Belgien, Beveren
Inge Schoonvliet startede denne virksomhed i 1984, næsten 30 år siden. Råmælkede oste og velsmagende magre oste er blevet en specialitet, og hver uge modner Inge Schoonvliet et udvalg af oste. Hun fortsætter også med at lede efter nye oste og mejeriprodukter; helst fra små, lokale producenter i Belgien, Holland, Frankrig og England. Udover ost sælger hun også omhyggeligt udvalgte tørrede skinker...
Belgien, Lovendegem
Et imponerende udvalg af kvalitetsfulde delikate kødprodukter! Imperial Meat Products er en førende aktør i den belgiske kødindustri og tilbyder et komplet sortiment af salami, rå og kogte skinker, fjerkræprodukter, kogte varer og patéer. Imperial udvikler delikate kødprodukter til slagteren-konditoren og bringer med stor omhu velsmagende, forpakkede charcuterie og pølser på markedet. Vore mærker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Belgien, Manage
Skinker, pølser, tørret kød, specialiteter, oste, tilbehør til slagtere, charcuterer og catering, drikkevarer og frosne brød. Ugentlig levering og salg ved disken. Stort og meget varieret lager.
Belgien, Vaux-Sur-Sure
...Beliggende i Vaux-sur-Sûre i hjertet af den belgiske Ardenner, mellem Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-virksomhederne en ægte smeltedigel for anerkendt charcuteri. I flere generationer har de specialiseret sig i udbening og skæring af svin. Mange produkter bliver her tilberedt: "Le Délice de la Sûre", en råskinke, tørret og let røget, fremstillet efter håndværksmetoden. Men også kogte skinker, pølser, patéer, blodpølser, presset hoved,...
Belgien, Lovendegem
Dufina, industrielle kødprodukter, håndværksmæssig kvalitet Dufina er en belgisk kødproducent med en rig tradition. Siden 1950 har vi været kendt for vores saltede, kogte og tørrede kødprodukter af håndværksmæssig kvalitet. Fra røget svinespege og Cobourgham til kogte skinker eller pølser. Fleksibel produktion tilpasset, med global distribution Alle vores kødprodukter er tilgængelige i engros- eller forbrugerpakker. Under eget navn eller som private label. Dufina leverer globalt til distributionscentre, grossister, restaurationskæder, supermarkeder og kolleger i fødevareindustrien.
Belgien, Alleur
Vi fremstiller baconnet, røgede bryststykker, bacontern samt rå skinker, og alle disse produkter er af højeste kvalitet! Her rimer charcuteri på passion. Passionen for godt håndværk for at tilbyde kvalitetsprodukter i den reneste stil fra huset. De store tørrekamre sætter moderne teknologi i tjeneste for den gamle tradition. Langsomt, som i gamle dage, får de nøje udvalgte produkter tid til at...
Belgien, Serskamp
Vores kødproduktionsvirksomhed IKA blev grundlagt i 1985, og etableringen i Serskamp kom først 4 år senere i 1989. Vi er kendt for at være en af de vigtigste aktører i vores delikate sektor, nemlig kvalitet. IKA er specialiseret i håndværksmæssige skinker samt industrielle skulder- og baghamme. Processen for begge typer foregår under de høje kvalitetsstandarder fra H.A.C.C.P. Vi tilbyder en meget omhyggelig service til kunderne og kan opfylde alle de krævede standarder på daglig basis.
Belgien, Zemst
...Din alsidige partner inden for friske fødevarer. Aro Products leverer som engrosleverandør et komplet sortiment af kvalitetsprodukter til slagtere, cateringfirmaer, sandwichbutikker og friske afdelinger i supermarkeder. Fint kød: Belgiske skinker, udenlandske skinker, saltede & røgede kødprodukter, pølsetyper (kogte & røgede), fjerkræ. Paté: crème patéer, halv groft malede patéer, groft malede...
Belgien, Veurne
... forskning har De Beauvoorder, der oprindeligt var en håndværksmæssig patéproducent, gennem årene udviklet et helt sortiment af raffinerede produkter. Der er også et omfattende udvalg af kogte skinker, saltevarer, fjerkræ og kogepølser. Den røde tråd i alt dette er kvalitet, smag, kulinarisk kreativitet og friskhed. Friskhed, en af De Beauvoorders mærkesager. Ikke alene anvender man fremragende friske råvarer, men der bliver også produceret så meget som muligt på bestilling, hvilket i sidste ende kommer produktet til gode.
Belgien, Chaineux
...Grundlagt i 1978, er den familieejede virksomhed D’Argifral specialiseret i fremstilling og salg af kogte svinekødsprodukter. En ekspertise, der stammer fra flere generationer af håndværkere, kombineret med et af de mest moderne produktionsværktøjer, har gjort det muligt for D’Argifral at tilbyde produkter af høj kvalitet, der findes i de traditionelle og/eller selvbetjeningsafdelinger hos deres kunder. D’Argifral er i dag anerkendt og værdsat for sine kogte skinker og sine specialiteter inden for charcuteri, og virksomhedens renommé skyldes iværksætterånden fra 3 generationer.
Belgien, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familiedrevet håndværksproducent af kødvarer, specialiseret i håndlavede og traditionelle kogte skinker, kvalitetsrøget og saltede varer med den røgede oksefilet som vores storsælger, kogepølser af slagterkvalitet, produkter på bestilling og skræddersyede produkter eksklusivt til kunden. Den 31. juli 2013 modtog vi UNIZO's ægthedsmærke for håndværk "Handmade In Belgium"...
