Mol d'Art's maskiner er hver især kendetegnet ved et gennemtænkt design, brugen af de bedste materialer og en perfekt finish. Hver maskine gennemgår e...
Chokolade Overtrækningsmaskine - Chokolade Dækningsmaskine
Chokoladeovertrækningsmaskine designet til at dække produkter helt eller delvist med ægte ...
Bånd kan produceres i ønsket bredde inden for intervallet 200mm-1750mm.
Den har en tosidet dækselsstruktur.
Hver zone er egnet til direkte og indirekt...
Distribution af komplette linjer med installation i chokolade- og konfektureindustrien verden over. Især industriel komplet belægningslinje. Vores spa...
Draje kaplama maskinerne er designet til at automatisere den manuelle chokoladebelægningsproces. Produktpumpningen udføres ved hjælp af trykluft. Vi a...
Direkte nedkølingstunnel bånd til chokoladeudlægning. Nedkølingstunnelen har 2 nedkølingsområder. Depositionerne er servo-motorstyrede med lodret bevæ...
Elaborer dine chokolade, praliner, pasta eller cremer (Jordnødder, Pistacie, Hasselnødder, Valnødder og mere...) på en håndværksmæssig måde ved hjælp ...
Vores SYP risekage maskine (bagemaskiner) er designet til at producere sprøde kornsnacks/chips/kager 100% naturlige korn.
I øjeblikket er de mekanisk...
Designet til småskala chokoladefabrikker. Maskinen består af en øverste knuser og en nederste kværn. Den øverste knuser nedbryder alle nødder eller ka...
Vurderingen af kakaobønner, der er skåret over, er et vigtigt kriterium for at estimere kvaliteten.
Denne guillotine gør det muligt at udføre skæretes...
Op til 100 kg/s. kapacitet til produktion af støbt chokolade. Designet til små virksomheder med begrænset plads. Køletunnelen er skinnesystemet med fl...
I vores online butik kan du foretage dit køb direkte.
Vores specialiserede hjemmeside til online salg af kakaobønner og afledte produkter tilbyder et...
Vores smørepasta er resultatet af en kombination af Excellence 55 % mørk chokolade og en lækker praliné med mandler og hasselnødder. Fra morgenmad til...
Ristet kaffe refererer til grønne kaffebønner, der er blevet udsat for en opvarmningsproces for at udvikle deres karakteristiske aromaer, smage og far...
Vores chokoladekaramel er lavet på håndværksmæssig vis i vores værksted i Nordfrankrig. Denne ultra lækre version er født af kombinationen af vores sm...
Denne eksotiske is er et resultat af vores opfindsomhed og originalitet. Vores håndlavede opskrift kombinerer en eksotisk smag med en velkendt tekstur...