Frankrig, Auxerre
...Næse intense røde frugter med let krydrede og ristede noter Smag gourmandise delikat understøttet af en smuk tannisk struktur Mad- og vinparring: aperitif, entrecôte, lam, confiteret fjerkræ, ikke-kogte pressede oste Øje: intens violet farve næsten sort Vinifikation: lagret 6 måneder i rustfrie tanke Domaine: Cave du Marmandais Appellation: Côtes du Marmandais Årgang: 2018 Kultur: Traditionel Etikette: Appellation d'Origine Contrôlée...
Italien, Maruggio
...-rød Bouquet: Delikat, meget karakteristisk Smag: Gode tanniner og struktur, blød og omsluttende Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° C Anbefalet: Rødt kød, vildsvin, krydrede oste, kød, lam, kød sauce, kød på grill, okse, pølse, oste.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play