...Fremhævet af sin træagtige note er whisky med kraftige og afbalancerede smage en værdifuld ressource, når det kommer til spiritus. Den skinner lige så godt i andre områder som desserter, når man ønsker at tilføje et varmt og raffineret præg.
Frankrig, Arengosse
... rødbeder, hvilket sikrer en naturlig og autentisk sødme. Naturlige Aromaer af Ananas, Passionsfrugt og Mango: For en eksplosion af tropiske smagsoplevelser bruger vi kun naturlige aromaer. Naturligt Orange Farvestof: Uddraget fra naturlige kilder, giver dette farvestof sukkeret en livlig nuance uden kunstige tilsætningsstoffer. Alsidige Anvendelser: Bagning: Tilføj et tropisk præg til dine kager, småkager og andre desserter. Reference: SUCRE00080B...
Frankrig, Paris
...ren eller blandet med kaffe. Kan tilsættes til mange desserter og krydre dine retter. Oprindeligt pakket i en genanvendelig PP5 plastbeholder, udvikler vi os og tilbyder den i en stadig genanvendelig beholder, men lavet af 50% Bagasse (affald fra sukkerrør). Vi søger en løsning i en 100% biobaseret beholder. Nettovægt: 200...
Frankrig, Ozoir-La-Ferriere
...Vores kageæske er ideel til dine desserter som: Mini cheesecake, fondant eller andre.
Frankrig, Feurs
... som glasur, fyld, inklusion og marmorering "ripple". Det er en karamel, man vælger for at finde en tekstur og en smag, der karakteriserer og giver en stærk identitet til det færdige produkt. Mulige anvendelser: ISKREME MELODSK DESSERTER CHOKOLADE SMÅKAGER KAGER CHOKOLADE- OG KORNBARER BRYGGERISPECIALITETER...
Frankrig, Olivet
...Reference 9990000014774 Et strejf af solidaritet i dine bagværk! Økologisk fairtrade chokolade fra São Tomé med frugtagtige og kraftige nuancer, der nemt vil løfte dine chokolade mousser og andre desserter. INGREDIENSER: kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, emulgator: solsikkelecithin, vaniljeekstrakt*. *Landbrugsingredienser fra økologisk landbrug. Ingredienser fra fairtrade, kakaokæder og...
Frankrig, Saint Paul De Baïse
...- vitaminer, mineraler og sporstoffer til at styrke dit immunsystem og holde dig i form! De kan bruges som alle andre frø (sesam, græskar..): som topping på salte eller søde retter (salater, supper, grøntsager, pasta, frugter, desserter eller til at pifte dine morgenmüsli op!). De kan spises rå, men også ristet i et par sekunder på panden eller blendes med vand for at lave en hjemmelavet plantebaseret drik med hamp!
Frankrig, Aix-En-Provence
... tendens til at stjæle rampelyset fra hele vaniljestænger blandt de største kokke. Det består af en kyndig blanding af vaniljekorn og en kraftfuld bourbon vaniljeekstrakt. Vaniljestængerne, der anvendes til dets fremstilling, stammer udelukkende fra Madagascar. Brugsanvisning: Det supreme vanilje er ideelt til alle dine søde retter: kager, flan, cremer, yoghurt, is, småkager, dessertretter og andre desserter, med eller uden bagning.
Frankrig, Saint-Fraimbault
... kødret. Og for de søde tænder... genopdag dine klassikere ved at integrere denne sirup i dine smukkeste desserter: risalamande, cremer, panna cotta... alt er tilladt! Og for de nysgerrige madelskere... brug den til at søde din fromage blanc! Sammensætning: Høinfusion (vand, hø), sukker, citronsaft baseret på koncentrat.
Frankrig, Renaison
...Fennikelpollen er et "luksus" krydderi, hvis omdømme kun er steget de seneste år. Dette krydderi kan bruges til at ledsage dine hvide kødretter, fisk og endda dine desserter og is. Fennikelpollen har aromaer af lakrids, citron, anis og safran samt andre frugtagtige nuancer, der kan overraske dine salte eller søde retter. Oprindelse: Italien, Toscana Kvalitet: A...
Frankrig, Saint Orens De Gameville
...Dette mandelmel giver dig mulighed for at lave dine kager, macarons og andre hjemmelavede desserter. Ingredienser: 100% ren mandelfrugt. Ingen fjernelse eller tilsætning. Nettovægt (G): 200...
Frankrig, Jarnac
... alle de andre aromaer. Kombination med mad: Du vil værdsætte hele rigdommen af Courvoisier XO Impérial ved at kombinere det med desserter som en creme brûlée eller en gourmetkaffe. Kombination med mad: Du vil værdsætte hele rigdommen af Courvoisier XO Impérial ved at kombinere det med desserter som en creme brûlée eller en gourmetkaffe. PRISER SØLVMEDALJE International Wine & Spirits Competition...
