Frankrig, Val De Cognac
...En lang maceration (6 måneder) af pekannødder sødet med ahornsirup. Sammensætning: Økologisk fransk hvid rom lagret i gamle cognacfade, økologiske pekannødder (USA), økologisk ahornsirup (Canada). Serveres kold, alene eller i cocktail, både som aperitif og digestif. Dimensioner: 10 × 10 × 19 cm Maceration: Minimum 6 måneder Alkoholprocent: 37° Vægt: 1,2 kg...
... derefter pumpet via en peristaltisk pumpe til fremstillingsbeholderen med en kapacitet på 9.000 kilo. Maksimal fermenteringstemperatur var 26 grader celsius. Vinen blev tappet efter 15 dages fermentering/maceration, og vinen fra pressen blev kasseret. Smagenote for Kosher Herenza Crianza: Meget dæmpet kirsebærfarve med granatrød kant. Meget intens aroma med moden frugt, cremet eg, krydderier og kakao. I munden er den velsmagende, kødfuld, med modne tanniner og meget lang. En stor vin med en stor fremtid.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play