Frankrig, Rungis
EURODIS, din grossist af exceptionelt kød i Rungis, tilbyder et udvalg som leverandør af kvalitetskød, der opfylder kravene fra slagtere og de største restauranter. EURODIS, specialist i exceptionelt kød, har som aktivitet engros salg af kvalitetskød og tilbyder luksuskød som exceptionelt oksekød såsom Wagyu, Kobe-oksekød og andre kødtyper. Som leverandør af exceptionelt kød udvælger EURODIS VIA...
Frankrig, Issoudun
...Surganterne skal bæres over de isolerende handsker for at beskytte dem mod mekaniske risici og, hvis nødvendigt, mod risikoen for elektrisk lysbue. Disse handsker i fuldnarvet okse læder, med palmeformede tommelfingre, har en 10 cm lang manchet i spaltlæder med en velcro-strimmel til stramning på bagsiden af hånden. Det fuldnarvede læder er behandlet med silikone for at forbedre dets vandtætte...
Frankrig, La Garde
CIOA er et fransk baseret indkøbsfirma, der blev etableret i 1994, og virksomheden er noteret på børsen i Paris med en registreret kapital på 1.500.000€. Som en international indkøbsplatform tilbyder CIOA faciliteringstjenester for at hjælpe offentlige og private organisationer med at sikre deres globale handel. Med tilstedeværelse i 42 lande og vores netværk af 3.000 agenter og tilknyttede mægler...
Frankrig, Layrac
SARL Marassé tilbyder en skæreservice og emballering af kød i Sydvestfrankrig. Værkstedet skærer og pakker præcist og effektivt dit kød for at sikre, at det er klar til salg og konsum. Vi forvandler også okse- og fårekød i henhold til din anmodning (bøf, pølser osv.) Vi er i stand til at tilbyde vores kunder inden for restaurationsbranchen, plejehjem eller institutioner skræddersyede stykker...
Frankrig, Chailly En Bière
... VORES TOMATER: Alle vores tomater dyrkes på naturlig vis og præsenteres i trækasser. De er tilgængelige i hele sæsonen, der strækker sig fra april til november. Denne række af tomater er en ægte gave til smagsløgene og til vellykkede måltider!!! Tomater: Tomat klase, Tomat klase kirsebær, Tomat Marmande, Tomat Hjerte af Okse, Klase af små tomater. Gamle tomatsorter: Vi genopfrisker gamle sorter (sort fra Krim, rosa fra Bern, Ananas, Green Zebra, Andine Cornue ...) som er overraskende på grund af deres udseende og minder os om smagen fra tidligere.
Frankrig, Rillieux La Pape
... lovgivning. 3 nøglepunkter: - Håndværksopskrifter Vi har omhyggeligt genfundet de oprindelige opskrifter og har som mål at genoplive dem og videreføre dem. - Primært lokale kødtyper Alt vores certificerede økologiske kød stammer fra vores region Auvergne-Rhône-Alpes eller de nærliggende departementer. - Naturlige ingredienser Alle vores produkter er certificeret økologiske og fremstillet uden nitritter, konserveringsmidler eller farvestoffer, og pakket i naturlige tarme af svin eller okse.
Frankrig, Lyon
...MVO Distribution, handel med alle typer kød siden 2002, tilbyder dig kød af SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILDT / LAM / FÅR / AND / GÅS / VILDSVIN / HJORT / HESTEKØD ... til meget konkurrencedygtige priser. Vi forhandler direkte med vores partner-slagtninger og skærere, der er til stede i Frankrig og EU, for at sikre særligt konkurrencedygtige priser, så du kan maksimere din økonomiske...
Frankrig, Rungis Cedex
Ovimpex Gruppen er en vigtig aktør inden for handel, skæring og emballering af okse- og fårekød siden 1964. Vi er specialiseret i import af kød primært fra Europa. Vores hovedkontor ligger i Rungis, men vores tilstedeværelse er national. Ovimpex Gruppen: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Vores produkter: lam i slagtekrop, skæring af lam, skæring af får, okse i slagtekrop, skæring af okse, skæringer af lam, kalv i slagtekrop, skæring af kalv, får i slagtekrop.
Eksportør af læder og skind fra Europa. Fransk forhandler af læder og skind. Eksport af okse læder og skind. Eksport af fåre læder og skind.
Frankrig, Rungis Cedex
Specialist i handel med frisk kød og indmad fra okse, kalv, lam og svin, samt verdensbovine kød og eksklusive kødtyper. Vi tilbyder et skræddersyet udvalg til vores kunder for bedst muligt at imødekomme behovene hos slagtere, pølsemagere, cateringfirmaer, detailhandel og restauranter. Takket være et tæt samarbejde med vores leverandører nyder vores kunder godt af garanteret friskhed og den exceptionelle kvalitet af produkterne. En strategisk beliggenhed på det nationale interessemarked (MIN) i Rungis gør det muligt for os at levere dagligt til hele Frankrig.
