles godt i munden.
Frosset svinekød
Vi er A-klasse sælgere fra de mest kvalificerede svinekødscentre i verden: Mercosur (Argentina, Brasilien, Uruguay og Paraguay) og Spanien.
UDSKÆRING AF UDVALGTE OKSE- OG SVINEKØD, ENGROSSERING AF MADPRODUKTER, IMPORT-EXPORT. Vores virksomhed fokuserer på udvælgelsen af de bedste kødtyper, både lokale og fra EU, og slagtningen foregår på vores anlæg med de mest moderne metoder til opbevaring og sporbarhed. Vores platform gør det muligt at integrere salget af kød med forskellige madprodukter, der er beregnet til de lokale supermarkeder.