Frankrig, Talant
...Sachet med 500g blancherede mandler, ideel til dekoration i bagværk eller til at lave sprøde mandeltuiles. De blancherede mandler har den særlige egenskab at være let sprøde. Ingredienser: 100% blancherede mandler. Ren frugt fra mandeltræet, uden tilsætningsstoffer. Allergener: spor af andre nødder (hazelnødder, pistacienødder). Opskriftsidéer: Du kan dekorere alle dine desserter med de...
Frankrig, Ancenis
...Dette er krydderiblandingen skabt til ingefærbrød. Den kan nemt tilpasses til andre desserter (æbletærte, kompot, crumble) samt til salte retter (foie gras ...) Leveres med en opskrift på ingefærbrød.
Frankrig, Varennes-Jarcy
... karamelliseres, hvilket gør det muligt for hvidløget at udvikle lakrids- og balsamiske aromaer. Dets umami-smag gør, at det passer godt til både salte og søde retter og vil krydre dine aperitiffer, kød, fisk, grøntsager og desserter. Vi tilbyder følgende format: - Beholder med 50g økologisk sort hvidløgspuré Og vi kan tilpasse det til andre emballager efter dine behov. Opbevares ved stuetemperatur, beskyttet mod fugt og lys.
Frankrig, Nousty
...uden konserveringsmidler, farvestoffer eller kunstige aromaer. Vi tilbyder et bredt udvalg af håndlavede ekstra konfiturer, geleer og andre lækre søde sager, der er lavet på gammeldags manér, og som kombinerer en subtil blanding af traditionelle smagsvarianter med mange originaliteter.
Frankrig, Seignosse
... fældning eller beskæring, og ahorntræerne lever i harmoni med andre træarter, for en harmonisk og balanceret skov, certificeret økologisk. Økologisk ahornsirup produceres i midten af marts og slutningen af april. Vifranc Farms høje kvalitetsstandarder afspejles i denne exceptionelle sirup, gennem særligt krævende metoder til arbejdet i ahornlunden og produktionen af ahornsirup. Det passer godt til pandekager og fransk toast, i yoghurt eller hytteost, og med alle slags frugt eller søde og sure opskrifter. Bio-Monde har været den historiske partner for La Ferme Vifranc i 30 år.
... raffinerede retter. Kurkuma: Bruges for sine farveegenskaber og sin distinkte smag, perfekt til curryer og traditionelle retter. Kanel: Duftende og sød, ideel til desserter og visse salte opskrifter. Vild Timian: Aromatisk og naturlig, perfekt til at løfte kødretter og gryderetter. Koriander: I korn eller malet, Paprika: Mild eller stærk, tilføjer den farve og smag til retterne. Spidskommen: To varianter tilgængelige, i frø og malet. Chili Nioura og andre krydderier. Med Maison Beldi er hvert krydderi og hvert redskab omhyggeligt udvalgt for at sikre en uovertruffen kvalitet.
Frankrig, Joinville-Le-Pont
...À L'Italienne excellerer i sektoren for distribution af maskiner og udstyr af høj kvalitet til produktion af is, granitas og andre frosne desserter. Vores ekspertise strækker sig til professionelle inden for restaurationsbranchen, hvor vi leverer skræddersyede løsninger til specialbutikker, barer, restauranter, parker, forlystelsesparker og institutioner. Vi tilbyder en række maskiner til...
Frankrig, Courville Sur Eure
... maskiner, er i stand til at dosere produkter med meget varierende egenskaber. Yoghurt, hytteost og fløde, smeltede oste og oste-specialiteter, desserter, andre smørbare produkter, karamel, honning, frugtsirup, marmelade, kompotter. NOVA producerer også en række semi-automatiske og automatiske maskiner til plantebeskyttelsesmidler, kemikalier, kosmetik og produkter som: mejeriprodukter, produkter baseret på frugt og grøntsager, saucer, drikkevarer.
Frankrig, Wargnies Le Petit
... kulinarisk teambuilding. Vores workshops giver mulighed for at lave choux, småkager, makroner eller enhver anden dessert, som kunderne ønsker. Vores andet fokusområde er den søde catering, som gør os i stand til at imødekomme alle forespørgsler til bryllupper, fødselsdage, polterabender eller andre begivenheder. Vi kan lave bryllupskager, tårne af kager eller enhver anden anmodning fra brudeparret...
I over 100 år har NATURE ET ALIMENTS produceret sukkerfrie forberedelser til dessert baseret på agar-agar, fermenter til yoghurt, glutenfri bagepulver, vaniljesukker, aromaer og andre kulinariske hjælpemidler samt et bredt udvalg af instant supper. Vores desserter imødekommer specifikke diætbehov (sukkerfri, glutenfri, mælkefri). Hele produktionen overholder HACCP-standarderne og kravene fra...
Frankrig, Cuincy
... lækre og cremede desserter. I lyset af visse begrænsninger udvikler EPICÉA specifikke produkter som en Halal-serie og en økologisk krydderiserie. Vores sortiment diversificeres også ved at tilbyde dehydrerede svampe for at tilføre en smag af lokalitet til dine assorteringer.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play