Frankrig, Malataverne
217km
...Produkt fra Baskerlandet Ingredienser: lever, svinekød og fedt, rehydrerede kantareller 4%, æg, løg, salt, dextrose, aromaer, peber, hvidløg, smagsforstærkere mononatriumglutamat og dinatriuminosinat, chili. Svinekød af fransk oprindelse. Kantarelpate er en traditionel opskrift fra vores landsbyer. Du kan også præsentere den inspireret af "banderillas" med kantarelpate, guindillas og pimientos del piquillo fra Navarra. Oplev autenticiteten af en karakterfuld pate med smag af kantareller. Rist kantarelpaten som forret eller til aperitif. Velbekomme! ))...
Frankrig, Lyon
205km
...Vores terrine af sort svin fra Bigorre fremhæver de karakteristiske smage af dette exceptionelle fede svin fra Pyrenæerne, med den røgede smag af 100% naturligt og autentisk kød.
Frankrig, Castelnaudary
225km
...Svinekød, fjerkrælever (kylling) 33%, ÆG, salt peber. Kød fra Frankrig. KØKKENS TIP: Serveres koldt med brød, syltede agurker og lidt god vin... Jeg opdagede denne pâté i Soustons, i Landes, hos Mamie Alberte. Jeg blev straks forelsket! Bedstemoren gav mig venligt opskriften på de vidunderlige snacks fra min ungdom. Nu er det din tur til at smage denne syndige lækkerhed!

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play