Måltider i vakuumpakkede pakker
Pasteuriserede måltider i vakuumpakkede pakker med forskellige assorteringer og smagsvarianter. Eksempler på måltider:
PASTA MED SVAMPE OG PØLSER I FLØDESOVS
Ingredienser: durumhvedepasta, løg, svampe (champignon), pølser, fløde, krydderurter, krydderier.
KARTOFLER MED Kylling I SATSEBELI-SOVS
Ingredienser: kartofler, kylling, majs, gulerødder, peberfrugt, ærter, asparges, babybønner, løg, selleri, Satsebeli-sovs, krydderurter.
STUVET KARTOFLER MED FISK OG GRØNTSAGER
Ingredienser: kartofler, torskefilet, majs, gulerødder, peberfrugt, ærter, asparges, babybønner, løg, selleri, Satsebeli-sovs, krydderurter.
Holdbarhed for alle måltider: 2 måneder ved en temperatur op til 20 C (68 °F)