Frankrig, Auros
...hvid fransk skinke med sort trøffel fra Périgord Hvid skinke med sort trøffel fra Périgord. En trøffelskinke af fransk, håndlavet og regional produktion. Tilberedt i sit eget saft for mere smag. 1/2 skinke på 3,5 kg; holdbarhed 20 dage. En delikat duft af sort trøffel fra Périgord, nøje afmålt. Et festligt produkt, der kan serveres i chiffonnade til dine aperitiffer, tapas. Ideel til at forskønne dine receptioner. Vi har også et meget smukt udvalg af håndlavede, regionale skinker. Landbrugsskinke, hvid skinke uden nitrat, skinke fra Landes osv... Tøv ikke med at anmode om vores katalog og priser.
Frankrig, Carquefou
... derefter i et klæde og presses mellem to brædder, hvilket giver den sin parallelepipediske form. Denne skinke præsenteres altid uden knogle. Skiverne er lyserøde. Dens tekstur er blød og mør. Den frugtagtige duft af alkohol og de krydrede noter giver den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée nydes primært råt i tynde skiver. Den kan dog også nydes traditionelt, kogt i tykkere skiver og serveret med mogetter.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... eller supermarkeder og hypermarkeder, og denne skæremaskine til skinke vil tilbyde flere skærestørrelser. Med sit remsystem og sin slibesten vil denne skæremaskine til skinke gøre dit arbejde lettere og spare tid. Med denne professionelle skæremaskine til skinke med en diameter på 195 mm kan du skære rå skinke, kogt skinke, røget bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skærelængde: 190 mm Højde på skæring: 130 mm Skærebredde: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensioner: L425 x P370 x H340 mm Vægt: 11,10 kg...
Frankrig, Plailly
...Over 8.000 LUTETIA-systemer er blevet installeret verden over til at udføre afrimning, salting, fasekombination, termisk behandling, tørring og rygning, køling og kryogenik. LUTETIA udvikler teknologiske processer til alle dine produktioner: Svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter).
Frankrig, Cesson-Sévigné Cedex
... Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques osv. Projekter: Slagterier, Pakkerier til rejer, Pakkerier til mini Baby Bel, Æggebryggerier, Mejerier, Møller, Lagringshaller, Logistikplatforme, Transstockører til mælk, Samlingsenheder til fødevaretilsætningsstoffer, Pakkerier til oliven, Fabrikker til kogt skinke, Børneprodukter, Surimi, Fabrikker til vinterhaver, Lagring af Corn Flakes, Fabrikker til panerede fiskefileter, Fabrikker til færdigretter osv.
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Frankrig, Vibraye
Charcuterie FASSIER fremstiller produkter, der er udviklet i overensstemmelse med den bedste tradition inden for charcuteri. Ledende produkter: overlegen skinke kogt i Jasnières vin, røget hvidløgspølse lavet af bøgetræ, overlegen kogt og håndformet skinkefor, blodpølse med stegte løg.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play