...Pot på 250g af chokolade- og mælkepasta
Og hvad er der indeni?
Vegetabilske fedtstoffer (solsikke, kakaosmør), kakao ipulverform (sukker, kakao)(26%), sukker, delvist afmagret mælkepulver (14%), emulgator: solsikkelecithin, aroma: vanillin.
Allergener under lup
Mælk. Kan indeholde spor af nødder.
At opbevare det korrekt er ikke kompliceret
Opbevares på et tørt sted, beskyttet mod varme. Luk potten godt efter hver brug.
Potten og låget: smides ud med husholdningsaffald.
...Økologisk smørepasta til selvfremstilling
Ristede hasselnødder og hele mandler ipulverform, stykker af mørk chokolade, kakaopulver, uafraffineret lys rørsukker og intet andet!
Kan laves med mælk eller en plantebaseret drik
Nem og hurtig: 1 enkelt ingrediens at tilsætte
Ingen olie
Brugsanvisning
Til 210 g færdigt produkt:
I en gryde hældes 60 ml (=6 cl) mælk eller plantebaseret drik, og...
...ingredienser hvid chokolade (min 28% kakao) ingredienser sukker, smør, kakao, helmælkspulver, rosenblade 2%. emulgator sojalecithin, naturlig vanilje aroma. Kan indeholde spor af nødder. Hvid chokolade er en konfekture af elfenbenfarvet, der er produceret af kakaosmør. Den indeholder også mejeriprodukter, sukker, lecithin og aromaer, men ikke kakao ipulverform, i modsætning til andre chokolader.
...Med Mycryo Kakaosmør i Pulver Barry 550gr vil temperering af chokolade aldrig være lettere! Dine chokoladeformer vil være perfekt skinnende, uden besvær.
Mycryo Barry kakaosmør er et ædelt og unikt fedtstof ipulverform, der indeholder 100% kakaosmør, og dets sammensætning er helt naturlig og vegetabilsk.
At temperere chokolade betyder at forkrystallisere kakaosmørret i chokoladen. Dette...