Embutido fremstillet med en blanding af hakket kød fra iberisk svin, tilsat salt og krydderier, æltet og fyldt i tarm. Med en delikat smag og karakter...
Stykke fra iberiske svin, der er fodret i montanera i 3-4 måneder med agern, urter og halm. Det bliver håndfyldt med Pimentón D.O. fra La Vera (Cácere...
Produktet er fremstillet med en blanding af hakket eller skåret kød, tilsat salt, paprika og krydderier, æltet og fyldt i naturligt svinetarm i en per...
Produktet er fremstillet med en blanding af hakket eller skåret kød, tilsat salt, paprika og krydderier, æltet og fyldt i naturligt svinekød tarme i e...
Embutido fremstillet med en blanding af hakket iberisk svinekød, tilsat salt og krydderier, æltet og fyldt i naturligt tarmslag. Med en modning på ove...
Embutido i hele stykker eller halve, fremstillet af udvalgt iberisk svinekød, marineret med naturlige krydderier, salt, hvidløg og oregano. Med en del...
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
Vi tilbyder Angus- og Hereford-kød krydset fra Sydamerika af den bedste kvalitet, og vi tager imod bestillinger til Halal- og Kosher-ritualer.
Konsul...
Scotch fillet steak er tilberedt af et benfrit oksekødsribben. Scotch fillet findes på dyrets ryg og strækker sig fra striploin (sirloin) til chuck. D...
Det t-formede knogle i T-bone steak kommer fra dyrets ryg. Filet- og sirloinmusklerne sidder på modsatte sider af denne t-formede knogle for at danne ...
Kyllingevinger i flagermus sauce, oprindelse Italien. For information og priser bedes du kontakte os på vores e-mail. Mulighed for skræddersyede tilbu...
Vores lam opdrættes på vores gård, hvor de har fri adgang til græsning, og deres kost og velfærd er af største betydning. Vi henter fra nogle af de be...
Kød- og benmel (MBM) er et produkt fra renderingsindustrien. Det indeholder typisk omkring 48–52% protein, 33–35% aske, 8–12% fedt og 4–7% vand.
Kød- ...