Frankrig, Saint-Martin-De-Seignanx
CEYLAN FRANCE, fra virksomheden Manufacturas Ceylan S.L. med base i Spanien, tilbyder krydderier, kondimenter, aromatiske blandinger og tilsætningsstoffer til fødevareindustrien. Vi producerer og markedsfører: - salte aromaer til snacks, fiskeprodukter, kødprodukter, saucer og kondimenter, færdigretter - søde aromaer til is, sorbet, yoghurt, desserter, bagværk - kulinariske baser: forkogt ris...
Frankrig, Bassussarry
Sofrana er specialiseret i handel med levende avlsdyr, malkekvæg og kødtyper, dyr til opfedning og slagtning samt genetik og sæd. Sofrana har også total kontrol over kød og kødprodukter, og dette på verdensplan. Med 50 års erfaring og kompetence deltager Sofrana i mange genetiske og opdrætsarrangementer i Frankrig og i forskellige lande verden over.
Frankrig, Baud
... portionering, panering, tilberedning og fremstilling af pølser; skrælle- og afpelsningssystemer; modulære fileteringssystemer; systemer til formning og portionering af kødprodukter; systemer til afbening, trimning, portionering, emballering og mærkning af kød og bacon; skiver til fisk. MAREL støtter industrien i implementeringen af deres projekter og tilbyder sine kunder innovative teknologier for at...
Frankrig, Nanterre
...opløsningsmiddeludvinding), Kontrol af dyrefoder (råvarer, ingredienser, animalske mel, laboratorier, produktion af kæledyrsfoder, foder og dyrefoder), Kontrol af mælk og mejeriprodukter (smør, ost, konsummælk, is, mælkepulver, yoghurt), Kontrol af biobrændstoffer, Kontrol af korn, møller og olier (modtagelse af korn, spiselige olier, analyse på stedet, udvælgelse), Kontrol af kødprodukter (udskæring og...
Frankrig, Rungis
...oprindeligt fra Skotland. Vores exceptionelle kødtyper er sjældne og meget eftertragtede og ankommer i begrænsede mængder. Kød fra Verden: Argentinsk kød, uruguayansk kød, australsk kød, amerikansk kød. EURODIS VIANDES er grossist i slagterikød i Rungis. EURODIS er leverandør af engros kød i Rungis, halv-engros kød, specialist i import-eksport af slagterikød i Rungis. EURODIS VIANDES er generalist i kødprodukter i Rungis og specialist i kød på markedet i Rungis.
Frankrig, Wissous Cedex
Virksomheden VARACHAUX blev grundlagt i 1968. Det er en SMV, der specialiserer sig i fødevareintermediater (PAI) baseret på kød. Vi leverer fra franske og europæiske slagterier og skæreværksteder, og vi markedsfører vores produkter til industrien for færdigretter og kollektiv catering. Vores aktivitet er industriel forberedelse af rå og tilberedte kødprodukter til fødevareindustrien for...
Frankrig, Cesson-Sévigné Cedex
Specialist i arkitektur og processer for fødevarefabrikker, THEBAULT INGÉNIERIE designer og realiserer industrielle produktionsenheder til sektorerne for fiskeprodukter, grøntsager, kødprodukter, bagværk, mejeriprodukter, logistiklagre og transstockører. Nøgleprojekter udføres som totalleverancer på nationalt plan eller til eksport. Kunder: Babynov, Daunat, Defial, Delmotte, Entremont, Fleury...
LABORATORIET FOR BROMATOLOGI VEST (LBO) tilbyder mikrobiologiske, kemiske og hydrologiske analyseydelser. De udførte analyser vedrører produkter beregnet til menneskelig konsum eller dyrefoder, vand og miljøprøver fra fødevaresektoren: Slagterier, udskæringer, fjerkræsektoren, pølsemageri, saltning, kødprodukter, dyrefoder, fiskeprodukter, småkager, bagværk, distribution og restauration samt...
Frankrig, Lacaune
Grundlagt i 1956, er OBERTI-specialiseret i pølser og kødprodukter. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndværk, gamle opskrifter og moderne udstyr. De kødtyper, der anvendes til produktion af pølser og kødprodukter, er kvalitetskød fra lokale områder. Virksomheden producerer og tilbyder derfor pølser, coppa, bacon, saltede og tørrede skinker osv.
Frankrig, Sainte Luce Sur Loire
Vores styrke: kendskabet til kravene fra vores fællesskab. Alle kødprodukter er fremstillet af kød, hvor slagtningen er i overensstemmelse med religiøse forskrifter, nemlig: slagtningen udføres af en muslimsk slagtter. Ofret overholder de specifikke regler for halal-slagtning. Gennem disse principper har vi udvalgt produkter til dig, hvis sporbarhed er gennemsigtig, klar og i overensstemmelse med religiøse forskrifter. Orienthal Market tilbyder også forskellige og innovative halal-produkter.
