... Jorde beriget med organiske gødninger VINIFICATION Udbyttebegrænsning Lange macerationer Traditionel vinifikation med kontrolleret ekstraktion og temperaturstyring GRAPE VARIETIES 50% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 20% Cabernet Franc TASTING NOTES Denne vin er lys og klar, med en dyb lilla farve og violette nuancer. En livlig angreb fører til en generøs og elegant smag, med silkeagtige, velafrundede tanniner, der strækker sig ind i en lang og charmerende eftersmag. En velafbalanceret, fængslende vin.
Frankrig, Saint Emilion
...« Château Sansonnet ligger på toppen af plateauet i Saint-Emilion. Den exceptionelle terroir består af et fint lag af ler over kalksten. Vingården strækker sig over 7 ha i ét stykke omkring slottet. Merlot, som udgør 85%, er blandet med Cabernet-Franc og Cabernet Sauvignon. Vinen, der er velegnet til lang tids opbevaring, kendetegnes ved en intens rubinrød farve. Ved iltning frigiver den aromaer af surkirsebær og solbær. Omfangsrig ved angreb, udvikler ganen sig harmonisk mod fine tanniner med smag af modne frugter.
Frankrig, Bordeaux
... gæring, temperaturkontrol, lang maceration (18 dage), 2 overpumpninger om dagen under hele gæringen. Disse metoder gør det muligt at maksimere kvaliteten af frugterne: farve, aromaer og struktur. Vinen lagres derefter på egetræsfade, hvoraf en tredjedel er nye, i 12 måneder. Smagning Ved første øjekast viser Château de la Haute Libarde en smuk, lysende rød farve. Dens intense næse præsenterer...
Portugal, Rio Tinto, Porto
WORKPLANET, LDA er en 100% portugisisk virksomhed, der producerer alle former for tekstiler. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i 1998, og vores hovedværdi er produktionskvalitet kombineret med højere konkurrenceevne. Vi opererer inden for forskellige sektorer som hoteller, restauranter, fødevareindustrien, industri, landbrug, service, sundhed, sikkerhed og uddannelse. Nogle af vores produkte...
Frankrig, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikation: Høsten er afstilket, lang maceration i rustfrit stål og derefter lagring i franske egetræsfade. Klar, granatrød farve Intens og rig næse, ristede, vaniljeagtige og lakridsagtige dufte ledsaget af modne frugter som svesker. I munden er tanninerne silkeagtige og godt integrerede. Encépagement: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... adgang til en utrolig aromatisk palet af læder, tobaksnoter, en mentolfriskhed samt humusnoter, der minder om efteråret. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 76 % Cabernet-sauvignon, 20 % Merlot AOC: Saint-Estèphe Lagring: Drik nu og kan gemmes indtil 2037 Serveringstemperatur: 16-18°C...
... potentialerne for sukker, syre og polyfenoler (farveintensitet og tannisk struktur) gennemsnitlige. Kulturelle og agronomiske egenskaber Med en ret stor vækst skal denne druesort dyrkes med en moderat lang eller eventuelt kort beskæring i de mest gunstige klimazoner. Med hensyn til terroir opnås de bedste resultater generelt på lerede kalkholdige jorde, men den kan også give gode resultater på sandede jorde, såfremt der ikke er vandstress. Beskrivelseselementer Identifikationen involverer: - de unge blade med en farve ve...
Slovenien, Ljubljana
...Vinen forbliver frisk, med fylde og vitalitet takket være mikro-terroiret og den naturlige produktionsmetode. En kompleks, fyldig vin lavet af udvalgte druer af Merlot og Cabernet Sauvignon dyrket i terrasserede vinmarker. Muse er en blanding, der kun modner i de bedste årgange. Vinen har en mørk rubinrød farve. Ædel og intens bouquet. Komplekse aromaer af modne frugter, marasca-marmelade, tørrede...
Frankrig, Cénac
...behagelig at drikke. At nyde gennem hele et måltid fra forretter til hovedretter. Serveres godt kold. Produkt: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet Areal: 2 ha Druetype: 80% Merlot 20% Cabernet Terroir: ler-kalkholdig jord Udsigt: klar, skinnende, granatrød farve Næse: frugtig og udtryksfuld Smag: fyldig, frugtig og lang...
