Frankrig, Cognac
... konserveringsmidler, i en gennemtænkt tilgang. Vi sikrer, at hver eneste aspekt af vores produktion overholder vores etik og værdier. Vores mixologer er i stand til at arbejde med alle typer spiritus. Fra cognac til gin, inklusive armagnac og alle de andre. Vi tilbyder også løsninger med hvid etikette. Med andre ord kan vi designe unikke opskrifter, tilpassede flasker og skræddersyede fade til...
Frankrig, Velaux
... produkter har opnået COSMÉBIO-certificering, som garanterer brugen af sunde, naturlige og økologiske ingredienser. Vore opskrifter er omhyggeligt udarbejdet for at give dig alle fordelene ved de anvendte ingredienser, og de er blevet godkendt af en ekspert i kosmetisk sikkerhed i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vores produktionslaboratorium er certificeret i henhold til europæiske standarder og er udelukkende dedikeret til produktion af sæber og kosmetik. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Frankrig, Objat
...karameliserede og chokoladeovertrukne nødder, nougat, karamel, frugtstænger og andre lækkerier for at tilfredsstille smagsløgene hos elskere af lokale smagsoplevelser. Vi er forpligtet til værdier som kvalitet, håndværk og innovation for at imødekomme dine forventninger. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Frankrig, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1957. Den har opnået sin anerkendelse gennem fremstillingen af den gamle provencalske opskrift på Terrine de Grive. Andre unikke opskrifter samt specialiteter fra Sydøst har bidraget til den nuværende produktlinje og virksomhedens udvikling. Specialiteterne fra Sydøst udgør vores produktudvalg: provencalske terriner, gamle terriner, færdigretter i glasbeholdere, tilbehørssaucer, frugtdesserter.
Frankrig, Mérignac
... første i vores sektor til at tilbyde disse produkter til offentligheden! Ønsker at tage dig med på en rejse med vores rhums arrangés og vores planteurs, fortsætter vi med det samme mål med skabelsen af opskrifter på terriner. Vores terriner TIMAL er lavet med 100% IGP Sud-Ouest svinekød, uden andre tilsætningsstoffer end vores krydderier og kondimenter. Bemærk: Overdreven alkoholforbrug er farligt for helbredet. Nydes med måde.
Frankrig, Revel
...To skridt fra Castelnaudary, hovedstaden for Cassoulet, har Revelois i mere end et halvt århundrede kreeret opskrifter, der er arvet fra traditionerne og håndværket i Chaurians i Lauragais-regionen. Revelois er først og fremmest historien om André MOREL, lærlingeslagter fra Castelnaudary, som i begyndelsen af 80'erne, drevet af sin passion for arbejdet og ønsket om at tilfredsstille smagsløg...
Frankrig, Paris
... fra køkkencheferne. Produktionen, hvor afskallingen udføres manuelt, sker i overensstemmelse med de strengeste hygiejnestandarder i fødevaresektoren. Selskabet Thador tilbyder skræddersyede forberedelser efter kokkenes opskrifter, hvilket giver besparelser på arbejdskraft og energi samt en tidsbesparelse til kreativitet, anretning eller andre opgaver. Alle vores skaldyr bliver behandlet i vores laboratorium i Frankrig. De tilbydes hele i skal, delt i to eller afskallet i hånden af os.
Frankrig, FRONTIGNAN
Vores virksomhed er specialiseret i marinerede oliven samt andre afledte produkter som tapenade, pistou, marineret hvidløg, semi-tørrede tomater... Vores oliven er omhyggeligt udvalgt og tilberedt efter forskellige opskrifter. Takket være vores håndværk bevarer oliven en unik kvalitet i tekstur og farve. Vi tilbyder også og især et udvalg af anerkendte oliven fra forskellige regioner som Lucque og Picholine. Vi er sikre på at tilfredsstille dig, og vores produkter er pakket i glas, spande, bokse, bakker, poser og sække.
Frankrig, Tarascon
Grundlagt i 1920 har virksomheden Jean Martin altid hyldet det provencalske køkken ved harmonisk at kombinere sydens grøntsager og oliven fra Vallée des Baux de Provence. Riste af aubergine, ratatouille, tapenade... og andre store klassikere tilberedes med respekt for de traditionelle opskrifter, med en konstant stræben efter at skabe enkle, originale og raffinerede forberedelser, der altid er meget hurtige at lave.
Frankrig, Yvetot
Vi har været bagere fra far til søn siden 1919. Snart 100 år, og den familiære historie er allerede lang. Vi er specialiserede i frugtkager, brownies og andre specialiteter. Vi har et lækkert udvalg til jul med kager, brownies og loger. Vores opskrifter forbedres løbende for at imødekomme dine forventninger. Kærligheden til smag og tradition er dybt forankret i vores metoder. Vi er særligt opmærksomme på oprindelsen af vores ingredienser: fransk hvede, kirsebær fra Provence, salt fra Guérande...
Frankrig, Beaumont De Lomagne
Det er kærligheden til håndværket og seriøsiteten, der har ført en lille charcuterie fra Beaumont, grundlagt i 1888 og drevet af Antoine Micouleau, til at blive La Maison Micouleau, en håndværksmæssig konservering. Siden da har vi videregivet vores opskrifter fra far til søn. I hjertet af vores land, Lomagne, giver vi ordet terroir al sin smag. Vores foie gras, confits, cassoulets og andre...
