Belgien, Anderlecht
...Pétrin 38kg/42L AS Egnet til faste dejtyper (f.eks. pizzadej eller brøddej) Med hældbar hoved og aftagelig nøgle Nøglegenkendelse via sensor Ridsefast belægning Reference: 101867 Mærke: Bartscher Nettovægt (kg): 115,0 kg Dimensioner i MM (LxBxH): 480 x 800 x 730 mm Effekt (kW): 1,5 kW Strømforsyning (Volt): 230 v Frekvens: 50 Hz Dejmængde: 38 kg / 42 liter...
...Den palermitiske gastronomi er rig på produkter, som det er værd at tilbagelægge kilometer for at smage. Blandt disse skiller ravazzata sig ud, en opskrift baseret på brøddej, fyldt med en lækker ragù, som du kan nyde, når og hvor du vil, takket være vores forberedelse.
Frankrig, Torcy Le Petit
... og hamp Farve på krummen af det færdige produkt: Karamel Anvendelse: Tilsæt spirede hvedekorn i mængden af 20 til 25% pr. kg æltet dej i slutningen af æltningen I hvilken type dej skal Germinov tilsættes: Baguette, traditionelt brød, rugbrød Tendrarom kan tilsættes i typer af brøddej Emballage: Spand på 10 kg Mindestabilitet: 9 måneder...
Tyskland, Lennestadt
Frankrig, Olivet
...Reference 9990000014262 Lille frø, stor skat! Linfrø er rige på fibre og Omega 3, en essentiel fedtsyre. Fordelene ved linfrø er mange. Disse frø bidrager primært til at styrke immunsystemet. De er mere fiberrige end gyldne linfrø. Brune linfrø bruges i mange opskrifter. De kan drysses over salater, morgenmadsprodukter, indarbejdes i brøddej eller tærte, eller de kan blandes og tilsættes til...
Frankrig, Longwy
...Rige på fibre og proteiner, kan frøene nydes hele, knuste eller malet. Perfekte til at drysse over dine salater, morgenmadsprodukter eller inkorporeret i en brøddej. Vi er meget stolte af at samarbejde med et kooperativ i det sydlige Frankrig for denne frøsort! De stammer fra Anjou og Occitanie. Pakke på 200 g. Reference: EPI011 På lager: 56 Energi: 489 kcal / 2044 KJ Fibre: 28,3 g Protein: 22,4 g...
Frankrig, Ostwald
... anvendes rå eller blandet med andre meltyper, og kan også bruges til at berige yoghurt, smoothies, shakes (bland i mælk), pandekager eller til kager/brøddej (inkorporer 5 til 30%). Opbevaring: For at bevare smagen, bør den indtages inden for tre måneder efter åbning eller opbevares køligt. Pakning fra 200g til 5kg Pakning i sæt af 10 Energi: 454 kcal Fedt: 21,6 g Heraf mættede fedtsyrer: 2,4 g Heraf monoumættede fedtsyrer: 4 g Heraf polyumættede fedtsyrer: 15,2 g heraf Omega 3-6: 4,5 g – 10,7 g Kulhydrater: 7,8 g Heraf sukker: 3,8 g Kostfibre: 13,8 g Proteiner: 59 g Salt: 0,02 g...
Frankrig, La Ville Aux Dames
...Toile Boulangère - Bagemåtte. Med perforeret silikonefiber. Perfekt til bagning af choux-dej, brøddej, pizzadej og søde dej. Dimensioner: 400X600mm. Brune kanter. Fremstillet i Frankrig til intensiv brug. Størrelse: 400x600mm...
Holland, Mijdrecht
... køkkenudstyr pænt i lang tid. Produktionsevne: Pizzadej max. 10,00 kg dej (5,00 kg mel) Brøddej max. 8,00 kg dej (4,00 kg fuldkornsmel) Egenskaber: 3 hastigheder: 105 - 180 - 408 RPM Karrlift med håndtag og sikkerhedskontakt Rustfri stålbeskyttelsesgitter over skålen Sikkerhedskontakt i beskyttelsesgitter Nettovægt: 76 kg Mål: H790 x B440 x D520 mm 230V/50Hz/1Phase 750 Watt...
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
... cylindre. Den professionelle dejformer udfører en forudstrækning af dejen mellem et roterende tæppe af ren uld og et vægtet tæppe. Derefter strækkes dejen mellem to roterende tæpper af ren uld, der drejer i modsatte retninger. Dejformeren er udstyret med en præcisionsindstilling til udrulning og strækning af brøddejen med justeringsskruer. Kapacitet / h: 2.000 lange baguetter Formning: fra 100 g til 3 kg brøddej Dimensioner: L 1020 x B 730 x H 710 mm Motoreffekt: 0,55 kW...
Bulgarien, Plovdiv
Vi er Baker’s Standard Ltd. fra Bulgarien. Vi producerer brødforbedringsmidler, brødblandinger, substitutter til forskellige produkter og brødstarterkulturer. Vi fremstiller, distribuerer, yder teknisk support og leverer innovative bageingredienser og løsninger til bageriindustrien over hele verden. Vores mission er at hjælpe bagere over hele verden, så de kan udvide deres forretningsaktiviteter m...
Frankrig, Hangenbieten
... konfektureprodukter. PROFORM er producent af et bredt udvalg af produktionsmaskiner til fødevare- og medicinalindustrien, der fremstiller produkter såsom: - tyggegummi, - toffee og karamel, - kogt sukker, - småkager, kiks og brøddej, - lakrids, - dyrefoder, - osv. Eksempler på maskiner, vi fremstiller: - Ekstrudere & co-ekstrudere, - Intrudere, - Valsering / Stabling, - Produktionslinjer "skåret og pakket", - Kontinuerlig blanding, - Pillemaskine / produktion af kugler, - Køletunneler til fødevarer og emballagemaskiner.
Østrig, Kematen An Der Krems
...Hvorfor også de skal vælge at forhandle "Alpenknödel": fordi vi producerer de ægte, håndrullede og forkogte knödel (af brøddej) til storkøkkener, kantiner, hospitaler, gastronomi samt detail- og engroshandel. En luftig brøddej kan kun fremstilles i hånden med optimal kvalitet. Også vejning og portionering udføres i hånden for at undgå at presse brøddejen. - så luftigt, løst og blødt gennem...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play