Frankrig, Val De Cognac
...En lang maceration (6 måneder) af pekannødder sødet med ahornsirup. Sammensætning: Økologisk fransk hvid rom lagret i gamle cognacfade, økologiske pekannødder (USA), økologisk ahornsirup (Canada). Serveres kold, alene eller i cocktail, både som aperitif og digestif. Dimensioner: 10 × 10 × 19 cm Maceration: Minimum 6 måneder Alkoholprocent: 37° Vægt: 1,2 kg...
Frankrig, Ducy-Sainte-Marguerite
...Le 44 er en traditionel normand opskrift. Le 44 fra Flaguerie opnås ved maceration af kaffebønner, appelsin og nelliker i æblebrændevin i minimum 44 dage. brutto vægt: 1450g Vægt af kassen med 6: 9kg...
... timer Lavtemperatur vinifikation Lagret i tanke DRUESORTER Sauvignon SMAGSNOTER Roumaguet Bordeaux Blanc Sec er prydet med en strålende lys gul farve. Næsen afslører dejlige noter af citrus og eksotiske frugter. På ganen er den cremet og velafbalanceret mellem rundhed og syre, med en frugtagtig og vedholdende eftersmag. MADPARING Roumaguet er ideel som aperitif eller sammen med skaldyr, fisk i sauce eller grillet fisk.
Frankrig, Condom
...Aperitifet er resultatet af en sammensætning af vin fra ædle druesorter og maceration af naturligt tørrede figner. Ved smagningen oplever man derfor sødmen fra figen og den aromatiske styrke fra de ædle druesorter. Sødt aperitif, der kan ledsage foie gras. Serveres meget kold, helst uden is. VÆGT: 1,4 kg FLASKE: Flaske 75cl SKU: BCOUCHASAC075...
Frankrig, Le Lauzet Ubaye
...Lavede af hvidvin (AOP) og maceration af frugter og urter. I en raffineret og elegant 50cl flaske. Lidt sød og meget forfriskende, perfekt til at nyde med venner!
Frankrig, Ancenis
...Denne krydderiblanding er blevet nøje udarbejdet og følger seriøse middelalderopskrifter. Man tilsætter vin eller druesaft i flasken. Når denne maceration er filtreret, giver den en ekstraordinær aperitif: tonisk, meget velsmagende, lang i munden. Uden nogen tilsatte aromaer.
Frankrig, Roche La Moliere
... eller på ethvert andet tidspunkt.","Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Dosage":"6 g/l","Vinification":"Sammensætning af pinot noir i maceration og traditionel vinifikation, lagring i rustfrie ståltanke.","Exposition":"Syd-Syd-Vest","Culture":"Rationel vinproduktion","Altitude":"250 - 320 meter"}...
Matchende produkter
Rosé Brut
Rosé Brut
Andre produkter
Hvid Brut
Hvid Brut
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Pineau d'Aunis (50%), Gamay (50%). TERROIR : Limons argileux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Druer høstet i meget smuk modenhed. Maceration i 24 timer ved lav temperatur. APPELLATION : AOP Rosé d'Anjou. NOTES DE DEGUSTATION : Lyserød farve. Harmonisk næse af små røde frugter. Lækker, blød smag med en finish fuld af frugter og krydrede pebernoter. ACCORD METS/VIN : Aperitif, charcuteri, pizza, frugtdesserter. TEMPERATURE DE SERVICE : Mellem 6 og 8°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Frankrig, Saint Cannat
...-18°C. SMAGSNOTER Dejlig lys pink farve, frisk frugtagtig smag. Raffineret og delikat i munden, et godt år. En gastronomisk vin. Du vil især sætte pris på vores Bandol rosévin med fisk, grillet kød, bouillabaisse, fjerkræ… Eller som aperitif. Serveret ved omkring 13°C...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play