Frankrig, Malataverne
... ingredienser, der passer perfekt sammen med ansjosfileter marineret i olivenolie. Hvis du har en opskrift, der primært bruger disse ingredienser, kan du uden tvivl tilføje ansjoser og få succes hver gang: - Grøn eller sort oliven - Tomat (frisk, hakket, cherrytomat...) - Kapers - Grillede peberfrugter - Zucchini - Kartofler - Mozzarella- og fetaost - Hårdkogte æg, mayonnaise eller omelet - Hvidløg.
Frankrig, Collioure
Anchois Roque tilbyder dig fiske-konserves, skaldyr og regionale specialiteter fra Pyrénées-Orientales. Ansjoser, oliven, honning, marmelader og tapenade.
Frankrig, Marseille
... deres oprindelsesland. Vi tilbyder: - konserves af fisk i dåse eller glas: tun, sardiner, ansjoser, sprats ... - specialiteter i glas eller bakke: salat mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - saucer, krydderier, harissa - olivenolier - oliven - græsk bottarga - mandelmælk (flere varianter) - syltetøj, honning og smørepasta - halwa...
Frankrig, Port-saint-louis-du-rhône
...FIRMAET FERRIGNO tilbyder sine franske og udenlandske kunder, der værdsætter kvalitet, autenticitet og originalitet, et bredt udvalg af fiskeprodukter, der markedsføres under mærket "Lou Ferrignade". Konserves: sardiner og tun fra Middelhavet, makrel og ansjoser, sardineller,... Færdigretter: fiske-suppe, krabbebisque, bouillabaisse, tun i vin,... Saucer: tomatsauce med muslinger, ansjoser...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play