Italien, Martina Franca
...Burrata Pugliese er en frisk og cremet ost, typisk for den italienske osteproduktion. Fremstillet af mælk af høj kvalitet, adskiller burrata sig ved sit bløde og smøragtige hjerte, indhyllet i et tyndt lag mozzarella. Denne ost er perfekt til at blive nydt alene eller sammen med friske tomater og et dryp olivenolie, hvilket fremhæver dens delikate og unikke smag. Burrata er et fremragende valg for dem, der søger en autentisk og raffineret kulinarisk oplevelse.
Italien, Bergamo
...Frisk ost med en indpakning af pasta filata, der indeholder et cremet hjerte af fløde og stracciatella. Blød, men elastisk og smagfuld. Fås både i 100% bøffelmælk og 100% komælk, afhængigt af smag og behov.
Italien, Alberobello
...Maskinen er designet til produktion af strimler af smeltet ost, der bruges til at lave stracciatella, fyldet i burrata. Maskinen er helt fremstillet i AISI 304 rustfrit stål med nogle dele i specielle polymerer, der er egnet til kontakt med fødevarer. Maskinen er PATENTERET og adskiller sig fra andre lignende modeller på markedet ved: - ru strimmel med høj vedhæftning af fløde; - begrænset...
Storbritannien, London
www.obamakarnar.com Spaghetti Byg Rigatoni Små Perler Rotini Charleston Albuer Store Perler Nudler Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Store Fusilli Store Albuer Penne Rigate Store Skaller Sedani Rigati Farfalle Couscous Små Skaller Lumache Liche Krone Hjul Stjerner Fingerbøl Bucatini Hurtig Penne Pasta Hurtig Fusilli Pasta Tri Farve Fuldkornspasta Fuldkornspasta Byg Instant Gær Raffineret So...
...Burrata, en ost med trådformet dej, produceres i Puglia, især i byen Andria. Denne håndlavede trådformede dejpose, der indeholder et hjerte af Stracciatella, er i dag en af de bedste specialiteter fra Puglia. Ingredienser: Mælk, fløde, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løbe, uden konserveringsmidler. Typer og Formater OPBEVARINGSFREMGANG: 15 DAGE Kode: BURRATP.
Frankrig, Marseille
...LA BURRATA La burrata er et cremet mejeriprodukt, der ligner mozzarella, og som indeholder en kerne af fløde og mozzarella. Den er dannet af et lag af trukket dej, og når den er fyldt, lukkes den i toppen og bindes i hånden for at forme sin klassiske tot. I dag betragtes den som toppen af den traditionelle mejeriproduktion i Apulien. Den fås også i forskellige smagsvarianter, økologisk og som...
Finland, Turku
...Økologisk Frisk Ost Fyldt med Økologisk Fløde Ingredienser Økologisk Pasteuriseret Mælk, Økologisk UHT Fløde 41%, Syre Regulering: Mælkesyre, Naturlig Valle, Salt, Løbe Oprindelse af Økologisk Mælk Italien-Apulia Volumen: 125g...
Italien, Noci
...En håndlavet fagottino af filodej med en cremet fyldning af håndtrukket mozzarella og fløde, naturligt røget. Den røgede burrata er den perfekte udvikling af den pugliesiske burrata. Sødmen fra stracciatellaen smelter sammen med den delikate og behagelige aroma fra den naturlige røgning, der sker i ovnen med træspåner, hvilket skaber en blanding med en uforlignelig smag og en uforvekslelig karakter. Denne specialitet er perfekt til at fylde pizzaer eller gourmet salater, men kan også kombineres med frisk fisk eller røget smag eller med konserver og marmelader, også med en intens smag.
... mozzarella og ricotta di Bufala og især til mejerianlæg til produktion af enhver type "pasta filata"... ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også specialiserede i fremstilling og opgradering af mini mejerilinjer med forskellige produktionskapaciteter. -Alle vores MINI mejerier er "skræddersyede" i henhold til kundens specifikke krav.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play