Frankrig, Paris
...Højkvalitets landbrugsprodukter, dyrket i de frugtbare bakker i Rwanda.
Matchende produkter
Eksportation
Eksportation
Andre produkter
Kaffe
Kaffe
Frankrig, Soreze
...Papbakker til fødevarer 20x25 cm til 4 portioner. Disse økologiske bakker lavet af knust træ kan bruges til at fryse (-25°C) og opvarme i mikrobølgeovn eller ovn (maksimum 220°C eller 40 min ved 215°C). Sælges med låg. Biologisk nedbrydelige. Pakke med 4. Mål indv. 23.5x16.5x5 cm. REF:EMBOISMM Hovedmateriale: karton Længde: 25 cm Bredde: 20 cm Højde: 4 cm Nettovægt: 0,025 kg...
Frankrig, Caudiès De Fenouillèdes
...Appellation: IGP Côtes Catalanes Cépage: 70% Syrah, 15% Chardonnay, 15% Muscat d’Alexandrie. Sol: Druerne stammer fra de alluviale sletter og de skiferholdige bakker i Caudiès. Elaboration: De tre druesorter høstes på samme tid, men ved forskellige modenheder for at arbejde med vinens balance. Spillet mellem terroirene gør, at vores Syrah modner tidligere end Chardonnay og Muscat. Derfor høster...
Frankrig, Marseille
... modnede italienske produkter: ricotta, pecorino, rå San Daniele skinke... Specialist i levering af friske og frosne produkter: mozzarella, gorgonzola, mascarpone... Italiensk engrosforhandler af økologiske fødevarer: pesto, ricotta, hårde oste www.bellonimport.fr...
Frankrig, Perpignan
Online butik med økologisk engangsservice og fødevareemballage. Hos MonoUso tilbyder vi et bredt udvalg af engangs- og genanvendelige produkter til hotelbranchen, restauratører, cateringfirmaer, bagere og konditorer, kontorer og private. I den forbindelse inviterer vi dig til en guidet tur gennem vores vigtigste serier af økologiske produkter: kopper, sugerør, bestik, tallerkener, bakker, skåle...
LE BONHEUR EST DANS LE POT er en virksomhed, der specialiserer sig i tilberedning af økologiske færdigretter. Virksomheden udvikler et udvalg af færdigretter på dåse baseret på korn, grøntsager og bælgfrugter. LE BONHEUR EST DANS LE POT tilbyder således supper, kornprodukter, puréer, opskrifter fra lokalområdet, opskrifter fra rejser, grøntsager i deres naturlige tilstand, italienske specialiteter, syltetøj og retter i bakker.
Frankrig, CHANCELADE
I hjertet af Périgord blev svampefarmen, grundlagt i 1870 og omdannet til et aktieselskab i 1983, begyndt at producere økologiske champignon fra Paris siden 1999. Certificeret af ECOCERT, sælger virksomheden i dag 9 til 10 ton friske svampe om ugen og forsyner det franske økologiske marked. Svampene pakkes i løs vægt i 3 kg bakker, samt i 250 g og 500 g skåle. Høsten af svampe i hele stykker...
Frankrig, Gaillac
...Domaine DUFAU er et ungt domaine beliggende i Appellation Gaillac, som består af lerede kalkbakker med indslag af grus. Disse bakker er klassificeret som første skråninger i Gaillac. Domaine'et omfatter 16 hektar vinmarker, der er certificeret under bæredygtig bekæmpelse med mærket Agriconfiance. På sigt ønsker domaine'et at udvikle sig mod produktion af 100% økologiske vine. De anvendte druesorter er Sauvignon blanc, muscadelle, mauzac, len de l'el, merlot, duras, syrah, braucol og gamay. Domaine'et producerer rødvine, rosévine, tørre hvidvine og søde hvidvine.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play