... opskrifter og regioner, det håndværksmæssige kendskab fra de gamle ved kun at inkludere 3 ingredienser: oksekød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra stykker af oksebaglår, dette boeuf séché tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Saltet og peberet i hånden, tørret i flere måneder, derefter skåret og vakuumpakket i sit glasburk.
Oprindelse: Laissac, Aveyron
Vægt: 600g
DLC: 90 dage...
...
• Vakuumpakket i pakker på 2,5 eller 5 kg: Karton 20 kg eller kasse
• Under modificeret atmosfære: I polystyrenbakke på 3 eller 5 kg eller i fleksibel emballage på 3 eller 5 kg
OPBEVARING
• Frisk: 9 dage ved 0 +4°C
• Frossen: 12 måneder ved -18°C
• Vakuumpakket: 15 dage ved 0 +4°C
• Under modificeret atmosfære: 21 dage ved 0 +4°C...
Vores håndværksvirksomhed baseret i MONTAUBAN i 82 tilbyder kød fra okse, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi udvælger og køber selv dyrene på benene hos vores leverandørlandmænd. Leveringen kan ske i slagtekrop eller vakuumpakket. Vi sælger ikke til private. VIANDES OCCITANES består af et team af professionelle, der er klar til at lytte til dig.