Frankrig, Saint-Omer
177km
...DEN LÆKRE BLANDING AF VORES ARTISANALE IGP ARDECHE PØLSE OG RØDWEINEN SAINT JOSEPH AOC. Saint-Joseph er en vin med kontrolleret oprindelsesbetegnelse (AOC) fra vinområdet i den nordlige Rhône-dal. Den produceres på højre bred af Rhône. AOC-området strækker sig over 26 kommuner i departementerne Ardèche og Loire. Dette vinområde nyder godt af et tempereret klima. Nettovægt: 380...
Frankrig, Wissous
83km
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
83km
Frankrig, Paris
72km
...kvalitet og ernæring. Hver udvalgte pølse er en fejring af kulinarisk mangfoldighed, designet specielt til din hunds velvære og lykke. Hundens størrelse: 5 kg max À la carte: Oksekød Tyggestyrke: Niveau 1 - Lille tygger ean13: 0633710785242...
Frankrig, Plailly
79km
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
74km
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Frankrig, Ivry Sur Seine
81km
Boutargue eller Poutargue, afhængigt af de forskellige udgaver, svinger Larousse gastronomique mellem de to stavemåder, men forbliver forankret i den samme definition: Saltede, tørrede og pressede æg fra muldvarpe. Boutargue præsenterer sig i form af en flad pølse, der normalt er dækket af voks for at sikre bedre opbevaring. Naturligt produkt uden konserveringsmidler, uden tilsætningsstoffer...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play