Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Vores Jamón de Bellota Ibérico kendes på sin aflange form med mørke og slidte klove, typisk for de eksemplarer, der har været i marken. Den har en intens og skinnende farve med stor tilstedeværelse af hvide fedtårer i sin tekstur. Ved smagningen opleves en intens og vedholdende aroma, hvor nuancer af nødder og marken træder frem, hvilket skaber en saftig balance mellem graden af salt og den omhyggelige modning, der sammen giver en lang og behagelig eftersmag. Dette konkretiserer endnu mere den oplevelse, som dette mesterværk af naturen giver til ganen.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... Nettovægt: 100 g. Distribuerings- og transportbetingelser: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumemballeret, skal det opbevares ved temperaturer under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Varmeudskæring, afkøling, v-skæring, salting, naturlig tørring, hvile i kælder. Ingredienser: Ibérico skinke fra bellota, salt og konserveringsmidler. Nettovægt: 100 g.
Vi er en virksomhed, der beskæftiger sig med eksport og import af fødevarer og drikkevarer. Vi distribuerer forskellige oprindelsesbetegnelser for vine, de vigtigste fra Spanien og De Kanariske Øer, hvoraf nogle er eksklusive for os. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolie og solsikkeolie. Øl. Energidrikke. Papirservietter. Vand. Juice. Etc. Vi kan tilbyde disse produkter, tilpasset hver kund...
Spanien, Guijuelo
FISAN er en familievirksomhed med en stor historie (grundlagt i 1920, en hundredeårig virksomhed), som er specialiseret i en håndværksmæssig produktion af det stjerneprodukt fra den spanske gastronomi, Iberico Bellota Skinke. Vi fremstiller også mange andre produkter fra Iberico Svinekød såsom Embutidos (Chorizo, Lomo..) og frosne udskæringer (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyder flere formater ...
Spanien, Aracena
...100% Ibérico Bellota Skinke Skåret af Mester Skærere, præsenteret i praktiske 80g æsker.
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...hvilket bidrager til udviklingen af den typiske farve og aroma af de kuraterede produkter. De opbevares i kammeret. Race: 50% Ibérico Fodring: Bellota Etiket: Sort Energiværdi: 409,9 Kcal / 1701,7 KJ Fedt: 26,3 g Mættet fedt: 9,7 g Kulhydrater: < 0,6 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28,8 g Salt: 3,6 g...
Spanien, Almeria
Spanien, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico er en typisk spansk pølse, der ligner magert skinke, med en fin og let krydret konsistens. Det rene lomo iberico fra Bellota "Cinco Jotas" produceres med iliospinalemusklen fra den iberiske svinerace, der opdrættes i semi-udendørs forhold på græsmarker på den Iberiske Halvø, hvor den i perioden "Montanera" (det er den specifikke fedningsfase, der udelukkende gælder for opdræt af...
Spanien, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo af høj kvalitet, der stammer fra 50% iberiske svin, der er fodret med agern i montanera (de sidste 6 måneder af livet). Modning i mere end 24 måneder. Det 50% iberiske agern-svin er et svin, hvis oprindelse stammer fra rene iberiske svin (100% iberiske), krydset med Duróc-svin. Disse svin er opdrættet i frihed og fodret med agern og urter i de sidste 6 måneder af livet.
Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister af iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lænd - Iberisk skulder.
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Spanien, Cordoba
... overholdelse af sundhedsstandarder. Iberiske skinker af 100% Bellota og oste online til den bedste pris, fremstillet håndværksmæssigt med de bedste råvarer. Vi er en 100% spansk virksomhed med base i Córdoba. Vores indsats fokuserer på at vælge de bedste stykker iberisk skinke og sikre, at vores kunder får en fremragende oplevelse med deres køb. Hovedmålet er at markedsføre den bedste iberiske skinke, der...
Spanien, Carbajosa De La Sagrada
...Jamones y Embutidos La Bellota blev grundlagt i 1968 som en lille slagterforretning med fokus på detailhandelen, men uden at miste fokus på udviklingen i det professionelle marked, for at begynde sin rejse – et par år senere – som distributører af iberisk skinke og pølser. I 1980'erne, allerede konsolideret som en engrosvirksomhed, sigter Jamones y Embutidos La Bellota mod at tilbyde markedet en symbiose mellem kvalitet og innovation, som realiseres gennem udviklingen af konceptet "det færdige produkt, åbne og servere", og orienterer salgsstrategien mod et højt niveau af kvalitet i sine produkter.
Spanien, Guijuelo
...Virksomheden Black Pork Sociedad Limitada beskæftiger sig med eksport af 100% iberisk skinke fra bellota, både i hele skinker og skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuel æske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spanien) Udløbsdato: 12 måneder fra produktionsdato 40 enheder pr. kasse (hver kasse vejer i gennemsnit 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 enheder af 100 gram hver) Leveringsdato: at forhandle i hvert enkelt tilfælde Produktet skal transporteres kølet ved 5ºC Forudbetaling...
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
Pedro Nieto er en familieejet virksomhed, beliggende i Guijuelo-området (Salamanca), der specialiserer sig i håndlavet produktion af iberiske skinker, iberiske skinker og iberiske pølser lavet af bellota. Iberisk skinke er den ultimative delikatesse fra den iberiske svineart, og den stammer fra voksne svin af iberisk race. Det er et produkt fremstillet af den bageste del eller skinken, som giver...
Spanien, Torrent
Shop online for 100% iberisk bellota skinke, den autentiske pata negra skinke, og andre traditionelle håndværksprodukter fra iberisk svinekød, omhyggeligt fremstillet ud fra de traditionelle opskrifter fra vores regioner (i regionen Extremadura, Spanien). Vi ønsker at servere det bedste fra vores regions smag direkte til dit bord: Pata Negra skinke, Ibérico de Bellota chorizo, Caña de Lomo...
Spanien, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico, der er modnet i 36 måneder, og modnede iberiske kødprodukter af højeste kvalitet, giver vores webbrugere et sted at købe de bedste kødprodukter til den bedste pris. Også kendt som "pata negra", stammer denne skinke fra fritgående svin, der færdes i egetræsskove (kaldet dehesas) og kun spiser agern i denne sidste periode. Motion og kost har en betydelig indvirkning på smagen af kødet; skinken er modnet i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, gennemsigtighed og information til vores kunder, og vi overholder de regler, der vil være nødvendige i 2017.
Spanien, Barcelona
...Pata negra iberico skinke, Bellota skinke & Serrano spansk Jamón. Køb gourmet & chorizo, hel, afbenet og skåret skinke. Garanti 100%. Engelsk: http://www.jamonarium.com/en/ Fransk: http://www.jamonarium.com/fr/ Spansk: http://www.jamonarium.com...
Spanien, Barcelona
Et engrosfirma, der leverer eksklusive gourmetprodukter. Specialiseret i Jamón Ibérico de Bellota (egern fodret iberisk skinke) og Anchoas de Cantábrico (cantabrisk ansjos). Produkter direkte fra oprindelsen til din destination. Kvalitetssikrede produkter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play