... fyldt med saft. Producenten sorterer bærrene, vasker dem og placerer dem på meget store sigter for at lette tørringen. Anvendelse: Epine-vinette er en frugt med mange egenskaber. Dette lille syrlige bær, som er meget værdsat i Iran, kan spises som det er. Du kan også tilberede dem for at give smag til ris, til at ledsage vildt eller kød i sauce og endda kylling. For dem, der elsker salater, vil det også finde sin plads der.
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... intensitet. Ved åbning er det en ægte fest: kandiserede frugter (solbær, brombær, kirsebær), betagende krydderier (nellike, kanel, peber), tobaksnoter, chokolade, figen osv. En flaske af meget høj kvalitet, der skal iltes ved åbning og vil blive værdsat sammen med rødt kød eller vildt. Selvfølgelig er en meget lang lagring også mulig. Skål! Indhold: 75cl Type: Rødvin Alkoholprocent: 15% Druer: 70% Corvina & Corvinone, 25% Rondinella og 5% Molinara DOCG: Amarone della Valpolicella (Veneto, Italien) Lagring: Drik nu og kan gemmes indtil 2038 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Frankrig, Cénac
... intakte, hvorefter den vinificeres i små beholdere, hvilket også muliggør en god ekstraktion af de elementer, der findes i skindet og i druesaften. Høsten bliver endelig pige 2 gange om dagen indtil slutningen af den alkoholiske gæring, hvorefter den overføres til egetræsfade med fin korn. Næse Diskret ved åbningen, men den bliver mere kompleks med aromaer af kirsebær, trøfler og syltede frugter...
...Fransk Betegnelse Prunelard N Anvendelse Druesort til vinproduktion Fænologi Tidspunkt for knopspring: 6 dage efter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 3 uger efter Chasselas. Teknologiske potentialer Klaserne er små, og bærrene er mellemstore. Prunelard N muliggør fremstilling af lagringsvine, farverige, strukturerede og velafbalancerede. Ved modenhed kan alkoholprocenten være høj. De...
Frankrig, Chateau-Landon
...I præambel tilbyder vi her en kaffe af højeste kvalitet. Ved høsten plukkes de fuldt modne Castillo-kaffebønner, kaffen vaskes, og de valgte purpurfarvede bær nedsænkes i et reservoir med vand for at fjerne dem, der flyder, og sikre en kaffe af første klasse. Derefter drænes vandet, og bærrene placeres i en beholder eller en pose i 16 timer, hvorefter de tørres, indtil den krævede fugtighed er...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play