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Frankrig, Saint Nazaire
... også fryse- og hurtigfryseudstyr: frysetunneler, frysemaskiner, fryseskabe samt blandemaskiner til fødevareindustrien: fødevareblandere. FRANCE DANEMARK MATERIEL (FDM) adresserer således udfordringer relateret til forarbejdede produkter (fisk og kødprodukter), animalske fodermidler og miljøet for fødevareindustrien.
Frankrig, Vannes
Siden 1996 har ALIZE INTERNATIONAL SAS været specialiseret i international handel og import af frosne produkter til fødevareindustrien og distributionen. Vi sørger for sourcing af kødprodukter, fjerkræ eller fiskeprodukter.
Frankrig, Tonneins
LES ATELIERS DE LA QUEILLE er specialiseret i design, fremstilling og installation af rustfrit ståludstyr til fødevareindustrien. Vi tilbyder tilpassede serier af maskiner, udstyr og tjenester til forarbejdning af kødprodukter, fisk og hele fødevarekæden (konserves, bagværk...). Vi fremstiller således maskiner til slagtning, der er tilpasset kvæg, får og svin, maskiner til transport, sortering og...
Frankrig, Plémet
VAPRAN er den franske datterselskab af VEPRO, et anerkendt mærke inden for den belgiske gruppe VEOS. VEPRO producerer hyper-funktionelle animalske proteiner, som er det manglende led i vores kunders formuleringer. De tilbyder kvalitetsløsninger til kødindustrien. Disse forbedrer kvaliteten af kødprodukter, giver dem en rigere farve og en fastere tekstur. VEPRO producerer plasma, globulin...
Frankrig, Rungis
MARTIN SAS er generalist i kødprodukter på MIN i Rungis. Specialist i oksekød, kalvekød og fårekød. For at kontakte os, bedes du ringe til 0146868201 eller sende et fax til 0146868200.
Frankrig, Manosque
Virksomheden Le Séchoir des Alpes er en virksomhed, der er specialiseret inden for agroalimentærsektoren, mere præcist i produktionen af pølser og kødprodukter. Det er med sit traditionelle og håndværksmæssige knowhow, der er givet videre fra far til søn, at Le Séchoir des Alpes tilbyder et udvalg af kvalitetsprodukter, der repræsenterer alle smagene fra Provence.
Frankrig, Paris
VIF-software henvender sig til alle sektorer inden for fødevareindustrien: bageri-konfekture, mejeriprodukter, færdigretter, skaldyr, pølser, saltede kødprodukter, fjerkræ, frugt og grøntsager, handel, kødforarbejdning.
Frankrig, St Michel Sur Orge
...Hej, Vores virksomhed har siden 1993 specialiseret sig i engros - Import / eksport af: - frisk eller frossen kød til industrielle forarbejdere - pølser og forarbejdede kødprodukter til specialiserede grossister Vi står til rådighed for at drøfte disse emner, Med venlig hilsen, Stéphane LAFFEACH Medindehaver...
Frankrig, Quimperle
...Opdag Bigards produkter, opskrifter og ernæringsråd, nummer 1 inden for kødsektoren i Frankrig. Opdag Bigard-produkterne: hakkebøf, pølser, carpaccio, fyldte grøntsager, merguez... BIGARD's slagterier tilbyder dig knogler og vakuumpakkede kødprodukter fra omhyggeligt udvalgte dyr. Vores salgsafdeling tilbyder dig personlig rådgivning og en kvalitetsservice, uanset hvad dine behov måtte være...
Frankrig, Pezenas
... kunder er mangfoldige og varierede. Vi er i stand til at skabe et skræddersyet produkt til din virksomhed, der passer til dine behov. Alle vores produkter er fremstillet håndværksmæssigt og bagt på sten for en autentisk smag. Vores produkter er lavet af naturligt udvalgte ingredienser lokalt. Vi sælger vores frosne produkter i engros og semi-engros. URBAN SNACKING er et selskab, der specialiserer sig i produktion og distribution af specialbrød og kødprodukter til hurtig restaurationsbranchen og grossister af frosne produkter.
Frankrig, Feurs
I 3 generationer har Société DEVEILLE formået at bevare traditionen og håndværket inden for kødbranchen. Som specialist i slagtearbejde i sine tidlige dage har virksomheden udviklet sig mod industrialisering af kødprodukter gennem udbening, vakuumpakning og U.V.C. emballering (bakker under modificeret atmosfære), og senest den innovative og reducerede emballage, darfresh fra CRYOVAC (se...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play