... resolut nyskabende. Denne ånd findes i dag i denne vin. VINIFIKATION Håndplukning ved optimal modenhed Vinifikation efter de specifikke metoder for appellationen: Presning, første gæring, skumning og anden gæring på flaske Lagring på lister i minimum 12 måneder CÉPAGES Merlot Cabernet Franc DÉGUSTATION Villa Bordeaux Rosé præsenterer en strålende lyserød farve med bløde nuancer af rubin. Næsen tilbyder elegante noter af solbær og syltede frugter.
... bourguignonnes lourdes transparentes bague carrée. Bouchon Diam 3 24*45. Élevage 6 mois sur lies fines. Dégustation: caractères visuels: Robe groseille, soutenue aux reflets bleutés. caractères olfactifs: Le nez est net et franc. Il révèle des arômes de fruits rouges frais: fraise des bois, framboise, auxquels se mêlent les épices. caractères gustatifs: dans la lignée du blanc, en bouche, l’attaque est ronde puis vive. Ici encore s'exprime le la rondeur typique des vins de l'Enclos des Anges. Parmi les arômes perçus au nez, les épices s'expriment plus nettement.
Frankrig, Saint Emilion
...CÉPAGES : 35% Merlot ; 15% Cabernet Sauvignon; 50% Cabernet Franc 2016 : WINE ENTHUSIAST : 90/100 : « Tolv måneder på træ og rige tanniner har kombineret for at give denne vin en stærk og struktureret karakter. En saftig bund af smag af sort blomme og syren vil sandsynligvis fortsætte med at give denne vin et strejf af friskhed, selv når den modnes. Drik denne elegante vin fra 2021...
Frankrig, Bordeaux
... hektar vinmark: 60% cabernet-sauvignon, 32% merlot, med et supplement af cabernet franc og petit verdot. Drevet af familien Albada Jelgersma siden 1995, fortsætter ejendommen sin stræben efter excellence takket være dynamikken fra Alexander van Beek.","Formater og emballager":"Flaske (75cl) - Trækasse med 12 - 2017","Producent":"Familien Albada Jelgersma i Labarde (33460)","Druer":"Cabernet Sauvignon...
Frankrig, Lys Haut Layon
...Saumur BRUT eller 1/2 sec AOP Traditionel Metode VINIFIKATION: Vores Saumur Brut er fremstillet efter den traditionelle metode. Denne vin får derefter en betydelig lagring på gærrester i 24 måneder i vores underjordiske kældre: dette kvalitetsvalg giver os mulighed for at opnå en stor finesse i boblerne og en aromatisk elegance. Denne originale blanding af Chenin Blanc, Cabernet Franc og...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Les Graves er en frugtagtig og saftig cuvée, der udtrykker sig med en meget smuk intensitet af friske røde og sorte frugter (hindbær, jordbær, brombær osv.). Smagningen er en stor fornøjelse takket være denne renhed af frugter, der kommer til udtryk i alle cuvéerne fra familien Gasnier. En rigtig flot Chinon, frugtagtig og med karakter, ideel som aperitif sammen med en tapasplade eller under måltidet med fjerkræ og rødt kød. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Cabernet-franc AOC: Chinon Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Frankrig, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: rød kød, fjerkræ Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Økologisk Label: Appellation d'Origine Contrôlée Références: Sølvmedalje...
Frankrig, Saint Cannat
... - Le Moulin de Gassac, som er oprindelsen til rygtet om Aniane terroiret i Languedoc. DRUESORTER Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % SMAGSNOTER En fin og delikat næse, modne røde frugtaromaer, med især kirsebær som skiller sig ud. På ganen er der udtalte noter af kakao med en kompleks finish på tobaksaromaer. Munden præges af sin rigdom, sine fine og silkeagtige tanniner; en meget flot balance og især sin vedholdenhed i munden.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sandede. VINIFIKATION OG MODNING : Druer høstet omhyggeligt i hånden i kasser. Vinifikation efter den traditionelle metode. Skumdannelse og hvile på bærmen i 12 måneder i kælderen. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. SMAGSNOTER : Fine bobler, der topper en lyserød saumonfarvet farve. Frugtagtig næse med blomsteragtige noter. Frisk, frugtagtig og elegant smag. MAD/VIN-KOMBINATION : Festlige aperitiffer, cocktails, jordbærtærte. SERVERINGSTEMPERATUR : Mellem 7 og 9°C. Karton med 6 flasker á 75 cl...
Frankrig, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Sammensætning: Merlot - Cabernet Franc - Cabernet Sauvignon Vinifikationer: Kold præ-fermenteringsmaceration - alkoholisk fermentering i temperaturregulerede rustfrie ståltanke med overpumpning/tryk.
Frankrig, Bordeaux
...Historie: Château Brane-Cantenac er en ejendom beliggende i Bordeaux-vinmarkerne, i Margaux-appellationen. Ejendommen strækker sig over 75 hektar og er kendt for sine elegante og fine vine. BriO de Cantenac er den anden vin fra Château Brane-Cantenac, som ligger i hjertet af Margaux-appellationen. Druer: 29% Cabernet Sauvignon, 62% Merlot, 9% Cabernet Franc Vinifikation: Håndplukning Lagring...
