Italien, Misano Adriatico
...Nyd den delikate smag af "CAMPAGNETTE Camembert" på 250 g. Individuelt pakket for en overlegen friskhed, er denne cremede ost perfekt til at nyde alene eller i en række klassiske opskrifter. Fremstillet med ingredienser af høj kvalitet, er hver bid en lækker fornøjelse.
Italien, Pasturo
Carozzi Formaggi ligger i Pasturo. I mere end halvtreds år har vi arbejdet på at kombinere de værdifulde håndværksmæssige færdigheder fra osteproducenterne med de krav, der stilles af den moderne smag. Resultatet er et bredt udvalg af unikke oste, der er et resultat af en solid passion og nogle heldige indsigter, som gennem årene har modtaget prestigefyldte anerkendelser. ARTIGIANALITÀ: Vi bevarer...
Frankrig, Aboncourt-Gesincourt
PÂTURAGES COMTOIS er et kooperativ, grundlagt i 1985 ved fusionen af forskellige kommunale kooperativer mellem 1985 og 1996. Disse samfund, historiske producenter af emmental IGP Grand Cru label rouge, har diversificeret sig i produktionen af bløde oste med blomsterkruste og vaskede kruste. Efter at være blevet "Pâturages Comtois", har kooperativet fortsat sin diversificering med metton til cancoi...
Frankrig, Castelnaudary
...Høj indhold af løg (72%), til denne konfiture, der er afbalanceret i sukker med rosiner og honning, som giver et strejf af orientalske smagsnuancer. Med foie gras eller på en toast i en périgourdine salat, men også med de meget klassiske Cantal og Camembert.
Frankrig, Grasse
Baseret i Grasse, verdens hovedstad for aromaer og dufte, er Sélectarôme producent af fødevarearomaer i over 30 år. Vi tilbyder mere end 3000 referencer af aromaer i flydende eller pulverform, og vi har også udviklet en række økologisk certificerede aromaer. Vi tilbyder desuden en række aromaer, der er specielt designet til e-væsker til elektroniske cigaretter i overensstemmelse med gældende lovgi...
Frankrig, Reims
...Camembert bidder Lambweston Konfiguration pr. kasse: 6x1kg Konfiguration pr. palle: 80 kasser/palle Opbevaring: -18°C...
Finland, Turku
...Karakteristikaene ved Camembert forbedres af aromaen og cremede konsistens fra bøffelmælk, en ekstraordinær symfoni af aromaer og smagsnuancer. Ingredienser Italiensk bøffelmælk, salt, løbe og Penicillium Mælkens oprindelse Italien Udseende Rund og hvid med en spiselig skorpe Konsistens Blød og cremet Smag Let sød Volumen: 200g...
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Ingredienser (ingredienser); 48% smeltet ost (mælk) (45% fdm, løbe af oprindelse [ost (mælk), 29% camembert (mælk), vand, smør (mælk), protein smelte salte (e452, e331), stivelse, salt], mel (hvede, byg malet), vand, rapsolie, salt, hævemidler (e450, e500), solsikkeolie, eddike, gær, emulgatorer (e471 (raps), e322) fra marker, tørret persille; tilberedning; friture; steg i 2’30 min ved 175 °C, pas på ikke at overkoge. Steg eller kog produkterne, indtil de er gyldne.
Frankrig, Épaignes
Siden 1960 har vores team af chokoladeproducenter produceret tusindvis af chokolade hvert år, altid med respekt for den håndværksmæssige tradition med tålmodighed og respekt. La Royale Normande forpligter sig til excellence ved at fremstille sin egen praliné, hvilket sikrer unikke og dybe smagsoplevelser for os og for dig. Fordelen ved denne tilgang er, at vi kan overvåge opskriften på praliné og ...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... for den at holde sig i op til 10 år i kælderen. En flaske, der passer godt til en skærebræt med charcuteri, fjerkræ eller oste som Camembert eller Brie. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 100% Gamay AOC: Moulin-à-Vent Opbevaring: Drik nu og kan gemmes indtil 2030 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Frankrig, Auxerre
Find vores udvalg af guddommelige røde, hvide, rosé og mousserende vine! Vores ambition er at lette samarbejdet mellem franske vinproducenter og nationale samt internationale købere. Grundlagt i 2018, er DIXVINS din B2B-butik, der tilbyder online salg af vine og spiritus lavet i Frankrig til restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyder regelmæssigt særlige og tematiske ka...
Frankrig, Malataverne
...Vi foreslår at servere en Bordeaux Rødvin med - En steak tartare af oksekød. - En lamproie à la Bordelaise. - Aiguillettes af and. - En bouillabaisse med kylling. - En frit camembert. - En carbonade à la flamande. - En carbonade af oksekød med øl. 17-18°C Bordeaux og alle rødvine med en god struktur.
