Grækenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Tørret pasta lavet af semulje, oliven, fetaost, tomater, grøn peber. • Premium kvalitet og den fineste smag. • 100% naturlig - uden smagsforstærkere, uden aromaer, uden fyldstoffer, uden konserveringsmidler osv. • Rig på kulhydrater. Vi bruger durumhvedesemulje dyrket i Peloponnes i Grækenland, friske æg fra lokalt kontrollerede gårde, og de øvrige ingredienser fra lokale landmænd, æltet og tørret i vores værksted. Alle middelhavs smage i et bid af pasta.
Grækenland, Chania/crete
ELEOFARM Olivenolier er en ren kretensisk ingrediens, der er verdensberømt for sin fremragende smag, høje fordøjelighed og sundhedsmæssige egenskaber. Den er rig på monoumættede fedtstoffer og er derfor meget gavnlig for vores fysiske velvære. Dens produktion indebærer direkte presning af friske oliven i en mølle. Vores eksklusive olivenolieproduktion sker udelukkende ved mekaniske metoder, ved...
Grækenland, Athens
...). Den har også en usædvanligt lav syreindhold (0,3%). En ekstraordinær olivenolie med høje organoleptiske egenskaber. Den er koldpresset udelukkende ved mekaniske metoder fra de fineste friske oliven af Koroneiki-sorten. Olivensorter og produktion er beliggende i landet Lakonia (Sparta) i Peloponnes. Produktet fås i 500 ml glasflasker, pakket i papkasser med 6 flasker.
Grækenland, Agios Athanasios
I vores olivenlunde producerer vi vores eget friske og fremragende ekstra jomfru olivenolie. Vores olivenolie er monovarietal, udelukkende lavet af Koroneiki-oliven. Med sin stabile og topkvalitet kan vores olie stå imod udfordringer og bruges i salater, retter samt til alle ingredienser som pasta, kylling, fisk og kød. Den kan også erstatte smør som et sundere alternativ. Den smukke og stilfulde...
Grækenland, Nea Santa
Grekko Fruta SA ejer og driver en af de største olivenbehandlings- og emballageanlæg i Nordgrækenland, bekvemt placeret ved krydset af de vigtigste olivenproducerende regioner, såsom Halkidiki, Livanates og Kavala. Fabrikken på 50.000 kvadratmeter er udstyret med tanke til at kurere omkring 3000 tons friske oliven og den nyeste emballagemaskineri til dåser og glas. I øjeblikket er virksomheden i gang med at installere linjer til emballering af oliven i poser og plastbakker, hvilket gør fabrikken til et universelt olivenpakkeanlæg, der opfylder de højeste produktionsstandarder.
Grækenland, Aitoliko
Vores virksomhed er beliggende i ETOLOAKARNANIA, og vores bordoliven sælges så friske som muligt. På markedet sælger vi kun friske Kalamon-bordoliven. Kalamon-bordoliven betragtes uden tvivl som de mest velsmagende oliven. Deres form er oval, og den naturlige størrelse varierer fra træ til træ og år til år, afhængigt af regn og mængden af oliven på hvert træ. Farven varierer fra sort til...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play