...Tykningsmidler, geléstoffer, syreholdige midler, konserveringsmidler... Der er flere kategorier af tilsætningsstoffer, der anvendes i fødevareindustrien. Der er ofte produkter fra naturlige kilder såsom Agar Agar, som fås fra forskellige alger.
Essentielle i moderne kreativ madlavning, især molekylær gastronomi, bruger flere professionelle teksturmidler til at forfine og bedre kontrollere...
...Bredt anvendt i fødevareindustrien, er farvekarameller vandopløselige tilsætningsstoffer, der opnås ved kontrolleret varmebehandling af fødesukker i nærvær eller fravær af kemiske forbindelser, der fremmer karamelisering...
Farvekaramellen findes i form af pulver, væske og i et bredt farvespektrum.
Mulige anvendelser:
AROMATISKE EKSTRAKTER & KAFFE EKSTRAKTER
BRANDY, VINBASEREDE APERITIVER & ØL
KULSYREDE DRIKKE
PØLSEKUNST & SPECIALBRØD
EDDIKER & SAUCER
KATTE- OG HUNDEMAD...
CHR HANSEN FRANCE SAS er den franske datterselskab af den danske gruppe CHR HANSEN, specialist i tilsætningsstoffer og teknologiske hjælpestoffer tilfødevareindustrien (mælkesyrebakterier, koaguleringsenzymer, farvestoffer, antibiotikatests, aromaer). Vore produkter er rettet mod fødevare- og sundhedsindustrien. Vi udvikler løsninger med naturlige ingredienser såsom mælkesyrekulturer, enzymer og...
... i Europa. Dens produktion af aromaer fra havet (primært surimi-aromaer) og søde aromaer, der hovedsageligt er beregnet til eksport til Asien, gør den til en af de vigtigste aktører på markedet for fødevareindustrien i Europa. Gennem sit repræsentationskontor i Kina importerer og distribuerer den flere typer tilsætningsstoffer og ingredienser, der indgår i mange produkter. Gennem sit håndværk producerer den specialpræparater (farvning til cocktailpølser og paella osv.).