Produkter til ricotta ost (2)

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

Med sin intense, unikke smag indkapsler Parmigiano Reggiano ost historien og traditionen i sin region. Vi laver den med stor passion og opmærksomhed på detaljerne på den smukke Reggio Emilia-bakke. Vore to osteproduktionsanlæg, Colline di Selvapiana e Canossa osteproduktionsanlæg (registreret under nummer 417) og Colline del Cigarello e Canossa osteproduktionsanlæg (registreret under nummer 320), er hjertet og sjælen i vores produktion, hvor vi følger traditionelle metoder for at sikre produktkvalitet og autenticitet. Vi tilbyder også et særligt udvalg af bjerg Parmigiano Reggiano, økologisk Parmigiano Reggiano og Parmigiano Reggiano kun fra italienske Pezzata Rossa køer, hvilket yderligere udvider vores sortiment.
Ost Skæring

Ost Skæring

Til skæring af hård og semi-hård ost tilbyder vi et bredt udvalg af semi-automatiske portionsmaskiner, der er velegnede til at skære alle typer gaver, lige fra diskmaskiner til automatiske linjer. De automatiske linjer leveres til en stor del af den italienske og udenlandske GDO. I særdeleshed: - Automatiske, semi-automatiske og semi-manuelle osteskærere. - Portionsmaskiner, der gør det muligt at opdele osten præcist i skiver af tilpasset størrelse. - Horisontale frakoblere, der udfører den horisontale skæring af formerne. - Automatiske rengøringsmaskiner, til at fjerne urenheder på skorpen af lagrede oste før skæring og emballering. - Automatiske rivere, der gør det muligt at opnå et homogent og klar-til-brug færdigt produkt. - Fladgøringsmaskiner, til præcist at skære den øverste og nederste plade af formerne, til emballering.