Kinesisk tørret kål - HoReCa
Pekingkål var populær i Europa kun i de asiatiske kvarterer indtil midten af det 20. århundrede. Men i de seneste årtier har den været på toppen af kulinarisk popularitet, også i Rusland. Dens ernæringsværdi og fremragende smag bevares i det tørrede produkt. Det er fra tørret Beijing-kål, at en lækker koreansk suppe af siriag-cook tilberedes, samt nationale retter som Namul, Ttige og Bale. Følgesvende til tørret kinesisk kål, der hjælper den med at nå sit fulde smagspotentiale, er hvidløg og løg.
Brug til
Supper, saucer, marinader, kødretter, fjerkræ og vildtretter.
Smag
Pikant, sødlig
Ernæringsværdi pr. 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 26
Fedt (g / 100g)… 3,5
Kulhydrater (g / 100g)… 34
Energiværdi (kcal / 100g)… 270