Frankrig, Castelnaudary
...Ifølge den traditionelle opskrift fremstiller Maison Rivière en generøs og lækker cassoulet, der afspejler regionen og dens indbyggere. Til de smeltende bønner, der simrer i en bouillon af friske grøntsager, tilsættes confiterede andelår og Toulouse-pølsen, som er fremstillet i vores værksteder med svinekød af fransk oprindelse. For at nyde denne specialitet, hæld indholdet af dåsen i et lerfad, helst en cassole. Forvarm din traditionelle ovn til 200°C og lad den gratinere ved lav varme i...
Frankrig, Castelnaudary
...Franske linser, confit de canard, lår oprindelse Frankrig, svinekøds-pølse oprindelse Frankrig, confit af svinekød oprindelse Frankrig, svinehud, tilberedt sauce, hvidløg, tomat, salt, peber, krydderier. KØKKENS RÅD: Jeg har besluttet at tilberede linserne som en Cassoulet. Bare varme dem op i et lerfad i ovnen, hvor jeg tilsætter et ½ glas vand. Jeg nyder dem med en Minervois og en let hvidløgsagtig grøn salat. Ifølge legenden bringer linserne, når de nydes den 1. januar, penge hele året rundt. Når de nydes i begyndelsen af hver måned, giver de os jern.
Frankrig, La Chapelle Aubareil
I over tredive år har vi været håndværkere og producenter af gåse- og andefedter samt kastanjer i Dordogne. Vores konserver er fremstillet på stedet, efter de traditionelle opskrifter fra Périgord. Konservesfabrikken er i menneskelig størrelse. Fedterne og de færdigretter (cassoulet, confit, civet...) tilberedes med omhu og får den største opmærksomhed gennem hele produktionskæden. Vores laboratorium er godkendt i henhold til europæiske standarder og HACCP. De værdier, vi forsvarer, er gæstfrihed, gastronomi, tradition og kvalitet.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
Frankrig, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, også kaldet Foie Gras Kuster, producerer ande- og gåselever. Domaine tilbyder lever uden tilsætningsstoffer eller kemiske konserveringsmidler. Domaine markedsfører også specialiteter med foie gras, patéer, rilletter, grattons, confit, gæslinger, confiterede specialiteter, tørrede brystfileter samt færdigretter som cassoulet Périgourdin. Som forarbejdere af nødder og...
Beliggende i hjertet af Sydvestfrankrig, i Albigeois-regionen, dedikerer vi hele vores aktivitet til fremstillingen af produkter af høj kvalitet såsom foie gras, confit og cassoulet, blandt mange andre. I 4 generationer har vi tilbudt friske produkter året rundt, ud over vores udvalg af konserver og gourmetpakker. Opdag uden videre vores andebryst og vores confit af gås eller and fra Sydvestfrankrig.
Frankrig, Lanzac
... færdigretter. Den markedsfører også forretter som anderillettes og pâtéer baseret på foie gras, samt specialiteter som confit de canard med appelsin og cassoulet Lanzaguais. La Ferme de Grezelade har også et bredt udvalg af gaveæsker med regionale produkter. Produkter sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale med forbindelse samt en spisesal er under opførelse til 2016.
Frankrig, Laguiole
DROSERA GOURMANDE er en virksomhed, der specialiserer sig i håndlavede regionale fødevarer. DROSERA GOURMANDE producerer derfor mange fødevarer baseret på and, såsom foie gras, blokke af foie gras, mousse af foie gras, gæs, confit, andebryst osv. Virksomheden tilbyder også tripoux, pølser, patéer, fritoner, cassoulet, galantiner, terriner til aperitif og vildtterriner.
Frankrig, Montaut
...cassoulet, daube osv. Maison er anerkendt for sin kvalitet (IGP LANDES og SUD-OUEST certificering, Label Rouge) og sit renommé. Den markedsfører sine produkter i Frankrig og til eksport via delikatesseforretninger, vinhandlere, fødevarebutikker, restauratører og catering.
Frankrig, Cahors
SUDREAU er et firma, der er specialiseret i produktion og salg af foie gras, andebryst, gizzards, ande-rillettes, ande-confit og typiske retter fra Sydvesten som Coq au Vin fra Cahors eller cassoulet.
Frankrig, Les Aldudes
Firmaet PIERRE OTEIZA producerer regionale fødevarer. Vi tilbyder skinker, ventrèches, magretter, pølser, chorizo, garbures, cremede supper, foie gras, rillettes, pâtéer, confit, cassoulet, oste og vin. Vi distribuerer vores produkter i Frankrig og til eksport.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play