Spanien, Santoña (cantabria)
...Pakke med 6 små dåser af lækre ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolie. Fremstillet efter den traditionelle metode, modne, rene og med den rette saltning. Forbruges helst inden for 1 år fra fremstillingsdatoen. Semi-konserves, opbevares mellem +5ºC og +12ºC. Når emballagen er åbnet, dæk med olie og forbrug inden for 5 dage. Personer med fiskintolerance bør undgå produktet. Vi behandler vores...
Spanien, Santoña-Cantabria
...Anchoas Angelachu bærer CC Kvalitetskontrolmærket 'Anchoa de Cantabria', da de opfylder tre krav: råmaterialet fra Cantabriske Hav, fanget i forårssæsonen og helt fremstillet i Cantabria. Vi starter fremstillingsprocessen af saltede ansjoser ved at salte, eviscerere og pakke fisken i tønder. Vi passer omhyggeligt på deres udvikling. Med samme omhu, og når den optimale modningsperiode er nået...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play