...Frisk Ost Egenskaber: pasteuriseret komælkost med blød og ægte tekstur. Ideel til salater og desserter.
Italien, Brusaporto
Håndværksmæssigt pastafirma siden 1970. Pastificio Davena producerer frisk fyldt pasta med friske, førsteklasses ingredienser, respekt for traditionen og moderne produktionsprocesser. Pastificio Davena er valget for dem, der ønsker en pålidelig partner, en leverandør, der kan sikre en præcis service og imødekomme forskellige og komplekse behov. Pastificio Davena er den foretrukne partner for de ...
Italien, Noci
...En håndlavet fagottino af filodej med en cremet fyldning af håndtrukket mozzarella og fløde, naturligt røget. Den røgede burrata er den perfekte udvikling af den pugliesiske burrata. Sødmen fra stracciatellaen smelter sammen med den delikate og behagelige aroma fra den naturlige røgning, der sker i ovnen med træspåner, hvilket skaber en blanding med en uforlignelig smag og en uforvekslelig karakter. Denne specialitet er perfekt til at fylde pizzaer eller gourmet salater, men kan også kombineres med frisk fisk eller røget smag eller med konserver og marmelader, også med en intens smag.
Spanien, Ametlla Del Valles, L
Granja el Prat er et landbrugsanlæg beliggende i Ametlla del Vallès. Hver dag malker vi omkring 130 køer, og takket være dem er vi producenter af mælk og andre mejeriprodukter som; yoghurt, flan, frisk ost og ricotta. Vores hovedmål er at sikre den bedste kvalitet, tekstur og smag af vores produkt på den mest naturlige måde muligt. For at sikre denne kvalitet; tager vi os af køernes fodring...
Italien, Sant'elpidio a Mare
... cirka 650 geder af den maltesiske og sardiniske race. La Prestigio Italiano, baseret på sin erfaring og viden inden for gastronomisektoren, søger, udvælger og producerer i dag de glemte ekscelser. Desuden fremmer de de innovative kulinariske forslag fra den italienske kreativitet. I dag udvælger, producerer og kommercialiserer La Prestigio Italiano ost, frisk pasta, tør pasta, olie og vin... Alt sammen fra deres egne marker og laboratorier. Alt er håndlavet. Kun for at lade folk smage både traditionens og den kulinariske opfindsomheds smag, som har kendetegnet.
Italien, Olbia
... kvaliteter både under opbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlavet pasta: ideel til eksport og opbevaring. Den nedkøles samtidig med produktionen, hvilket bevarer alle kvaliteterne af det nyfremstillede produkt. Frosne seadas: fyldt pasta med ost, der kan tilberedes friturestegt eller i ovnen og krydres efter smag med honning eller sukker, eller nydes som en salte ret. Søde sager fra den sardiniske tradition: papassini, amaretti og tiliccas.
Spanien, Valencia
... appelsinjuice. Klassisk: Kaffe med mælk med toast (hvidt eller fuldkornsbrød), med tomat eller marmelade. Petite Lupe: Kaffe med mælk og fransk bikini med ost og skinke. FrokosterSerranoskinke, brieost og oliventapenade. Frisk tun, tomat og oliven. Sobrasada og emmentalost. Fuldkornsbrød med 6 korn, serranoskinke, rucola, burgosost og confiterede tomater. Kylling, karameliseret løg og ost...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play