Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
... lagring Høsten af druerne sker ved perfekt modenhed. Selektiv sortering af de bedste klaser takket være en fotometrisk analyse ved modtagelse af høsten. Gæring i 15 dage. Pneumatisk presning for at bevare kvaliteten af saften. Malolaktisk gæring i fade. Lagring i fade (nye fade og fade på 5 år) i 12 måneder. Aftapning på det optimale tidspunkt og hvile af vinen før salg. NOTER FRA SMAGNING Denne vin med en kirsebærrød farve afslører en kompleks næse. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Frankrig, Saint Emilion
... de Laforest Vinifikation: Præ-fermentativ maceration ved 8 -10 °C Alkoholisk fermentation Maceration i 3 til 5 uger Malolaktisk fermentation i fad Integreret vinifikation baseret på parceller, manuel pigeage Lagring: 10 til 14 måneder, 30 % nye fade Sammensætning: 60% Merlot, 30% Cabernet Franc, 10% Cabernet Sauvignon...
Frankrig, Bordeaux
...Jorden består af grus fra Garonne. Vinen modnes i 12 måneder på fade, hvoraf 25 % er nye. Dens klare og strålende rubinrøde farve lover en yderst behagelig smagsoplevelse. Næsen er kompleks, og duftene af sort kirsebær, blomster og blommer blander sig med noter af ristet brød og ristede nødder. Denne vin tilbyder en smuk smidighed i munden med en meget fin balance, kombineret med subtile dufte...
Frankrig, Auxerre
... perfekt indhyller tætheden og spændingen fra de velmodne tanniner. Den friske og elegante finish har en bemærkelsesværdig længde. Mad- og vinparring grillet oksefilet, rådyrlår med kantareller, ande-foie gras i gryde, lammekølle med artiskokker, tagliatelle med svampe og foie gras, tournedos med trøffelsmør. Vinifikation Lagring på nye fade for 50% af volumen er opbevaret i et klimatiseret kælder...
Frankrig, Hérouville Saint-Clair
...Du fremstiller og/eller sælger chokolade. Leder du efter forskellige og passende materialer til at promovere dine produkter ved årets slutning? LEBASHSU tilbyder dig nøglefærdige løsninger med fade, kurve og gaveæsker, der er helt tilpasset dine behov: Originalitet og variation: For at imødekomme dette behov arbejder LEBASHSU konstant på nye designs og idéer relateret til chokoladeverdenen...
Frankrig, Uzerche
Grundlagt i 1955 er Tonnellerie Condachou en af de sidste familieejede og uafhængige tømrerværksteder i Frankrig. Dominique Condachou efterfulgte sin far Marcel i 1995. Efter studier i vinavl-vinologi og en uddannelse som tømrermester besluttede hans søn Clément at slutte sig til familievirksomheden i 2010. De arbejder hånd i hånd for at udvikle den og bevare et håndværk, der er ved at gå tabt. S...
Frankrig, Lézignan-Corbières
TECNIWOOD er en pioner inden for renovering af tønder i over 20 år. Vi er specialiseret i nye, renoverede og brugte tønder. TECNIWOOD sender sine tønder til mange vin- og spiritusproducerende lande: nye tønder i fransk, europæisk og amerikansk eg / renoverede tønder i fransk og amerikansk eg / brugte tønder. TECNIWOOD leverer nye tønder i europæisk eg (naturlig tørring i 2 år) til meget konkurre...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Efter Profil 105 glæder Neisson endnu engang vores smagsløg ved at præsentere denne Profil 107 med en mere intens og krydret karakter. Først lagret i gamle bourbonfade, vil denne smukke gyldne rom derefter gennemgå en fase i nye fade, der er specielt forberedt med en hjemmebagt opvarmning kaldet 107. Resultatet? En lækker dyb elixir med en meget lækker profil. Selvom sukkerrøret...
Frankrig, Wambrechies
...Denne nye komplette række af graduering PEHD-beholdere med synslinje er perfekt til emballering af smøremidler. Stort kommunikationsområde til etikettering og tilpasning gennem gravering på 4 steder.
Frankrig, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblage : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potentiel de vieillissement : Environ 25 ans Vinifikation : Håndplukning, fermentering i termoregulerede betonkar. Vinen lagres på franske egetræsfade med 50% nye fade og 50% fade fra et tidligere vin i 20-22 måneder.
Frankrig, Perpignan
... -middage også er lige om hjørnet. Hvert år forbereder vi menuen med stor entusiasme, og vi ønsker altid at lave nye retter til vores kunder, så de kan smage på nye opskrifter. For eksempel kan man bruge de typiske konservesdåser, men i polystyrenplast til at putte oliven, mandler, nødder, små brød... Eller endda bruge dem til dessert og putte en frugtsalat eller en lækker mousse.
Frankrig, Bordeaux
...egetræsfade (25% i nye fade og 75% i fade, der har været brugt til vin) Smagning: Elegant og kompleks næse med varierende aromaer af viol, brombær, hindbær og små, sprøde sorte frugter, kombineret med delikate noter af liljer, sort kirsebær og milde krydderier. I munden skiller vinen sig ud ved sin friskhed, mineralitet og lækkerhed. De velkontrollerede tanniner tilføjer en let sødme i munden, hvilket giver en behagelig og afbalanceret fornemmelse.
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Udvalgt parcellaire, lang macération, lagring i 24 måneder på nye fade, 100 % Malbec, kraftfuld og elegant. Domaine: DOMAINE DE CAUSE Appellation: AOC CAHORS Region: SUD-OUEST Farve: Rød Druer: 100 % Malbec Dyrkningsmetode: Økologisk omstilling Indhold: 75cl Vægt: 1 kg Karakter: kraftfuld Årgang: 2015...
Frankrig, Saint-Loubes
...Cuvée "TRADITION" lagres i 6 måneder i tanke, efterfulgt af 12 måneder i nye egetræsfade (og/eller fade på et år).
Frankrig, St Vincent Rive D'olt
DOMAINE LE BOUT DU LIEU består af 17 hektar vinmarker beliggende langs bugterne af Lot-floden. Den legendariske druesort fra vinmarken, Malbec, tilpasser sig perfekt til de jordtyper, der udgør ejendommen, nemlig gamle alluviale aflejringer, grus og røde ler. Dermed tilbyder ejendommen et bredt udvalg af rosévine, rødvine og ratafia.
Frankrig, Bougue
Domaine de CHARRON er et familieejet domaine, der oprindeligt var dedikeret til vinproduktion. Det var i 1985, at produktionen af Armagnac blev genoptaget. Mellem en exceptionel terroir, fantastiske destillatører, fyldning på nye fade og et omhyggeligt udvalgt kælder, er hele Armagnac-produktionen fra domaine de CHARRON af meget høj kvalitet. Domaine de CHARRON producerer autentisk og naturlig Armagnac uden tilsat sukker eller farvestoffer.
Frankrig, Mellac
... opfylde den dobbelte krav om pålidelighed og produktivitet. Den nye sprøjtestøbemaskine med en kapacitet på 550 tons, kombineret med avanceret robotteknologi, muliggør produktion af små eller store dele, terriner eller glas, homopolypropylen eller krystalpolystyren, keramisk imitation eller I.M.L. Mere end 200 formater med meget forskellige anvendelser: gryder, skåle, glas, skåle, ramekiner, genanvendelige kopper, fade og bakker, krukker og skåle, ovale terriner, rektangulære terriner, plastglas og salatskåle.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play