Tyskland, Bad Bentheim
...Hvor kommer paprika fra? Sød paprika stammer fra de tropiske og subtropiske områder i Mellemamerika. Paprika er planten Capsicum annuum og frugten af visse dyrkede former af den. Paprika er en slags peber. Det er den eneste plante, der ikke producerer capsaicin. Dette stof er ansvarligt for den brændende fornemmelse i munden, som andre peberfrugter forårsager. Der findes forskellige farver...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Rød peber blev først set af spanierne i Amerika. Lægen fra Columbus' ekspedition præsenterede rød peberfrø som en gave til dronning Isabella. Stærke peberfrugter har længe været kaldt "spanske." Bruges til tilberedning af salater, forretter, supper, hovedretter. Brug til Salater, saucer, supper, kødretter, fjerkræretter, pasta, ris. Smag Krydret, brændende. Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 13 Fedt (g / 100g)… 14 Kulhydrater (g / 100g)… 15 Energiværdi (kcal / 100g)… 240...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play