Frankrig, Saint Cannat
...VINIFIKATION Cabernet Sauvignon er en senmoden druesort, der høstes i slutningen af høsten ved sin optimale modenhed. I kælderen bliver druerne straks knust og afstilket, hvorefter de fermenteres med en lang traditionel maceration (ca. 3 til 4 uger, ved kontrolleret temperatur: mellem 25 og 28°C) for at udtrække farve og tanniner, samtidig med at friskheden af aromaer og krydderier bevares...
Frankrig, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munden","Conseils":"Passer til alle måltider, især rødt kød og oste, serveres mellem 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kasser af 6","Sol":"ler argilo kalkholdig","NOTES":"Næsen åbner sig med noter af røde frugter, angrebet i munden domineres af frugterne...
Frankrig, Bordeaux
... Vinifikation: Termoregulerede betonkar Lagring: 5% nye fade, 47,5% fade med et vin, 47,5% fade med to vine Smagning: Det er en vin med meget karakter og krydderier; den er peberet og frisk i næsen med en dejlig angreb af sorte frugter og lakrids. I munden er teksturen cremet, med et godt volumen og velintegrerede tanniner. Eftersmagen er lang med en krydret og chokoladeagtig smag.
Frankrig, Pantin
... fornemmelse. En cuvée, der både er meget elegant og lækker. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Meget smuk purpurfarve. Den komplekse næse udtrykker noter af confiterede røde frugter, krydderier, kokosnød og vanilje. Det fadlagrede er smeltet sammen og flatterende. I munden afslører denne årgang fine tanniner, en lang og delikat struktur, der efterlader vedholdende komplekse frugtnoter af kirsebær, vanilje og kakao. Foto ikke kontraktligt - Emballageomkostninger kan forekomme - kontakt os Accords Mets-vins : - Apéritif - Magret de Canard - Kød i...
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Meget stort år med lang lagring, men det smager allerede rigtig godt med frugten og friskheden fra de unge vine. Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Region: BORDEAUX Farve: Rød Druer: Cabernet Sauvignon: 40 % / Merlot Noir: 56 % / Cabernet Franc: 4 % Dyrkningsmetode: Økologisk Karakter: kraftfuld Indhold: 75 cl Årgang: 2015 Vægt: 1 kg...
Spanien, Murcia
...Cabernet sauvignon, tempranillo og garnacha. Intensiv kirsebærfarve med violette nuancer, dyb og lys. På næsen har den en god intensitet med en ren og markant aroma, der minder om moden frugt med et elegant strejf af violet. Mundfølelsen er blød, hvor tanninerne mærkes i samspil med florale nuancer, der fører til en lang og elegant eftersmag. Vintype: Ung Rødvin Druer: Cabernet sauvignon, tempranillo og garnacha DO: DO Penedès Oprindelsesland: Spanien Alkohol vol.: 13% År: 2020...
Frankrig, Saint-Loubes
...En elegant og kraftfuld rødvin. Udført af en blanding med overvægt af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvée "Tradition" prestige cuvée fra slottet. Efter en klassisk bordelais vinifikation med lang maceration, lagres vinene fuldstændigt på nye egetræsfade i 12 til 18 måneder. Dette giver den noter af vanilje, ristede og krydrede nuancer og muliggør en betydelig lagringspotentiale. Farve: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokke: Ler-sandet terroir Vinifikation: Fuld lagring på nye egetræsfade i 12 til 18 måneder Belønninger og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Spanien, Etxauri-Navarra
... Denominación de Origen Protegida Pago, den højeste kategori, der kan opnås i Spanien, hvilket garanterer udvælgelsen og den uforlignelige personlighed af hver enkelt vin. Vine præget af et exceptionelt mikroklima, med atlantiske påvirkninger, der gør det muligt at opnå vine med levende farver, aromatiske noter og en meget frisk smag. Og med en differentierende karakter på grund af den fremragende syre i deres druer, hvilket gør det muligt for alkoholen at integrere sig perfekt og samtidig fremme en lang lagring. Bodega Otazu: Vin, Kunst, Historie, Natur...
Albanien, Koplik
... region har en lang tradition for dyrkning af den autochthone Kallmet druesort. Beliggenheden af vinmarken, som ligger 300 m over havets overflade, klimaet og den geografiske placering gør det til et ideelt sted for produktion af vine af høj kvalitet. I produktionen af sådanne aromatiske vine har også refleksionen af lyset fra Shkodra-søen indflydelse, hvilket sikrer den optimale temperatur i dyrkningen af frugt af premium kvalitet. Vera e Zagorës produceres fra vinificeringen af tre kultivarer i næsten lige store mængder af Kallmet, Cabernet Sauvignon og Ançelota.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play