Frankrig, Marseille
...Væk dine sanser i delikatesseafdelingen med vores enestående udvalg af charcuteri. Vores sortiment omfatter skinker, pølser og terriner af en uovertruffen kvalitet, der tilbyder en unik smagsoplevelse. Oplev også vores udvalg af halal charcuteri, et væld af lækre delikatesser for at tilfredsstille alle ønsker og kulinariske traditioner. Vores charcuteri-produkter er omhyggeligt udvalgt for at...
Frankrig, Trebedan
... virker mod insekter. Tørring af pølser og skinker i en kasse i lang tid giver en let røget smag til charcuteriet. Asken indgår i sammensætningen af mange kosmetikprodukter. Vaskemidler: Aske indgår i fremstillingen af naturligt vaskemiddel. Afsalting af oliven. Fremstilling af smykker og emalje. Den indsamlede aske sigtes manuelt og passes gennem en magnet for at fjerne alle ferromagnetiske partikler. Asken tilbydes til landbrugs-, frugttræs- og industrielt brug. En anden anvendelse er brugerens ansvar. VÆGT: ND DIMENSIONER: ND VÆGT: 20 kg, 10 kg, 25 kg, 5 kg...
Frankrig, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Vore skinker er ofte medaljevindere i Paris. Derfor vil du kunne mærke en ægte smagsforskel i forhold til de traditionelt tilgængelige IGP Bayonne-skinker på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er traditionelt saltet med salt fra Salies de Béarn for at opnå IGP. Dette salt er et jordsalt fra...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Skæremaskinen til skinke har en skærelængde på 190 mm og en højde på 130 mm. Med denne skæremaskine til skinke kan du opnå en skærefasthed fra 0,2 til 12 mm. Denne skæremaskine til skinke i vintage farve (rød) giver dig mulighed for at skære dine skinker, pølser og hårde oste, så du kan få flotte præsentationer. Optimer smagen af dine produkter med skærefastheden fra 0,2 til 12 mm. Denne...
Frankrig, Saint-André-Le-Puy
... traditionel modning. Efter at have modnet i over 9 måneder, afslører de deres fulde subtilitet. PØLSER Vi lægger stor vægt på at vælge de bedste stykker til at lave vores pølser. De kommer fra skulderen, brystet eller skinken af svin, primært fra Auvergne eller Rhône-Alpes, og hvert udvalgt kød indgår i en velafbalanceret blanding. På den måde sikrer vi, at hver opskrift har karakter af mørt kød og aromatisk styrke. Fyldningen i naturligt tarmsystem udføres i hånden.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrig, Carquefou
...Huset Quillard skaber med talent og ægthed produkter "hjemme", der svarer til de nye forventninger: tradition, håndværk og autenticitet. Hver produktlinje er udelukkende baseret på råvarer udvalgt efter specifikationer og bearbejdet efter en traditionel proces. Pølser: * Skinke: Jambon de Vendée à l'ancienne IGP, rå skinke røget på gammeldags vis * Traditionel pølser: kogt steg, hvidløgspølse...
Frankrig, Aurillac Cedex
...La Maison TEIL beliggende i Aurillac er specialiseret i produktion af charcuteri. La Maison producerer skinker, pølser, terriner, fritoner, Auvergne-patéer og typiske charcuteriprodukter som feuilleté med Bleu d'Auvergne eller kartoffeltærte. Friske skinker fryses aldrig, de saltes i hånden med tørt salt og efter den traditionelle Auvergne-metode. Tørring og modning af skinker varer 7 måneder. Pølser og pølser fremstilles på gammeldags vis efter den samme håndværksmæssige kunnen. La Maison kombinerer moderne teknikker med gammelt håndværk for at producere exceptionelle produkter.
Frankrig, LA ROCHETTE
Henri Raffin er en 100% familieejet SMV siden 1937, beliggende i hjertet af de franske Alper. Vi producerer lokale tørrede pølser: tørrede pølser, tørrede skinker, traditionelle pølser og terriner. Vi tilbyder et bredt udvalg af Savoie-pølser samt en række tørrede pølser fremstillet på gammeldags vis, som er blevet belønnet mange gange ved Concours Général Agricole. Vores Savoie-skinker...
Frankrig, Saint-Lizier
...ANDRE CAZAUX CHARCUTIER i Lorp sentaraille trækker på sin rige erfaring og har i mange år med omhu udviklet kvalitetsprodukter inden for charcuteri, i den reneste respekt for traditionen fra "Terroir". Virksomheden udvikler sig inden for højkvalitetsprodukter såsom: tørrede skinker, pølser, frisk pølsemageri osv....
Frankrig, Lacaune
Grundlagt i 1956, er OBERTI-specialiseret i pølser og kødprodukter. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndværk, gamle opskrifter og moderne udstyr. De kødtyper, der anvendes til produktion af pølser og kødprodukter, er kvalitetskød fra lokale områder. Virksomheden producerer og tilbyder derfor pølser, coppa, bacon, saltede og tørrede skinker osv.
Frankrig, Amancy
...Maison Alpin La Salaison familiale Maison Alpin har i over 30 år fremstillet og distribueret lokale produkter fra Savoie i Amancy i Haute-Savoie. Online salg af: håndlavede, gammeldags røgede charcuterier, tørrede pølser, pølser, diots, tørrede skinker & kvalitetskød fra svin online. Hos Maison Alpin ønsker vi, at den ægte smag af den savoyardiske sjæl skal afsløres for dig i en bid. Ikke mere...
Frankrig, MAURON
... af produkter som pølser. ISO 9001-2000 certificering. Markedsleder inden for tilberednings-/nedkølingslinjer til kogte skinker. Armor Inox har mere end 100 Thermix-systemer i verden. Vi identificerer konstant nye industrielle tendenser, reagerer hurtigt med innovation og automatisering på markedernes udvikling globalt.
Frankrig, Parlan
La Maison Laborie, der blev grundlagt i 1932, er specialiseret i charcuteri fra Auvergne. Produkter fra Laborie er fremstillet håndværksmæssigt, de er autentiske og velsmagende. Kødprodukterne er af fransk oprindelse, og flere af Labories produkter er medaljevindere. La Maison tilbyder et bredt udvalg af traditionelle charcuterivarer, herunder: tørrede skinker fra Auvergne, tørrede pølser, tørrede pølser, bryststykker, glas, konserver, gaveæsker osv.
Frankrig, Les Aldudes
Firmaet PIERRE OTEIZA producerer regionale fødevarer. Vi tilbyder skinker, ventrèches, magretter, pølser, chorizo, garbures, cremede supper, foie gras, rillettes, pâtéer, confit, cassoulet, oste og vin. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Frankrig, Prades
... til oste, skinker og pølser; nedbrydelige kølerum; opbevaring og reoler i henhold til hygiejnestandarder; isolerede industrielle paneler; laboratoriebygninger (osteproduktionssteder, køkkener osv.); industrielle køkkener (komfurer, udsugningshætter, rustfrit stål udstyr); klimaanlæg til privat brug og biler; udstyr til barer, restauranter (kaffemaskiner, ismaskiner osv.), butikker (køleskabe, vægte, skæreudstyr osv.), bagerier og vaskerier (vaskemaskiner, tørretumblere, kalandre osv.)...
Charcuteriet i Bruche-dalen producerer skinker, surkål og forskellige slags pølser.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play