Frankrig, Bayonne
...Ciabatta pavé er den reducerede størrelse af et af de mest ikoniske brød fra OKIN, ciabatta. Det er et brød med en meget markant rustik karakter, med en sprød skorpe og en udtalt krumme. Baget i en stenovn med punkt- og hævetid, er det et meget hydreret brød, som derfor holder sig hele dagen. Det har en porøs krumme i cremefarve med stor elasticitet. Ideelt til skæring til morgenmad, da det også...
...For at opnå en sprød skorpe, lad dine tærter køle af ovenpå. 2 modeller tilgængelige: Lille model: diameter 35 cm Stor model: diameter 40 cm Fremstillet i Frankrig...
Frankrig, Renaison
...Dukkah er en blanding af groft hakkede krydderier, der bevarer en sprød tekstur og en meget aromatisk smag, når den nydes rå. Den kan bruges til at lave kød i dukkah-skorpe (ideel til lam, men passer også godt til andre kødtyper). Vi elsker det som dip! (se den fantastiske detalje!)...
Frankrig, La Ville Aux Dames
...Fibermaé er vores serie af forme lavet af et net af glasfiber med perforering og en non-stick belægning af silikone. Det åbne glasfibernet fremmer cirkulationen af varm luft og giver en jævn bagning. Fibermaé er ideel til bagning af boller, burgere, brioche, hotdogs eller ciabatta... Du får en smuk, sprød og gylden skorpe! Format: Individuel Størrelse: 400x600mm...
Frankrig, Lomme
...Fremstillingsprocesset for Lubrano-serien inkluderer en lang fermentering, der giver baguetten en luftig krumme og en sprød skorpe takket være bagning på en stenbund.
Frankrig, Paris
...Original hollandsk ost indpakket i en sprød skorpe. Frosne kartoffelspecialiteter.
Frankrig, Saint-Denis
...Fremstillet af et mel af fransk tradition, tilbyder denne serie produkter af høj kvalitet med bedre holdbarhed. En langsom fermentering ved lav temperatur giver al den tid, der er nødvendig for udviklingen af aromaerne og skaber en saftig og porøs krumme, der omkranses af en fin og sprød skorpe, som skyldes bagning på sten.
Frankrig, Ivry Sur Seine
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og fås i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Frankrig, Labeuvrière
Udført med det franske bagerhåndværk, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bagt i en stenovn, hvilket giver dem en frisk krumme og en uimodståeligt sprød skorpe. Serien omfatter delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød og findes i tre unikke og lækre opskrifter: Korn (med frugtagtige og ristede noter samt sprødheden fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer af korn og sød mandel) og Surdej (med mere markante noter: en let syrlighed, noter af rug og surdej).
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play