... hibiscusgeléen med krydderier kroppen. Hibiscusblomsten har mange antioxidanter, der arbejder dybt på huden, fordøjelsen og tarmtransit. Nelliken detoxer i dybden, mens kanel styrker immunsystemet. Sødt eller salt, bliver denne gelé den perfekte ledsager til alle dine måltider. Serveret til morgenmad eller dessert, passer den vidunderligt sammen med pandekager, yoghurt og andre brød. Bruges som fyld til dine retter, harmonerer dens krydrede smag af røde frugter perfekt med kød og fisk.
Indhold: 260 ml...
Grundlagt i 1835, er Domaine de la Flaguerie en familieejet virksomhed dedikeret til produktion og forarbejdning af cideræbler. Som naturens elskere har domenet taget værdierne fra Økologisk Landbrug til sig siden 1998.
Domaine producerer æblejuice, IGP Normandie cider og pærer, Pommeau de Normandie AOC, Calvados AOC, brændevin og andre økologiske aperitiffer og likører af høj kvalitet, der er b...
...Ananas syltetøj med julespecier 240g
Vores syltetøj er fremstillet håndværksmæssigt i vores værksted beliggende i FaverollessurCher i LoiretCher.
Og vores frugter købes lokalt, hver gang det er muligt. Jordbær kommer fra Sologne. Vi plukker blåbær i Soing i Sologne. Så kommer æblerne og pærerne fra MontprèsChambord i slutningen af august og begyndelsen af september. Endelig kommer blommerne og...
... overensstemmelse med gældende lovgivning.
Dominant note: Friskhed fra ananas og eksotisk smag fra kokosnød.
Ingredienser: Ananas 30%, Kokosnød 30%, Sukker 40%.
Tekstur: syltetøj med sprøde stykker af kokosnød.
Smagsråd: på brød, bagværk, yoghurt eller hytteost, bagværk.
...Frugten af et trepartssamarbejde mellem kokken Hubert Nobis og marmelademageren André Guépratte, lad dig føre med af den perfekte alliance mellem lækkerhed og originalitet, som
vores høkonserves tilbyder.
Under udseendet af en gelé er den fremstillet af en infusion af hø, til hvilken der tilsættes krystalsukker, 1 % frugtpektin og 0,5 % koncentreret økologisk citron.
Dette originale og...