Frankrig, Laissac
81km
... opskrifter og regioner, det håndværksmæssige kendskab fra de gamle ved kun at inkludere 3 ingredienser: oksekød, Guérande salt og Kampot IGP peber fra Cambodja, en af de bedste peber i verden! Tørret kød fra stykker af oksebaglår, dette boeuf séché tilbyder en pølse uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. Saltet og peberet i hånden, tørret i flere måneder, derefter skåret og vakuumpakket i sit glasburk. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Pleucadeuc
218km
... • Vakuumpakket i pakker på 2,5 eller 5 kg: Karton 20 kg eller kasse • Under modificeret atmosfære: I polystyrenbakke på 3 eller 5 kg eller i fleksibel emballage på 3 eller 5 kg OPBEVARING • Frisk: 9 dage ved 0 +4°C • Frossen: 12 måneder ved -18°C • Vakuumpakket: 15 dage ved 0 +4°C • Under modificeret atmosfære: 21 dage ved 0 +4°C...
Frankrig, Montauban
209km
Vores håndværksvirksomhed baseret i MONTAUBAN i 82 tilbyder kød fra okse, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi udvælger og køber selv dyrene på benene hos vores leverandørlandmænd. Leveringen kan ske i slagtekrop eller vakuumpakket. Vi sælger ikke til private. VIANDES OCCITANES består af et team af professionelle, der er klar til at lytte til dig.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play