...Braiseret eller friturestegt fisk, med tilbehør efter eget valg...
Frankrig, Saint-Vérand
... Blancs er en ideel ledsager til aperitiffer eller simpelthen grillet fisk. simpelthen grillet fisk eller stegt kalv med oliven. Aromer & Smage : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farve med fine bobler. med noter af citrusfrugter. Citron og lime dominerer og bringer en dejlig friskhed til ganen. friskhed på ganen. Den mineralitet, der leveres af druesorterne plantet i ler-kalkjord, giver denne vin en solid kompleksitet, der vil appellere til dem, der kan lide at opdage nye ting.
Frankrig, Auxerre
... forretter (pâté en croûte eller en bouchée à la reine), kød (lammekotelet, filet mignon eller en stegt høne), fisk (lamproie à la bordelaise) og vegetariske retter (med svampe som porcini og trøfler). Œil: dyb granatrød. Le conseil de l'œnologue: serveres ved 16-18°C. Taux d'alcoolémie: 14%. Temps de garde: 22 år. Conditionnement: Karton med 6 flasker á 75cl. Domaine: Château Haut-Brion. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Culture: Traditionel. Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
Frankrig, Parnac
...Cirkler og struktureret Cahors Intens og fint afbalanceret. Dyb, glødende rød, meget aromatisk (brombær, humus...), med velafbalancerede tanniner og et dejligt afsluttende indtryk i munden. Serveres dekanteret (eller åbnet flere timer før) før nydelse ved ca. 15-16°. Foreslået ledsagelse: stegt fjerkræ, grillet kød, fisk i rødvinsauce. Priser: • Sølvmedalje ved Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play