Frankrig, Ste-Menehould
157km
Cavok Engineering : Rådgivning og Luftfartsingeniørarbejde Cavok Engineering, en enhed af gruppen LR Business Support, er specialiseret i rådgivning, undersøgelse og luftfartsingeniørarbejde. Vi arbejder inden for luftfarts-, bil-, skibs- og rumfartssektorerne. Ekspertise i Avancerede Teknologier : Vore eksperter gennemfører projekter fra design til industrialisering. Tilstede i Frankrig og inte...
Frankrig, Talant
104km
DECO RELIEF er specialisten inden for udstyr og ingredienser til bagning og chokolade. DECO RELIEF er et professionelt kvalitetsmærke. Vores silikoneforme har mange fordele (fleksibilitet, nem udtagning…). Ved at kombinere formene med farvestoffer og aromaer fra vores mærke, kan du skabe et attraktivt sukkerarbejde med et bredt udvalg af farver og smagsvarianter. DECO RELIEF er også specialist i...
Frankrig, Besancon
73km
...I KØKKENET: Aromatiserer retterne, bruges ofte i opskrifter med kød, fjerkræ, skaldyr som rejer, muslinger eller krabber. Denne mad tilberedes i marinade. FORDELE: Curry er en blanding af ingefær, curcumin, koriander, spidskommen, kardemomme og flere pebertyper. Det har mange fordele.
Frankrig, St Denis Les Bourg
203km
...Grøn muslingepulver er udelukkende fremstillet af muslinger (Perna Canaliculus) opdrættet i New Zealand. De stammer fra ekstremt rene vandkilder, der er rige på sporstoffer, hvilket giver dem fantastiske egenskaber. Kombinationen af fedtsyrer (omega 3) og glycosaminoglykaner hjælper med at lindre og reducere ledsmerter og betændelse. Grøn muslingepulver anbefales til hunde både som forebyggende behandling og som kurativ behandling.
Frankrig, Maxeville
88km
... og udtrækker en del af dem, der findes i fødevaren. Denne metode reducerer kraftigt tabet af vand og safter i fødevaren, er øjeblikkelig og hurtig, genererer hverken lugt eller fedtrøg, og overfører en aroma, der tidligere er introduceret i alkoholen, til fødevaren. Eksempler på udførelse af en "show-cooking": tilberedning af æg i skål ved bordet, varm soufflé ved bordet, karamelisering som show, flambering ved bordet, men også andre "overraskelses" tilberedninger af kød, fisk, skaldyr, muslinger, frugter...
Frankrig, LA RIVIERE DRUGEON
117km
... tilbyder også specialiteter: skaldyr, muslinger og frøer tilberedt med respekt for produkterne og kvaliteten. Mere end 45 millioner snegle behandles i vores værksteder, der er udstyret med automatiserede, effektive produktionsprocesser, der opfylder kravene til snegleproduktion, bakteriekontroller af råvarer, ingredienser og færdige produkter, hygiejne og sporbarhed af sneglepartier. Et effektivt produktionsværktøj, strenge krav til udvælgelse og forarbejdning af snegle.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play