Til fremstilling af frugtpulp, grøntsager, konfiturer, marmelade, gele og saucer anvendes horisontale eller vertikale rørværker. For at opnå en maksim...
CS-Frontcooking-systemet (beskyttet system) er den perfekte løsning til det krævende frontcooking.
Det imponerer med funktionel teknologi, elegant des...
Kompakt Kombidampfer - Den kompakte konstruktion og de 4 skuffer i 2/3-GN format sikrer optimal komfort og funktionelt arbejde. Artikelnummer: 120791
...
Termostatisk bad til lavtemperaturkogning af vakuumprodukter. Sv-Thermo er udstyret med et fuldstændigt rustfrit stålskab, 3 præcisionssensorer til te...
Nyttige dimensioner af kogesurface 730x540 mm, 39,42 m2.
2 uafhængige kogezoner.
Termostatisk regulering fra 110°C til 300°C, sikkerhedstermostat.
Fre...
Discontinuous kogeanlæg til forberedelse af frugter, grøntsager og saucer, aseptiske modeller
KASAG's eksperter er specialister i konstruktion af ind...
Hos NeumannKoch kan du købe professionelle køkkenudstyr, der generelt anvendes i køkkener i caféer, restauranter, hoteller og firmakøkkener. Vores omf...
Arbejdsoverflade (Laminat):
Arbejdsoverfladen er et centralt element i dit køkken, der forbinder de forskellige apparater.
Hvidevarer (Vask & Armatur)...
Kontinuerlig stegning og tilberedning af produkter i en horisontalt placeret stege tromle, hvis opvarmede indvendige væg fungerer som stegeflade, der ...