Frankrig, Laissac
81km
... af verdens bedste peber! Tørret kød fra svinekammen, denne Coppa tilbyder en charcuteri uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørreanlæg ved blidt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Denne håndlavede coppa vil komme ud af tørreanlæggene efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og tage plads i sit glas før den vakuumpakkes. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Bressolles
212km
...SUNKISS-MATHERM er baseret i Bressolles. Virksomheden er specialiseret i industrielle anvendelser af infrarød stråling såsom: infrarøde stråler, IR-udsendere. Den bidrager med sin ekspertise inden for undersøgelse, konstruktion og distribution af skræddersyede elektriske og gasdrevne stråler. SUNKISS-MATHERM's kommercielle tilbud inkluderer også komplette industrielle ovne til alle industrier til tørring, forvarmning, fortørring, forgelering med infrarød stråling (producent) eller tørretumblere og tørreanlæg med infrarød stråling.