Belgien, Oudenaarde
Tradelio er en førende producentgruppe af forbrugerorienterede delikatesser. Den højeste kvalitet er garanteret gennem omhyggelig udvælgelse af råvarer, IFS-certificering, egne opskrifter og saltlage, Halal-godkendelse, anerkendt producent af Meersterlyck kogte skinker. Næsten alle delikatesser er glutenfri. Produktion tilpasset kundens behov. Tradelio eksporterer også til de vesteuropæiske lande.
...Hotellet "Le Clos des Récollets" ligger i hjertet af den gamle Durbuy i et privilegeret og roligt miljø. Værelserne tilbyder komfort og charme fra et hotel, der ikke er som de andre. Du vil nyde morgenmaden med hjemmelavede syltetøj og lokale skinker. De fleste kreditkort accepteres. I den intime ramme af et restaureret hus fra det 17. århundrede i centrum af den gamle Durbuy, vil du blive betaget af venligheden og talentet hos den unge kok, der har lært sit håndværk på SAS Sea Grill i Bruxelles. Durbuy og omegn giver dig masser af muligheder for at slippe væk.
Belgien, Baileux
I hjertet af Chimay-regionen finder du virksomheden Chimay Tradition. Oplev vores lokale charcuteri, der er fremstillet på en håndværksmæssig måde. Sortimentet består af: pølser, pasta og kogte skinker samt fjerkræprodukter. Alle kødprodukter er håndlavede med respekt for råvarerne og traditionen. Hvert produkt har en eksklusiv karakter, er af høj kvalitet og har en rig og unik smag.
Belgien, Destelbergen
Alt om tørret Ganda Skinke Naturligt tørret Ganda Skinke fremstilles efter gamle flamske traditioner og håndværk. Den fås som hele skinker (til selv at skære), men vi tilbyder også et omfattende udvalg af forpakkede produkter såsom røget skinke, Angus oksekød og Mangalica skinke.
Belgien, Buggenhout
GREGA producerer tørrede skinker som SUPERANO (15 måneder modnet), NEC PLUS ULTRA (18 måneder modnet) og PATA GREGA (24 måneder modnet). Den eneste skinkeproducent, der lader sine skinker modne i mere end 15 måneder!
Belgien, Vilvoorde
...Luka, beliggende i Vilvoorde, er producent og leverandør af kødprodukter, specialiseret i kogte skinker. Vores sortiment omfatter også emulsionerede produkter (f.eks. kogte pølser, kødbrød, ...) og modningsprodukter (f.eks. bacon, pancetta, filet d'Anvers).
Belgien, Kapelle-Op-Den-Bos
FAVORIT er specialiseret i produktion af kogte skinker. Fra vores steder i Mechelen og Kapelle-op-den-Bos leverer vi til stor distribution og engros.
Belgien, Schoten
...Willbert har produceret håndværkskød i mere end 20 år under navnet "De Bourgondische Hoeve". De Bourgondische Hoeve tilbyder skinker og kasselerib, kogte varer, leverpostej, hovedretter, kødroller og roulader, røget og saltet kød samt bacon.
Belgien, Mechelen
Hespen Meli er som et lille lokalt skinkevirksomhed vokset til en etableret aktør i det flamske område. Vores produkter: slagterskinke, affedtet skinke, fransk skinke, håndværksmæssig natur skinke, grill skinke, barbecue skinke, hotel skinke, Cobourg med ben, pæleskinke, skåret affedtet, affedtet blokform, natur grill, … . Rent og ærligt, skinker af topkvalitet, fordi håndværk fører til mesterskab. Vores styrker er derfor: kvalitet, specialitet, hygiejne, korrekte aftaler og kundetilfredshed.
Belgien, Champlon-Tenneville
De lækre pølser og røget skinke fra hjertet af Ardennerne. Folkene hos Marcassou producerer deres produkter med respekt for tidens gang, fordi tålmodighed er den essentielle ingrediens i kvaliteten af vores lækre charcuteri. Pølserne og de røgede skinker fra Ardennerne findes både i stykker og i skiver.
Belgien, Liege
La Vielle Abbaye er specialist i fin charcuteri. De tilbyder et bredt udvalg af produkter: blodpølser, sambas, patéer, kalvehoved, skinker, pølser, kødbrød, salte, surkål, italienske specialiteter, gaumaiske, spanske, svineører, svinefødder, presset hoved, grøntsagsaspik, produkter til årets slutning (fyldt and, hvid blodpølse med valnødder, fyldt fjerkræ, fyldt perlehøne, sort blodpølse med æbler, fyldt pattegris, hvid blodpølse med rosiner eller kål,…), kødboller, chorizo, amerikansk filet, parma skinke, stegt roastbeef,…...
Belgien, Deinze
...håndværksskinker og til Mesterlykke skinker. Desuden kan De få alle vores produkter både i bulk og i skiver. Som familievirksomhed kan vi desuden prale af en meget fleksibel arbejdsmetode. Sammen med Dem som (fremtidig) kunde kan vi fremstille en skulder og/eller skinke helt efter Deres standarder for smag, kvalitet og pris.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play