Holland, Raalte
... popularitet i forskellige industrier, herunder fødevareproduktion, kosmetik og farmaceutiske produkter. Det er et polysaccharid, der produceres gennem fermentering af sukker af bakterien Xanthomonas campestris. Denne alsidige ingrediens har unikke egenskaber, der gør den til et værdifuldt supplement til en bred vifte af anvendelser. Fordelene ved at bruge Xanthan: For det andet, Forbedret tekstur: Xanthan gums evne til at skabe en gelé-lignende konsistens gør det til et populært valg til at forbedre teksturen af fødevareprodukter som saucer, dressinger og mejerialternativer.
Holland, Nijkerk
... kunder. Andet navn: Xanthan Gummi Spec./ Renhed: 80 mesh (andre specifikationer kan tilpasses) CAS-nummer: 11138-66-2 Udseende: Off-white eller lys gul frit flydende pulver Hovedfunktion: fortykningsmiddel Lugt & Smag: Karakteristisk Identifikation: Positiv Partikelstørrelse: 100% passer 80 mesh Viskositet/cP: ≥600 Skæringspræstationsværdi: ≥6.5 Tab ved tørring: ≤15.0% Rest ved forbrænding: ≤16.0...
Holland, Nieuwegein
... Triglyceride, Menthol, Glycerin, Methyl Lactate, C14-22 Alkoholer, Cannabidiol, Theobroma Cacao Seed Butter, Mentha Arvensis Leaf/Stem Oil, Mentha Piperata Oil, Gaultheria Fragrantissima Leaf Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutanate, C12-20 Alkyl Glucoside, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Limonene, Linalool, Eugenol CBD Indhold: 1000mg Standardflasker: 100ml...
Holland, Harderwijk
... Citrate, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Alba, Niacinamide, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Phenoxyethanol, Taurine, Xanthan Gum, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Alkohol, Panax Ginseng Root Extract, Ptychopetalum Olacoides Bark/Root Extract, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid. Undgå kontakt med øjnene. Stop med at bruge, hvis der opstår rødme, betændelse eller irritation. Brug ikke på brudt hud. Ønskede resultater kan variere fra person til person.
... majsstivelse og Xanthomonas Campestris - som er en naturligt forekommende bakterie på overfladen af grønne grøntsager - er de vigtigste bestanddele. De to fermenteres derefter og renses ved hjælp af isopropanol eller ethanol. Den molekylære formel for Xanthan Gum er repræsenteret som (C35H49O29)n.
Holland, S' Hertogenbosch
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play