Frankrig, Paris
...tørrede mango fra Iran - Mulighed for økologisk. 2/ Levering af produkter for andre mærker: - Vi udvikler opskrifter for kunden - Vi laver etiketten sammen med kunden, hvis denne ikke har en grafisker/designer - Vi ledsager kunden i udarbejdelsen af varespecifikationen. 3/ Sourcing af gastronomiske produkter «Made in France»: - Vi hjælper kunden med at finde fransk fremstillede produkter via et netværk af partnere. Olie, krydderier, syltetøj etc… Med MAISON BOTEH bliver alting muligt. Vi tilbyder skræddersyede services for bedst muligt at imødekomme kundens forventninger og behov.
Frankrig, Gouy Saint André
Eurovanille tilbyder kunderne vanilje af høj kvalitet i form af stænger, aromaer, pulver eller koncentrater. Denne sjældne krydderi er 100% naturlig. Til søde opskrifter er dens intense smag en af de bedste oplevelser. For at gøre livet lettere, innoverer denne virksomhed ved at skabe poser, der allerede er klar til at blive trukket, til dine største kulinariske succeser. Dens mål er at give dig...
Frankrig, Narbonne
... tilbyder en velsmagende traditionel madlavning baseret på lokale opskrifter med middelhavsinspiration samt vine fra regionen. Denne cateringvirksomhed har også en butik, hvor du finder et stort udvalg af dagens retter, grøntsager og forretter samt delikatesseprodukter og lokale vine. De tilbyder forskellige retter til at tage med: paella, gardiane, zarzuella, couscous, bourride, tapas, cassoulet, bouillabaisse. For virksomheder i Aude (11) leverer Traiteur del Païs lækre madpakker til priser fra 10,80 € til 17,20 €.
Frankrig, Marssac Sur Tarn
Chokoladerne YVES THURIES repræsenterer håndværket fra en traditionel fransk chokoladeproducent, Yves Thuriès. Chokoladefabrikken producerer chokolade lavet af ren kakaosmør. Den fremstiller chokoladeplader, chokoladeæsker, chokolade-macarons, chokoladebidder og andre raffinerede chokolader med eksklusive opskrifter. Chokoladerne YVES THURIES er af fremragende kvalitet og har en enestående autenticitet. De markedsføres i Frankrig og over hele verden.
Frankrig, Nancy
... i mine billeder. Jeg laver dine madfotos til dine menuer, dine hjemmesider, dine opskriftsbøger. For et smukt billede kan nydes med øjnene! Jeg laver alle dine madfotos i hele Danmark. Uanset om du er en stjernekok, en lille restauratør eller en stor mærkevare, kommer jeg til dig for at sætte dine smukkeste gastronomiske kreationer på billede. Mere end andre steder er billedet, fotografiet, meget vigtigt i køkkenet, for det er det, din kunde vil se, før de smager på dine kreationer. Mine billeder skal tale for dig!
Frankrig, Le Château D' Oléron
...Virksomhed til forarbejdning og frysebevaring af østers fra Marennes d'Oléron. Vi arbejder med 100% naturlige og lokale produkter for at sikre smagene og de ernæringsmæssige kvaliteter. Vores østers nr. 3 af kvalitet IGP præsenteres i halvskaller, pyntet med en glasur (i forskellige smagsvarianter) og fryses rå. Målrettet mod GMS og RHD til bagning ved 200 °C. Vi eksporterer til Italien og Asien, og vores unge virksomhed udvikler andre opskrifter baseret på østers, altid med respekt for det naturlige, og vi er ikke færdige med at overraske dig.
Frankrig, St Andre Le Gaz
Marie Paget er født i Tchad, i hjertet af Sahara. Meget knyttet til sine rødder, men også præget af ren urbanisme, henvender hun sig til alle kvinder, der ligesom hende lever deres skønhed med krav og værdighed. Det er ved at give særlig opmærksomhed til etikken i sin serie gennem et strengt valg af naturlige planteingredienser, at Marie Paget har udviklet en plejeserie dedikeret til mørkere hudtyper. En serie designet med den største respekt for de tusindårige traditioner knyttet til skønhed, ved at trække på arven fra gamle opskrifter.
Frankrig, Lambersart
... og veganere - Styrke- eller udholdenhedsatleter - Spædbørn, småbørn og unge - Spiseforstyrrelser - Fødevareintolerancer og allergier - Rygstop (uden vægtøgning) - Andre sygdomme: diabetes, kolesterol, kræft, postoperativ, Crohn, fedme osv. - Kostkursus - Sundhedspersonale, kollektiv catering osv. Mine fordele: - Personlig vurdering og opfølgning - Kropsmåling med impedansmåling - Coaching - Opskrifter og diætiske tips...
Frankrig, Marseille
... bedste pris, men også finde mange tips inden du køber din saftpresser. Faktisk, afhængigt af hvordan du vil bruge den, vil nogle parametre være værd at tage i betragtning, mens andre vil have meget mindre betydning.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play