Spanien, Guijuelo-Salamanca
...% oliesyre i dens fedt giver den en cremet og blød tekstur, der "smelter" på ganen. Dette gør "Paleta de Bellota Alimentada con Bellotas" 50% Ibérica til en særlig hjertevenlig fødevare. "Paleta de Bellota Ibérica Alimentada con Bellotas" fås fra udvalgte krydsninger af den iberiske svin, der når op på 50% iberisk race i sin genetik. Vore besætninger fodres udelukkende med græs og bellotas, i total frihed...
...Iberisk svin over 10 måneder. Tira de Magro udvundet fra svinekotelet, mellem knogle og knogle; og med fedtindhold. Stykker mellem 100 og 150 gr. Ca. Tira de Carne Costilla fra iberisk svin er et særligt snit, der fås fra svinekotelet af iberisk svin over 10 måneder gammel. Dette produkt skiller sig ud ved sin perfekte balance mellem magert kød og fedtindhold, hvilket giver en saftig tekstur og...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Skinke med en langstrakt form, med en mørk klov, der er slidt af de lange ture i marken. Dens fedtparti har en perlemorsfarve, og forholdet mellem dette i stykket giver os mulighed for at nyde en blød og behagelig bouquet på ganen. Med en minimum modningstid på 36 måneder og en omhyggelig udvælgelse af naturlige kornsorter, græs og agern i sin kost, er det altid en garanti for smag og kvalitet.
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Ege-fed iberisk chorizo er et produkt, der traditionelt er lavet med de bedste krydderier og udvalgte kødtyper. Dets ingredienser og kontrolleret modning gør dette produkt til en exceptionel delikatesse.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...La Pluma Ibérica er et stykke kød, der kendetegnes ved sin mørthed og udsøgte smag, og som er en af de mest værdsatte dele af det iberiske svin. Dette produkt er ideelt til at stege eller grille, hvilket giver en gastronomisk oplevelse, der fremhæver de unikke kvaliteter ved iberisk kød. Opdrættet i frihed og fodret med agern, sikrer de iberiske svin fra Matadero Guijuelo S.A. en overlegen...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Produkt fremstillet af den bageste ekstremitet, skåret ved niveauet af ischiopubisk symfysen, med ben og knogle, der inkluderer den intakte osteomuskulære del. Stammer fra voksne svin, der er fodret i montanera i 3-4 måneder med agern, urter og halm. Underkastet den relevante saltnings- og modningsproces. Ingredienser: Iberisk svinejamón fra agern og havsalt. Specifikationer: Aflang form og...
Spanien, Aracena
...Forreste stykke af 100% iberisk svinekød, fodret med korn, græsmarker og agern i montanera-perioden.
Spanien, Badajoz
...Skinke fra iberiske svin, der er opdrættet frit i Dehesas Extremeñas og fodret med agern i montanera-perioden, afsluttet med naturlige foderstoffer. Skinker med en modningstid på over 24 måneder. Smagen af det iberiske til en mere overkommelig pris.
Spanien, Murcia
...Kureret kødprodukt lavet af kød svarende til muskelmassen med knogle, ben og klov fra bagenden af halvkarcassen af det iberiske svin, der fodres med agern og naturlige ressourcer, og som vil være egnet til menneskelig konsum. Vægt pr. stykke, cirka 4,5 kg. Vægt: 3-5 kg...
...Spansk prosciutto, opdrættet i det fri og fodret med agern.
Italien, Milano
...Spansk prosciutto, opvokset i det fri og fodret med agern.
Matchende produkter
Iberisk Skinke
Iberisk Skinke
Andre produkter
Frisk Kød!
Frisk Kød!
...Spansk prosciutto, opdrættet i det fri og fodret med agern.
Spanien, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico er en typisk spansk pølse, der ligner magert skinke, med en fin og let krydret konsistens. Det rene lomo iberico fra Bellota "Cinco Jotas" produceres med iliospinalemusklen fra den iberiske svinerace, der opdrættes i semi-udendørs forhold på græsmarker på den Iberiske Halvø, hvor den i perioden "Montanera" (det er den specifikke fedningsfase, der udelukkende gælder for opdræt af...
...Næste Skinker, der stammer fra krydsede svin med 50% iberisk, opdrættet frit i de dehesas og fodret i deres sidste fedningsfase med naturlige græsmarker, aromatiske urter og agern.
Spanien, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo af høj kvalitet, der stammer fra 50% iberiske svin, der er fodret med agern i montanera (de sidste 6 måneder af livet). Modning i mere end 24 måneder. Det 50% iberiske agern-svin er et svin, hvis oprindelse stammer fra rene iberiske svin (100% iberiske), krydset med Duróc-svin. Disse svin er opdrættet i frihed og fodret med agern og urter i de sidste 6 måneder af livet.
Spanien, Sevilla
... unikke smag. Den er fremstillet i Sierra de Huelva under unikke mikroklimatiske forhold og stammer fra den iberiske svin, der opdrættes frit i dehesaen og udelukkende fodres med agern og naturlige græsser under montanera. Der er også den sorte skinke, som er et grundlæggende og hovedprodukt i den spanske gastronomi. Sammen med vin og olivenolie kan vi sige, at dens internationale berømmelse...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play