Medlem af Nactarome-gruppen og mærket fra Groupe Nactis Flavours, Sevarome er specialiseret i design og fremstilling af fødevarearomaer, nøddepræparater, aromatiske ingredienser, men også teksturanter, stabilisatorer og fødevarefarver til fødevarebranchen og fødevareindustrien inden for det søde segment. Sevarome arbejder både for områderne Bageri-Konditori, samt Konfekture, Chokolade, Is og...
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger tilfødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
FRUISEC, en filial af Soparind Bongrain-gruppen, er specialiseret i behandling og forarbejdning af tørrede nødder i alle deres former. FRUISEC er anerkendt som en leverandør af ingrediensertilfødevareindustrien. Nogle eksempler på tørrede nødder og blandinger, vi fremstiller: valnødder, mandler, macadamianødder, hasselnødder, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, cashewnødder, kakao, kaffe...
CHR HANSEN FRANCE SAS er den franske datterselskab af den danske gruppe CHR HANSEN, specialist i tilsætningsstoffer og teknologiske hjælpestoffer tilfødevareindustrien (mælkesyrebakterier, koaguleringsenzymer, farvestoffer, antibiotikatests, aromaer). Vore produkter er rettet mod fødevare- og sundhedsindustrien. Vi udvikler løsninger med naturlige ingredienser såsom mælkesyrekulturer, enzymer og...
... fra Ardèche for en traditionel og generøs madlavning.
- 100% naturlige ingredienser, uden aroma, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer
- En crème de Marrons 100% "CLEAN LABEL" uden tilstedeværelse af glukosesirup
- En pâte de Marrons med en udtalt kastanjesmag, lidt sød og uden vanilje
- En purée de Marrons tilgængelig i Doypack-pose for nem og hurtig brug
- Naturlige Marrons au sirop til...
ARLES AGROALIMENTAIRE er et distributionsfirma, der specialiserer sig i fødevareindustrien, funktionelle ingredienser og additiver samt handel med industrielle planter. Vi tilbyder produkter til fødevaretekstur: hydrocolloider, lecithiner, stivelse og derivater, gelatiner, emulgatorer, specialhydrocolloider, sojamel; farvestoffer: naturlige fødevarefarver, koncentrerede frugtsafter, safran, planter og krydderier; korn- og olieholdige frø, tørrede frugter.
... i Europa. Dens produktion af aromaer fra havet (primært surimi-aromaer) og søde aromaer, der hovedsageligt er beregnet til eksport til Asien, gør den til en af de vigtigste aktører på markedet for fødevareindustrien i Europa. Gennem sit repræsentationskontor i Kina importerer og distribuerer den flere typer tilsætningsstoffer og ingredienser, der indgår i mange produkter. Gennem sit håndværk producerer den specialpræparater (farvning til cocktailpølser og paella osv.).
Beliggende i hjertet af Quercy Périgord-regionen, i landsbyen Lavercantière, er Bargues Agro-Industrie anerkendt af de fleste sektorer inden for fødevareindustrien takket være sine 20 års erfaring med forarbejdning af nødder. Vore kreationer tilbyder et komplet udvalg af ingrediensertil dine dekorationer og indhold, som imødekommer alle dine behov. Vores mål er at levere et produkt til alle...