Frankrig, Saint Ouen L'aumone
... til 115 mm, stikkontakter fra 4 til 120 mm, TORX, XZN, RIBE bits, udtrækkere (op til 51T), værkstedsvogne med 3 til 18 skuffer, moduler i skum eller ABS, ATEX-sikrede værktøjer, værktøjer til skovhuggerne: OCHSENKOPF-serien (økse, hammer, kløvehammer), hånd- eller hydrauliske bukkere, bøjere, VDE-værktøjer. Under mærket CAROLUS udvikler GEDORE et sortiment af importprodukter af fremragende kvalitet med priser, der er tilpasset markedet.
Frankrig, L'étrat
...Selskabet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en af de største "producenter af naturlige tarme" i Frankrig. CHARLES FRERES producerer og distribuerer naturlige tarme (får, svin, okse og hest) samt kunstige tarme (kolagen, cellulose, forstærket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrig af mærkerne DEVRO (Tjekkiet) for tarme og kolagenfilm, KALLE (Tyskland) for cellulose tarme, Faser, plast og transferhylstre. Alle disse produkter præsenteres og pakkes til håndværkere og industrien inden for charcuterie.
Frankrig, Nantes
Virksomheden BERJAC er specialiseret i engros handel med kød og fisk til professionelle inden for restaurationsbranchen (restauratører, slagtere, cateringfirmaer, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyder butikservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kød (okse, kalv, lam, svin), indmad, pølser, fjerkræ, friske produkter (frugt og grøntsager, fødevarer), fisk. Virksomheden BERJAC tilhører den familieejede gruppe CADEGAU: B2B-aktiviteter med friske produkter (kød og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrig, Saint-Viance
Viandes de Corrèze har i mange år etableret et krævende og holdbart partnerskab med landmændene i regionen omkring Brive og kooperativet CAPEL, ved at opbygge kvalitetskanaler. Vores krav til kvalitet på de 4 arter (kalv, okse, lam og svin) bygger på synergien mellem landmænd, opdrættere og vores ekspertise som slagter. Udover de officielle garantier, mærker og certificerede brands, er styrken...
Frankrig, Rungis Cedex
... snorede kalvehoveder, PAD (Klar til at skære, skrællet uden sener), skiver af okse- og kalvelever, tern af okserogn, terninger af oksekind, skiver eller tern af okse- og kalvehjerter osv. Handel med indmad: PRODAL har en sektion i indmadspavillonen i Rungis. Her tilbyder vi kunderne et bredt udvalg af produkter (vakuumpakket kød, indmad, okse, kalv, lam, svin, friske og frosne produkter…). Ring til os på 01 41 80 02 80.
BOYAUDERIE VARLIAUD er producent af naturlige tarme af får, svin og okse: rå fåretarme, okse-menu, saltet kalibreret masse, saltet okse-menu, tarme på blød skede, okse-baudruche, tarme på hård rør, saltet okse-baudruche. Vore hovedkunder er pølsemagere og forhandlere.
Frankrig, Verberie
...I Argentina er tilberedning af kød over gløder en kunst og en tradition. Rygtet om argentinsk kød skyldes kvaliteten af dets kvæg, men også kvaliteten af det anvendte kul. Det argentinske kul stammer fra træer som algarrobo eller quebracho (quiebra hacha - brud på økse), som er hårdt og tæt træ med en høj koncentration af tanniner. Brændetid, når gløderne er tændt, er 4 til 5 timer. Egenskaber: Længde: 25/80mm / Kvalitet: restauration Fast kulstof: 65 til 75% / Fugtighedsindhold: 5 til 7% Flygtige stoffer: 28 til 18%...
Frankrig, Thusy
Reparation-horlogerie.com reparerer og restaurerer herre- og dameure, mekaniske ure, automatiske ure, elektriske ure, diafason, kvartsure af høj kvalitet fra alle mærker og tidsperioder. Lommeure fra alle epoker 17. - 18. - 19. århundrede. Ure med høns og komplikationer, klokker samt reparation og restaurering af comtoise - Øje af okse - Paris-ure - Regulatorskellere - Musikbokse - Automater - Pendulettes - Cartels - Religiøse.
Frankrig, Change
...-til-okse. Producent af franske åbne øje-til-okse. Halvåbent øje-til-okse. Producent af faste halvcirkler og halvcirkler med 2 fløje. Producent af faste halvcirkler med klapvindue. Producent af lavere bøjler med fløje og sokkel. Producent af faste rammer til kurve. Producent af franske åbne trapezer. Faste trapezer. Producent af åbne trapezer og to åbne.
Frankrig, St Pierre Sur Dives
EVA, Kødforarbejdningsvirksomhed, er specialiseret i slagtning af okse- og fårekød i både første og anden forarbejdning: med knogler og uden knogler. EVA ligger i Nedre Normandiet i Saint Pierre sur Dives.
Frankrig, Montauban
Vores håndværksvirksomhed baseret i MONTAUBAN i 82 tilbyder kød fra okse, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi udvælger og køber selv dyrene på benene hos vores leverandørlandmænd. Leveringen kan ske i slagtekrop eller vakuumpakket. Vi sælger ikke til private. VIANDES OCCITANES består af et team af professionelle, der er klar til at lytte til dig.
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play