Polen, Brzozów
... erstatning for gelatine. Det opløses ved 85-95 grader Celsius, mens det fortykkes ved 32-35 grader. Du behøver derfor ikke at sætte det i køleskabet. For at opnå en gennemsnitlig geléhårdhed anvendes en proportion: 1 flad teske agar pr. 1 kop væske. Opløs agar i en lille mængde koldt vand og tilsæt til kogende vand, lad det koge i et par minutter. Agar kan også bruges til at lave marmelade. Til 1,5 kg frugt og 500 g sukker tilsættes 1-1,5 teske agar.
Tyskland, Bad Bentheim
...Hvad er en Chaga-svamp? Chaga (Inonotus obliquus Fuscoporia obliqua) er det mest almindelige navn (russisk: udtales chah-ga) for en svamp eller svamp i Hymenochaetaceae-familien. I Holland er denne svamp sjælden og kaldes birkebræksvamp. Sunde egenskaber, produkter og anvendelser Chaga bruges og sælges som en medicinsk svamp og nyder derfor over gennemsnitlig berømmelse blandt den brede...
Frankrig, Soreze
TOM PRESS tilbyder professionelle alt udstyr til konservering, fødevareforarbejdning og madlavning: N°1 for entusiaster af hjemmelavede produkter. TOM PRESS designer og distribuerer mere end 5.000 referencer af udstyr og produkter til konservering, madlavning og fødevareforarbejdning. Med dette udstyr kan du producere og forarbejde frugter og grøntsager, kød og fisk, mejeriprodukter, korn og selv...
Frankrig, Caromb
...Druer: Vinmagerens overraskelse Alder på vinstokke: 3 til 50 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Lys • Første duft: Hvide blomster • Anden duft: Hvide frugter • I munden: Frisk og rund med en mineralisk finish, aromaer af abrikoser • Gennemsnitlig caudalie (5/6) Mad/vin kombination: • Fisk, skaldyr, forretter…. Opbevaring: 2 til 3 år Vinifikation: Afstilkning/mosning, derefter presning og klaring, til sidst vinifikation ved lav temperatur (16°C). 2 ugers vinifikation efterfulgt af lagring på fine gærrester i vintermånederne. Endelig filtrering før aftapning med inertgas.
Italien, Ponsacco
... konserveringsmidler. Du vil føle dig energisk som et fyrværkeri. NUTRITIONAL INFORMATION pr. 100 ml: Energiværdi 189 KJ (44 kcal) Fedt 0 g - heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrater 10,5 g - heraf sukker 10,4 g Proteiner 0 g Salt 0,13 g Vitaminer: Niacin 8 mg / 50% RDI - Pantothensyre 2 mg / 33% RDI B2 0,3 µg / 21% RDI - B6 2 mg / 143% RDI - B12 2,0 µg / 80% RDI RDI = Referenceværdier for næringsstoffer Referenceindtag af RDI (Referenceværdier for næringsstoffer) for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ / 2000 kcal). - www.fireworkenergy.com - info@fireworkenergy.com...
Sydkorea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... kilde til protein, omega-3, jern, vitamin B og andre mineraler.","Product Feature":"Den premium hundesnack, der er udviklet af vores virksomhed, er lavet af 100% rent naturligt hestekød og ren mælk fra yakker og køer. *100% Naturlige Hestekødsprodukter *GLUTENFRI & KORNFRI & STEROIDFRI. Rene naturlige produkter uden tilsætningsstoffer (kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler), der kan være fri for hundesundhed, steroider, gluten og korn, og som også reducerer hundeaggression.","Product Use":"Sunde snacks velegnet til en gennemsnitlig voksen hund med normal aktivitet."}...
Litauen, Kaunas
... Sprinter, VW, Ford, Peugeot, Renault, Citroën, Opel, Hino, Isuzu osv. Driftstemperatur: −33 °C til −20 °C Varighed af fryseoperation: 8−10 t Gennemsnitlig nedkølingstid: 6−8 t Kabinens vægt (uden ekstraudstyr): ~750 kg Nyttelast: op til 1000 kg Intern volumen: 7,7 m3 K-værdi: < 0,24 W/(m2*K) Døråbning (B x H): 600 x 1000 mm...
... er intens, med aromaer af nødder og ristede mandler, men også af kandiserede frugter. • Mund | Den er rund, fyldig og blød. Den udtrykker sig med kandiserede eksotiske frugter. Den tætte og kraftfulde afslutning fremhæver de ristede tørrede frugter. Anbefalet serveringstemperatur: 12-14 grader. Mad & vin kombinationer Denne vin passer til bordet, som ledsager til dine hvide kødretter med fløde og trøfler, en sautering af Saint-Jacques med vanilje, dine fisk i sauce og også med en smuk foie gras eller ædle skaldyr som hummer eller jomfruhummer.
Holland, Emmen
... kan holde ud i længden (så vær heller ikke for hård ved dig selv!) Det hjælper kun på kort sigt, men sådan noget kan du aldrig holde ud, og det kan derfor heller ikke være godt for dit helbred. SUND MAD (Du ved godt, hvordan det skal gøres): Vær ærlig, du kender sikkert skiven af fem - du ved godt, hvad du SKAL og især også hvad du bedre IKKE skal spise. Sundt, nok grøntsager, osv. osv. osv. Men...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play