...Færdigpillede bønner, andeconfit, andelår af fransk oprindelse, svinekøds-pølse af fransk oprindelse, svinekødsconfit af fransk oprindelse, svinehud, tilberedt sauce, salt, peber, krydderier, hvidløg, tomater.
KØKKENMESTERENS RÅD:
Opvarm forsigtigt Févoulade i et lerfad i ovnen, så pølserne er synlige.
Nyd den med en god Corbières.
Bønnerne blev først bragt fra Mexico af Cortez under den gode...
...Opskrifter til plancha. Af Olivier Straehli. Paperback, 32 farvesider.
Simpelt, velsmagende, socialt, diætvenligt - det er i fire ord, hvad der kendetegner en tilberedningsmetode, der i dag er meget trendy. For forfatteren er grillen endda forældet, og når det kommer til at lave mad udendørs, er der intet, der slår en plancha! Hvordan man forbereder sine marinader, varme østers med wasabi, provencalske tomater eller en god tunbøf med lakrids...
REF:LIXGIPLA
Bredde: 19 cm
Højde: 26 cm
Nettovægt: 160 g...