Frankrig, Saint-Fraimbault
... vokser naturligt i vores permanente eller midlertidige enge. Uanset opskrifterne anbefales det at skylle dette, før det tilsættes i de kulinariske forberedelser. Nogle opskrifter at teste med vores kulinariske hø: Camembert bagt i hø, svinekotelet bagt i hø, kylling i hø, panna cotta med hø ... og mange andre at opdage i vores faneblad "Opskrifter".
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge rød Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Vendange éraflée, macération carbonique på Carignans, préfermentation ved lav temperatur for de 2 andre druesorter i termoregulerede tanke. Smagning: Farven er intens, rubinrød med violette nuancer. Næsen er kraftig og kompleks, noter af lakrids, krydderier og sorte frugter. Munden er rund og fyldig. Mad- og vinparring Stegt lammeskuldre, bagt Camembert. Druer: Syrah - Carignan - Grenache noir Jord: Argilo-Calcaire, terroir des Aspres...
Frankrig, Paris
MAXIFRITES er en grossist inden for fødevarer baseret på kartofler. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter: friske forstegte pomfritter, frosne og forstegte pomfritter, frosne og forstegte kartoffelspecialiteter (sauterede kartofler, rissolées, parisiennes, med eller uden skræl), frosne og forstegte puréspecialiteter (kartoffelkroketter, kartoffelknopper, vafler, rösti, duchesse kartofler, dauph...
Frankrig, Rungis Cedex
...BUISSON er engrosleverandør af oste i Rungis. Distribution af oste i høj kvalitet med eksport af oste. Erfaringen fra osteprofessionelle i Rungis til fordel for fagfolk inden for fødevarebranchen og restauratører. De bedste oste leveret i EUROPA. Nogle af vores exceptionelle oste i Rungis: Emmental, Cantal, Gruyère des Alpages, Brie de Melun, Comté, Epoisses, Salers, Tête de Moines, Camembert...
... terninger. Alle oste er hos LA COMTOISE, og vi arbejder især med følgende betegnelser: emmental, blå, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, gedeost, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Beliggende på over 4.500 m2 har LA COMTOISE et effektivt produktionsanlæg, der er på forkant med teknologien, for at sikre sine kunder i Frankrig og internationalt. kapacitet, kvalitet...
Frankrig, Annecy Cedex 9
...forudskårne oste, skiver. Vi leverer til supermarkeder med friske og økologiske mejeriprodukter, hvor sporbarheden er total: CABÉCOU økologisk, CAMEMBERT økologisk, PERAIL økologisk, Mozzarella økologisk. Vores logistikplatform leverer også frosne produkter med Sweet Tropic-serien: tropiske frugter plukket ved modenhed, fyldt med sol og frosset inden for timer efter høsten, hvilket sikrer alle deres smagsnuancer og bevarer deres tekstur.
Frankrig, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Producent af oste. Den familieejede virksomhed Chavegrand indsamler sin mælk fra 135 lokale mælkeproducenter af komælk og 20 producenter af gedemælk. Den er specialiseret i fremstilling af bløde oste som camembert, coulommiers og brie. Vi arbejder primært for detailhandelsmærker og producerer mere end 8000 tons ost om året. Vi tilpasser vores produktion til dine behov med hensyn til...
Belgien, Mol
Gevers præsenterer et bredt udvalg af oste fra forskellige lande; belgiske (Maredsous, Chimay, Passendale, Postel klosterost), hollandske (Beemsterost, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Nordholland, Goudakaas, Westlite, Edammer), franske (Boursin, Brie, Camembert, gedeost, Munsterost, Roquefort, Rambol), græske (Feta), schweiziske (Appenzeller, Gruyère, Emmental), italienske (Mozzarella, Gorgonzola...
Producent af creusois oste. Producent af traditionelle komælk oste. Producent af ost lavet af termiseret mælk fra Limousin. Producent af ost lavet af råmælk fra Limousin. Creusois oste lavet af termiseret komælk. Producent af oste fra Limousin: Limouson med traditionel modning, Limouson i ren tradition. Producent af limousinske oste formet med skefuld. Producent af smeltet ost til pomfritter med camembert.
Produktion af hårdost, skæreost, kashkaval, revet ost, blød ost, camembert, brie samt convenience-produkter (bagte camembert mv.) til detailhandel, storkøkken, gastronomi, også i økologisk kvalitet. Moderne produktionsanlæg, eget laboratorium, global eksport. Der behandles dagligt ca. 1 mio. kg mælk.
Ungarn, Dombovar
... - Camembert - Topfenske - Ostecremer - Yoghurt Fremragende mælk kan kun opnås fra fremragende moderdyr! Vi har udvalgt de bedste alpegedemødre fra Tirol-området til vores stambestand. Under hensyntagen til de relevante opbevaringsforhold sikrer vi et fremragende råmateriale til osteproduktionen. Fremstillingen af de forskellige gedeoste foregår i vores lille virksomhed med unik udstyr, hvor den...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play