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Kraftig vin med solide tanniner og aromaer af bagte frugter. Meget gamle vinstokke på grus. Kan drikkes i sin ungdom. Domaine: DOMAINE DAMIEN LORIEUX Appellation: BOURGUEIL Region: VAL DE LOIRE Farve: Rød Druer: 100% CABERNET FRANC Dyrkningsmetode: Bæredygtigt landbrug Indhold: 75cl Vægt: 1 kg Årgang: 2020 Karakter: let / frugtagtig...
Frankrig, Courbevoie
...Château du Pin-Franc 2018 AOC Bordeaux rosé CRD producent MDP Karton med 6 75 cl 600 flasker tilgængelige...
Frankrig, Les Églisottes-Et-Chalaures
... andet: "Denne vin placerer sig i en kategori, der er langt over dens pris, når det kommer til den oplevede nydelse. Den er fuld af frugt og charme... Den er utrolig koncentreret med bløde tanniner og en diskret fadpræg. Jeg har især nydt dens rigdom i munden og friskheden i finishen." For nylig tildelte det amerikanske vurderingsbureau "International Wine Report" den en bedømmelse på 92/100 for årgangen 2018. Château Brande-Bergère er kendt for at tilbyde et af de bedste forhold mellem kvalitet og pris på markedet.
Frankrig, St Pierre D'oléron
... Louis Pearl. Den vinmark, der er tilknyttet kooperativet, repræsenterer 320 ha (50% af vinmarkerne på Oléron). Af denne overflade er 220 ha dedikeret til cognac og Pineau des Charentes (druesorter Ugni Blanc og Colombard), 25 ha er plantet med druesorterne Sauvignon og Chardonnay til hvide vine, og cirka 75 ha med røde druesorter (Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc) til røde vine og rød Pineau. Vores vinmarker drives af mænd og kvinder, hvis gennemsnitsalder ligger omkring 42 år, hvilket er relativt ungt og giver gode udsigter til fremtidig udvikling.
Frankrig, Cabanes
Beliggende i det sydvestlige Frankrig, nærmere bestemt i departementet Tarn, producerer domaine LES VIGNES DE GARBASSES vine under mærket Vin de Pays des Côtes du Tarn. Vinmarkerne på domaine er 85% dedikeret til produktion af rødvin og 15% til produktion af hvidvin. De røde druesorter er Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc og Sauvignon samt 2 Gaillacois druesorter Duras og Braucol. De hvide druesorter er Sauvignon, Listan og 3 Gaillacois druesorter Mauzac, Lenc del El og Muscadelle. Dermed producerer LES VIGNES DE GARBASSES hvide, rosé og røde vine, druesaft og eddike baseret på rødvin.
Frankrig, Belves De Castillon
På CLOS PUY ARNAUD producerer og kommercialiserer Thierry Valette Bordeaux-vine. Vinmarken består af 70% Merlot, 25% Cabernet Franc og 5% Cabernet Sauvignon. CLOS PUY ARNAUD er engageret i miljøet og producerer økologiske vine. Takket være dette engagement er druerne af meget høj kvalitet. CLOS PUY ARNAUD producerer 3 vinserier: en Grand Vin, som er en stor lagringsvin, Cuvée Pervenche, som er en frugtagtig vin til mellemlang lagring, og Cuvée Bistrot, som er en frugtagtig vin.
Frankrig, Pomport
Beliggende nær Bergerac producerer domaine GRANGE NEUVE varierede og typiske vine. Vingården strækker sig over 70 hektar, hvoraf 26 hektar er dedikeret til produktion af rødvine, og 44 hektar er afsat til produktion af hvidvine. Hvidvinsmarken består af 80% Sémillon, 10% Muscadelle og 10% Sauvignon. Rødvinsmarken inkluderer 60% Merlot, 20% Cabernet Franc og 20% Cabernet Sauvignon. Dermed producerer og markedsfører domaine GRANGE NEUVE følgende vine: Monbazillac, Bergerac rød, Bergerac tør hvid, Bergerac rosé, Côtes de Bergerac sød, Traditionel metode (en brut mousserende vin) og druesaft.
... hvid og Crémant de Bordeaux. Hele produktionen har været certificeret som Økologisk Vin siden årgangen 2012. Kvalitetspræsentation: naturlig korkprop uden forsegling, etiket med varmforgyldning og personlig kapsel. Bagetiket på ønsket sprog, stregkode. Magnumflasker tilgængelige og, afhængigt af årgangen, dobbelt-magnum, jéroboam, impériale... Udover kasser med 6 og 12 flasker kan vi tilbyde gaveæsker, trækasser stemplet med navnet Château Rioublanc. Ordrer behandles hurtigt hele året rundt.
Frankrig, Fleury Orléans
Orléans-eddiken er en kombination af tre elementer: temperatur, luft og tid. Hos Martin Pouret kommer et andet faktor i spil, kvaliteten af de vine, der anvendes, eller hvordan en vin bliver til en god eddike. Vi bruger kun vine fra de bedste druesorter i den franske vinregion, såsom dem fra Val de Loire (Cabernet franc, ...), Sydvest (Bordeaux, ...) eller Champagne-regionen (Chardonnay, ...). Udvalgt for rigdommen i deres bouquet og finheden i deres aromaer, gennemgår disse vine den langsomme proces med acetificering. Fransk producent af eddike....
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play